Hubert249 4 278 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Z każdym sezonem psują hitboxy, potem wychodzi patch i jest spoko. Ciuszki i skórki widać tylko na końcowej planszy, dla mnie są one kompletnie bez znaczenia. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 kwietnia 2019 Opublikowano 17 kwietnia 2019 To teraz coś ode mnie. Trochę ace'ów, skill shotów i farta: Szkoda, że zapomniałem nagrać jak na Outbacku podłożyłem Frost trzy pułapki pod okna w tej dużej hali i zaliczyłem 3 kille. I to na rankedzie XD Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 17 kwietnia 2019 Opublikowano 17 kwietnia 2019 Dość często wchodzą mi fragi zza grobu. Nie wiem czy to fart czy po prostu wiem gdzie je położyć. Frost jest kapitalna. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 kwietnia 2019 Opublikowano 17 kwietnia 2019 Zazwyczaj tylko przy oknach jest sens je stawiać. Albo rozkładaną tarczę w drzwiach, a za nią pułapkę. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 22 kwietnia 2019 Opublikowano 22 kwietnia 2019 Rozi, zacznij grac tylko rankedy,znajdz ekipe,party 5 osob,dawanie sobie info .wtedy R6 ma sens,swobodniaki to smiech. A nie tylko pod oknami frostki sie sprawdzaja,w kazdym miejscu ktorego przeciwnik nie bedzie podejrzewal ze tam moze cos byc sie sprawdzaja,np ciemna powierzchnia plus ferwor walki i juz szansa ze wrog nie zauwazy w walce frostki pod nogami. Sam na poczatku duzo gralem frostka,ale potem pojawil sie lesion i bylo piekniej. W ataku tylko mlotek bo ma fragi,bynajmniej mial fragi plus mozliwosc rozwalania szybko scian. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 kwietnia 2019 Opublikowano 22 kwietnia 2019 Yyyy, no ja gram w 90% rankedy, solo bo solo, ale tak właśnie gram, więc o co ci chodzi? Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 22 kwietnia 2019 Opublikowano 22 kwietnia 2019 Twoje spusty co Ty to nie wyprawiasz w R6 troche faux pas. Kazdy zainteresowany gra juz dawno ich doswiadczyl,lub nadal doswiadcza jesli w to to gra. I to nie takie akcje czlowiek wyczynial jakie opisujesz,a jakos nie wbijal od razu na forum by o tym pisac. Mnie to troche razi tym bardziej,ze gra juz wiekowa,a tu spusty jakby conajmniej jakas swiezynke bys ogrywal. Znajdz Rozi ekipe zgrana z micro i sluchawka,wtedy zobaczysz na czym polega R6 i fun z niego plynacy,ale nie musisz wszystkich akcji opisywac tu od razu. Kazdy kto ogarnia gre robi takie akcje wiec chill i nie spinaj sie grubasku :*. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 kwietnia 2019 Opublikowano 22 kwietnia 2019 Ale zamknij serdecznie mordę randomie, a jak ci przeszkadza, że ktoś pisze o grach na forum o grach, to usuń konto. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 22 kwietnia 2019 Opublikowano 22 kwietnia 2019 5 minut temu, Szajka napisał: Twoje spusty co Ty to nie wyprawiasz w R6 troche faux pas. Kazdy zainteresowany gra juz dawno ich doswiadczyl,lub nadal doswiadcza jesli w to to gra. I to nie takie akcje czlowiek wyczynial jakie opisujesz,a jakos nie wbijal od razu na forum by o tym pisac. Mnie to troche razi tym bardziej,ze gra juz wiekowa,a tu spusty jakby conajmniej jakas swiezynke bys ogrywal. Znajdz Rozi ekipe zgrana z micro i sluchawka,wtedy zobaczysz na czym polega R6 i fun z niego plynacy,ale nie musisz wszystkich akcji opisywac tu od razu. Kazdy kto ogarnia gre robi takie akcje wiec chill i nie spinaj sie grubasku :*. kim ty (pipi)a jesteś 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 kwietnia 2019 Opublikowano 23 kwietnia 2019 18 godzin temu, Rozi napisał: Ale zamknij serdecznie mordę randomie, a jak ci przeszkadza, że ktoś pisze o grach na forum o grach, to usuń konto. Szkoda, że nie miałeś takiego nastawienia jak asax pisał o SoT Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 maja 2019 Opublikowano 6 maja 2019 Wszedłem sobie wczoraj na Silvera (grając solo oczywiście), tak się ucieszyłem, że chciałem spróbować wejść jeszcze wyżej... przegrałem cztery mecze pod rząd i wylądowałem znowu w Bronze II Dawno nie grałem z takimi nieudacznikami, którzy nawet nie potrafili poprawnie wzmocnić ściany (a grałem Mirą) i mi wzmacniali od drugiej strony. Do tego każdy oczywiście podczas obrony roamuje, po czym wrogowie wchodzą na bomby, albo zasobnik i wygrywają, zanim nieszczęśnicy zdążą wrócić ze swoich wędrówek (o ile nie zostaną zabici, co dzieje się w 90% przypadków). Strasznie mnie to irytuje, bo są mapy, na których po prostu nie warto nigdzie biegać, bo wrogowie i tak muszą prędzej czy później wejść. Ale za to przyjemnie mi się gra Glazem, jako ubezpieczyciel z daleka, albo wykańczanie ostatnich obrońców. Muszę się nim nacieszyć, zanim go znerfią XD Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 maja 2019 Opublikowano 6 maja 2019 Gram wszystkimi operatorami, także Mirą. I w większości przypadków ogarniają, wczoraj za to mieli dzień idioty. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 maja 2019 Opublikowano 6 maja 2019 Koleżko, ja go chcę mainować. Jutro wrzucę kilka fajnych akcji z nim, jakie udało mi się wykonać. A jak z tłumikiem się fajnie strzela Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 W ogóle wczoraj odkryłem, że ten karabin Glaza może przebijać okna w samolocie XD Wchodziłem po schodach do pierwszego wejścia i zobaczyłem wroga patrzącego na mnie przez okno. Dla żartu namierzyłem mu głowę i chciałem wystraszyć strzałem Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 maja 2019 Opublikowano 9 maja 2019 Ta jest, już wczoraj działało. Spoko rzecz, bo można decydować, czy ktoś strzelił przez przypadek, czy z premedytacją. Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 15 maja 2019 Opublikowano 15 maja 2019 Pierwszy operator w garniturze xD Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 15 maja 2019 Opublikowano 15 maja 2019 Wczoraj odpaliłem po przerwie na 3 meczyki i festiwal nowych glitchy. Tarcza ta rozkładana jakoś nałożona na postać i tak sobie biega. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 maja 2019 Opublikowano 15 maja 2019 4 godziny temu, chris85 napisał: Pierwszy operator w garniturze xD Ano, chłop z Secret Service. Laska ma być z duńskich sił specjalnych: Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 maja 2019 Opublikowano 15 maja 2019 Czyli co, czasowa niewidzialność? Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 16 maja 2019 Opublikowano 16 maja 2019 Duży minus za brak nowych broni :/ Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 16 maja 2019 Opublikowano 16 maja 2019 (edytowane) W dniu 15.05.2019 o 17:11, Rozi napisał: Czyli co, czasowa niewidzialność? No. Nie podoba mi się to. Coraz bardziej odgrywają się od rzeczywistości. Natomiast Warden wydaje się w porządku. Przyda się obrońca, który będzie miał wy(pipi)ane na granaty dymne i błyskowe. E Jednak nie. NOKK wymazuje swój obraz z urządzeń oraz redukuje hałas. Miks Caveiry i Vigila, tylko tym razem po stronie atakujących. Zapowiada się za(pipi)iscie, tylko jej bronie średnio mi leżą Edytowane 16 maja 2019 przez chris85 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi