Skocz do zawartości

Rainbow Six: Siege

SG1-ZIELU

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

na ps4 gram, jak co to Szajkovsky na psn zapraszam ;) giera jest elegancka, taktyczna, spokojna, rozsądnie trzeba grać. Tego mi brakowało w dobie codow i blasterków. W sumie to mój pierwszy multi fps od lat na poważnie. Póki co lamie, ale zdarzają się przebłyski. Więc zapraszam chętnych bo teamie to inna gra na micro jest

Opublikowano

Ja mam, z chęciąbym wrócił na parę meczyków

Sobota, niedziela? Ja z Ravenem bardzo chętnie bym wypróbował (póki co zagrałem dwa mecze więc będzie cięzko xd) ktoś by jeszcze chciał się dopisać na partyjke na XO?

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Teraz, chris85 napisał:

a nóż zostanę na dłużej :)

a widelec?

Opublikowano

O kurde, muszę chyba zassać, bo tak olewałem ten tytuł (podobnie jak The Division), ale patrząc po gameplayach, czy fajnych akcjach na YT, wygląda na to, że ten sposób rozgrywki może mi podejść.

Opublikowano (edytowane)

Również gram od dwóch dni w wersję próbną.  Po setkach godzin w BF1, gra mi się świetnie.  Pewnie  kupię, tę grę pytanie tylko którą wersję, bo tych jest kilka do wyboru. 

BTW Overwatch też jest za darmoszkę przez weekend. 

Edytowane przez chris85
Opublikowano (edytowane)

No ja jedynie w trening pograłem. Myślałem że gra w całości zassana a tu jeszcze z 30gb. Dziś wyjątkowo wolno pobierało z PSN. Do Overwatcha to nawet się dobić nie mogłem, co chwilę błąd w pobieraniu miałem. Wróciłem do Haranu kosić zombiaki. Jutro odpalę R6.

Edytowane przez Pauli87
Opublikowano

No dziś sobie pograłem w R6. Wrażenia pozytywne. Co mi się najbardziej podoba? Nie ma skoku. Dzięki temu gra jest bardziej taktyczna, a nie że gracze skaczą nad łbami miedzy sobą, obraz się kręci i nie wiadomo co się dzieje :D Wcześniej grałem w pvp w Destiny i bardzo mnie to denerwowało.