Skocz do zawartości

Inside

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

W pewnym sensie jest bardziej niepokojąca niż czarno białe LIMBO.

• 1 rok później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Scena pod wodą :) Szkoda, że pewnie jeszcze co najmniej z rok czasu do premiery. Klimat się wylewa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gameplayowo ulepszone Limbo. Klimatycznie miazga natomiast bardzo jestem ciekawy strony fabularnej. 

Opublikowano (edytowane)

GamesRadar: "powinieneś zagrać w Inside. I im mniej wiesz podchodząc do niego, tym lepiej" (...) "Doskonała pozycja w gatunku, która raczej skupia się na zrealizowaniu swej artystycznej wizji niż rewolucjach w rozgrywce. Nie zmieni twojej koncepcji, czym może być platformówka jak Limbo czy Fez, ale zostawi trwałe wrażenie - jak zostawiały je Another World czy Oddworld. Urzekające, dręczące przeżycie".

US Gamer: "Połącz bardzo ciekawą narrację wizualną z doskonałymi zagadkami i świetną platformówką i masz Inside, jedną z najbardziej intrygujących, wciągających, pięknie wyglądających gier tej generacji. Jedyna wada to krótki czas, ale póki trwa, jest wspaniałe".

GameInformer: "czuję ucisk w piersi przypominając sobie uczucie, gdy wchodziłem na nowy obszar, ulegając zaskakującym śmierciom i będąc świadkiem wielu niespodziewanych momentów. Po przejściu gry czułem się jakbym przeżył czyjś okropny sen".

Edytowane przez ogqozo
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ile kosztuje? Zrobiłem sobie szlaban na zakupy na 3 miechy, ale jak story jest dobre, to może będzie trzeba łyknąć na premierę.

EDYTA: Oki, 70 zł za kolejną 3h gierkę....

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Już tak nie uatrakcyjniaj tej ceny grając na pozytywnych skojarzeniach - 69,99 zł jak już ;)

Będzie trzeba kupić na premierę, bo już widzę co to na feedzie będzie się działo przez następne 2 tygodnie. Jak nie kupię to i tak połowę gry zobaczę.

EDYTA: No i preorder  :gayos:

Opublikowano

To nie patrz na feed.

I już potwierdzone, że gierka na 3h? 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Lubię przeglądać co tam robią ludki, zresztą nie ważne - już kupiłem. Gdzieś niedawno czytałem, że ok. 3-4h.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Przeszedłem dzisiaj ok. połowy i poziom porównywalny do Limbo, może nawet lepsze :)

Opublikowano

Lubię grać w gry które oferują więcej czasu zabawy niż 2-3h za 70 zł i są trochę bardziej rozbudowane od trzymania przycisku w prawo przez 70% gry  i okazjonalnego rozwiązania  zagadki polegającej na przesunięciu obiektu, ustawienia czegoś w kolejności czy inne vide limbo.