eloszki 109 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 (edytowane) Ja trafiłem na gościa z nickiem wskazującym ze lubi ta kurwe ze wschodu. Oczywiscie drużyna przeciwna, w której sam był na rankedzie nie pozwoliła mu zagrać ani minuty w żadnej rundzie jak widać nawet tu są rzeczy ważne i ważniejsze Edytowane 6 marca 2022 przez eloszki Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 marca 2022 Opublikowano 13 marca 2022 Ja pierdole, Casual ostatnimi czasy to jakiś festiwal XIMów i Strikepacków, goście w nickach mają te nazwy, Blitze strzelające z pistoletu jak z karabinu maszynowego, Twitchki bez recoilu na F2, crouch spammerzy, dramat. Dzisiaj miałem cztery jebane mecze pod rząd z takimi zjebami. Człowiek czeka na ten nowy sezon, na Azami, ale potem ma takie mecze i się odechciewa. I nic kurwa z tym nie zrobią. Cytuj
number_nine 1 325 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Da sie w to jeszcze pograć, czy pustki na serwerach albo same kozaki? Ostatnio zachciało mi się jakiegoś multika, więc chętnie sprawdzę ale nie chciałbym się odbić na starcie Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Pewnie że można, jeszcze jak. 1 Cytuj
tjery 1 180 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Opublikowano 29 sierpnia 2022 1 godzinę temu, number_nine napisał: Da sie w to jeszcze pograć, czy pustki na serwerach albo same kozaki? Ostatnio zachciało mi się jakiegoś multika, więc chętnie sprawdzę ale nie chciałbym się odbić na starcie Co do ilości ludzi na konsolach to nie powiem, bo się przerzuciłem na PC, ale grałem na ps4 kilka lat i nigdy nie było z tym problemu, więc wątpię, żeby teraz był. Co do kozaków to tu masz system rang i dobiera Ci ludzi po mniej więcej tym samym skillu (pomijając oczywiście smerfowe konta). Ale jak chcesz od tak sobie popykać w jakiegoś multika do raczej nie R6, tej gry się trzeba bardzo długo uczyć, żeby gra stała się przyjemna. Znajomość map, operatorów, taktyk. Dziesiątki godzin nauki 1 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 czerwca 2023 Opublikowano 3 czerwca 2023 Odpoczynek dwa sezony zrobił swoje. Wygłodniały dobrej strzelanki (rip COD), wróciłem na stare śmieci. No i żadnen FPS nie daje mi tyle frajdy, co Siege. Rework Konsulatu bardzo mi się podoba, to samo buff na Grimie i nowy operator Ciekawe jak Mouse Trap będzie rozwijany; czy zaczną skurwysynów myszkowców też banować. Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 4 czerwca 2023 Opublikowano 4 czerwca 2023 Ciekawe jak mogliby to zrobić. Ta walka wydaje się absolutnie niemożliwa do wygrania przy obecnych sprzętach na rynku, a bardzo szkoda. Ta gra dużo przez to straciła niestety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi