Opublikowano 15 czerwca 201410 l Autor Dla mnie to jest mix klimatów/stylów: Limbo, Stalowy Gigant i HL2. Jaram się.
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Scena pod wodą Szkoda, że pewnie jeszcze co najmniej z rok czasu do premiery. Klimat się wylewa.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Gameplayowo ulepszone Limbo. Klimatycznie miazga natomiast bardzo jestem ciekawy strony fabularnej.
Opublikowano 28 czerwca 20168 l GamesRadar: "powinieneś zagrać w Inside. I im mniej wiesz podchodząc do niego, tym lepiej" (...) "Doskonała pozycja w gatunku, która raczej skupia się na zrealizowaniu swej artystycznej wizji niż rewolucjach w rozgrywce. Nie zmieni twojej koncepcji, czym może być platformówka jak Limbo czy Fez, ale zostawi trwałe wrażenie - jak zostawiały je Another World czy Oddworld. Urzekające, dręczące przeżycie". US Gamer: "Połącz bardzo ciekawą narrację wizualną z doskonałymi zagadkami i świetną platformówką i masz Inside, jedną z najbardziej intrygujących, wciągających, pięknie wyglądających gier tej generacji. Jedyna wada to krótki czas, ale póki trwa, jest wspaniałe". GameInformer: "czuję ucisk w piersi przypominając sobie uczucie, gdy wchodziłem na nowy obszar, ulegając zaskakującym śmierciom i będąc świadkiem wielu niespodziewanych momentów. Po przejściu gry czułem się jakbym przeżył czyjś okropny sen". Edytowane 28 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Oj będzie, niezła petarda. A miałem szukać info o gierce bo jakoś cicho było ostatnio.
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Ile kosztuje? Zrobiłem sobie szlaban na zakupy na 3 miechy, ale jak story jest dobre, to może będzie trzeba łyknąć na premierę. EDYTA: Oki, 70 zł za kolejną 3h gierkę.... Edytowane 28 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Już tak nie uatrakcyjniaj tej ceny grając na pozytywnych skojarzeniach - 69,99 zł jak już Będzie trzeba kupić na premierę, bo już widzę co to na feedzie będzie się działo przez następne 2 tygodnie. Jak nie kupię to i tak połowę gry zobaczę. EDYTA: No i preorder Edytowane 28 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Lubię przeglądać co tam robią ludki, zresztą nie ważne - już kupiłem. Gdzieś niedawno czytałem, że ok. 3-4h.
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Recka z Polygamii, Tartaq zachwycony. http://polygamia.pl/inside-recenzja/
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Autor Zakupione, opinie się fantastyczne, walić to że gra pewnie na parę godzin, przejdzie się 6x jak knacka.
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Przeszedłem dzisiaj ok. połowy i poziom porównywalny do Limbo, może nawet lepsze Edytowane 29 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Hmm... krótka... calak jest... Marcin znowu w tyle w achievementach...za miesiąc nie będę pamiętał, że grałem. Art style zaiebisty
Opublikowano 30 czerwca 20168 l No jeżeli lubisz grać w gry oglądając je na YouTube to zdecydowanie tak
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Lubię grać w gry które oferują więcej czasu zabawy niż 2-3h za 70 zł i są trochę bardziej rozbudowane od trzymania przycisku w prawo przez 70% gry i okazjonalnego rozwiązania zagadki polegającej na przesunięciu obiektu, ustawienia czegoś w kolejności czy inne vide limbo.