mmatys85 7 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Chciałem wrócić po długiej przerwie, ale ta gra nie ma już nic wspólnego ze swoimi początkami. Nikt nie broni celów , wzmacnia ścian itd praktycznie każdy lata po całej planszy licząc na fragi. Zrobił się zwykły TDM z gadżetami.. Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Dlatego właśnie najlepiej grać w ekipie wraz z mikrofonem. Samemu owszem można, ale to inna bajka. Mam w grze przegrane jakieś 1500 h na ps4 i gra z roku na rok robi się trudniejsza - takie mam wrażenie, napływ nowych graczy jest minimalny a pozostają jakieś koty ewentualnie gracze na myszkach.W nowym sezonie przez to ze ściany są wspólne faktycznie w meczach gracze wychodzą z założenia, ze przecież ściany zrobi ktoś inny - nawet jak wybierają postać mocno defensywna nie do biegania po mapie tylko raczej do kampienia na bombach. Dlatego raz jeszcze ekipa ekipa i ekipa Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Godzinę temu, eloszki napisał: Dlatego właśnie najlepiej grać w ekipie wraz z mikrofonem. Samemu owszem można, ale to inna bajka. Mam w grze przegrane jakieś 1500 h na ps4 i gra z roku na rok robi się trudniejsza - takie mam wrażenie, napływ nowych graczy jest minimalny a pozostają jakieś koty ewentualnie gracze na myszkach. To chyba syndrom każdego fpsa, po czasie casuale odchodzą i zostają weterani. Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Oczywiscie racja. Dodatkowo w tej grze próg wejścia jest dość wysoki. Zobaczymy jak mi będzie szło na xboxie od 0 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Nowy Tachanka Nowa elitka Tachanki Pierwsza, którą kupiłem, coś wspaniałego! Cytuj
KubaJ023 1 Opublikowano 26 listopada 2020 Opublikowano 26 listopada 2020 Siema! Szukam ekipy do Rainbowa na PS4. Niestety nie dorwałem ps5 i znów kupiłem ps4 żeby się nudzić, a ekipa w rozsypce na ten moment. Miałem kilkumiesięczna przerwę, ale coś tam strzelam i ogarniam. Jakby ktoś chciał pograć to zapraszam psn Kuba023 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Jakiś goty patch pod PS5 dziś wyszedł podobno, ktoś testował? Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 (edytowane) Panowie, wiadomo cos o nowym Rainbow Six? Siege to troche spin off i nie ma duzo wspolnego z prawdziwa Tecza i brakuje w RS:S tytulowego Teczy Szesc. Do tego brakuje glownych bohaterow i nie ma nikogo znanego oprocz jednej postaci do wyboru w grze. Po Smierci Toma Clancy'ego z glownymi seriami jest ciezko albo zupelnie inaczej. Tej Pani mi glownie brakuje, bedzie Kazimiera to bedzie ok a jej lore to https://rainbowsix.fandom.com/wiki/Kazimiera_Rakuzanka EDIT: Jaki to ma klimat to przeciez masakra Edytowane 27 stycznia 2021 przez Sven Froost Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 22 lutego 2021 Opublikowano 22 lutego 2021 Po Castle 2.0 w postaci Aruni czas na Twitch 2.0 Mogli by już dać sobie siana z operatorami, bo od dłuższego czasu brakuje im pomysłów. + Nowa jednostrzałowa broni dla każdego atakującego, która zniszczy każdy gadżet przeciwnika, wliczając rozstawiane tarcze i kamerę Maestro Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 15 marca 2021 Opublikowano 15 marca 2021 Jutro start nowego roku/sezonu. Ktoś z forum gra na Xboxie? Jeśli tak to teges Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 października 2021 Opublikowano 13 października 2021 Jak ktoś oglądał z Was zawody, albo kojarzy środowisko Siege, to dzisiaj w wypadku samochodowym zginął Kixstar Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 27 grudnia 2021 Opublikowano 27 grudnia 2021 Może nie bezpośrednio związane z sama rozgrywka ale jednak z gra tak . Czy w poprzednich latach można było kupić zestawy kolekcjonerskie odpowiadające konkretnemu sezonowi? Wraz widzę można kupić skrzynie kolekcjonerska z młotem Sledge jako kolekcjonerka do 6 roku. Ktoś coś kojarzy? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 30 stycznia 2022 Opublikowano 30 stycznia 2022 Ależ się w to wykręciliśmy z kumplem ostatnio. No takie meczycha jakie tu mają miejsce to klękajcie narody. Jakby ktoś chciał pograć w teamie na Xboxie to dawajcie znać. Brakuje nam 2/3 osób do pełnego teamu. Bez pełnej 5tki w składzie nawet nie ruszamy rankedow. Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 1 lutego 2022 Opublikowano 1 lutego 2022 Poczekajmy jeszcze chwile - ma być crossplay - coś się zagra Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 21 lutego 2022 Opublikowano 21 lutego 2022 (edytowane) Zajebiście zapowiada się ten rok 7. Dzisiaj startuje Niestety crossplay konsolowy dopiero pod koniec roku. Cała reszta TOP! p.s dalej szukam 3 xbotów na rankedy https://youtube.com/watch?v=R6Z7Z1exMg8&feature=share Edytowane 21 lutego 2022 przez Ryo-San Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 21 lutego 2022 Opublikowano 21 lutego 2022 Kierowniku...ale mnie Pan oszukał. Rankingi są od 50 lvl mam wrażenie że strasznie wolno lecą te poziomy Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 21 lutego 2022 Opublikowano 21 lutego 2022 @Szymek no tak. Rankedy od 50 a unrankedy od 10. My wtedy rozmawialiśmy właśnie o unrankedach ale spoko szybko zleci : ) Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 22 lutego 2022 Opublikowano 22 lutego 2022 (edytowane) Zrobili to aby ograniczyć ilość lewych kont na rankedach. I tak pojebancow z diamentami jest całe mnóstwo w niższych rangach ale zawsze jest to jakieś wyeliminowanie części graczy. Mi strasznie brakuje jakiegoś „uczciwego” systemu dobierania graczy. czy ja dobrze rozumiem ze od dzisiaj będzie można obejrzeć replay po rozgrywce? I na tym replayu będą zaznaczeni gdzie obecnie zjadowali się gracze przeciwnej drużyny, co dany operator widział, a czego nie mógł? Coś jak wallhack na replayu? Edytowane 22 lutego 2022 przez eloszki Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 lutego 2022 Opublikowano 22 lutego 2022 Nic nie wchodzi dzisiaj, weszło wczoraj, ale na test serwer na PC. Ja ogólnie jestem bardzo podjarany nowym sezonem, bo Azami całkowicie zmieni meta w tej grze, chyba podobny impakt miała Mira. Oby tylko ta jej pianka pękała, kiedy się na nią wejdzie, bo będą chore angle na tym robić. @eloszkino replaye mają być właśnie takie, odpal sobie jakiś mecz e-sportowy, tam mają taki tryb śledzenia rozgrywki na żywo. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 lutego 2022 Opublikowano 22 lutego 2022 No wlaśnie wiem że nie wchodzi. Wczoraj to doczytałem. Byłem przekonany że jak wczoraj się skoczył poprzedni sezon to kolejny wchodzi od razu po nim. A tu najpierw testy na PTS i może 8-15 marca dopiero się pojawi. Trochę dziwna polityka wprowadzania nowego sezonu. Myślałem że chociaż zostawią jeszcze poprzedni bo trochę mi zostało do wbicia a tu taki chooy. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 lutego 2022 Opublikowano 22 lutego 2022 Tak od zawsze było, że najpierw test server, a potem live. Ten wyjdzie najprawdopodobniej 7 marca, za dwa tygodnie. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Zagrałem dzisiaj chyba z 10 meczów i w każdym meczu byli banowani operatorzy rosyjskiego Spetsnazu, co się wcześniej nie zdarzało bo nie było takiej potrzeby (Fuze czasami był banowany ale to bardzo rzadko). Mała rzecz a cieszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi