szejdj 2 804 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 #mesjasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Z doświadczenia wiem, że oglądanie nawet tzw. "Walking simulator" na YT, to nie to samo, co granie w grę samemu. Więc lepiej poczekać i kupić za 40 zł a nie teraz, jak ktoś nie ma ciśnienia. Tym bardziej, że Limbo było fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Gra będzie wydana tylko na XOne i PC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Prawdopodobnie bedzie, jak z Limbo. Najpierw XBone i PC. Po jakimś czasie PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Znakomita gierka, pierwsze co się rzuca w oczy to znakomity art style. Duńczycy znów przysypali graczy ponurym monochormatycznym (przynajmniej na początku) filtrem graficznym oraz niesamowitym chłodnym klimatem, po 3 sekundach kontroli na postacią zostałem ustrzelony żeby potem zostać rozszarpany przez psa czyli typowa skandynawska opowieść. Gra wydaje się mieć łatwiejsze niż Limbo zagadki logiczno-platformowe, ale za to niszczy psychike klimatem. Płacze o czas gry zlewam ciepłym moczem bo jakości gry nie powinno się oceniać przez pryzmat tego ile będzie się ślęczyć przed telewizorem. Fantastyczna pozycja. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ja nie grałem ale też uważam że nie ocenia się gry po długości. Takie Firewatch czy everybody gone to the rapture ukończyłem w kilka godzin ale kasy nie żałowałem . Inside to nie mój styl tak jak limbo. Wpierw muszę limbo przejść w końcu to może inside kupię. Można mówić że gra cię nie interesuje bo to nie twoje klimaty ale skreślać dobrą grę z powodu długości to idiotyzm. Wolę soczyste 3-4 h od przeciąganych na siłe 10 h . Dużo gier niestety popada w tą pułapkę. Chcą zwiększyć sztucznie czas i wychodzi z tego kupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Klimat niszczy, gdy się pojawiają psy, to ciśnienie automatycznie skacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Uwielbiam takie klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Czyli grać w słuchawkach, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zdecydowanie. Muzyki jest mało, ale załącza się czasem soczysty ambient. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Czyli grać w słuchawkach, tak? Jakoś sobie nie wyobrażam innego sposobu grania w gierki niż na słuchawkach. Z głośników ucieka połowa wspaniałości jeśli chodzi o dźwięk w grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Sposob prowadzenia gameplayu jest mistrzowski nie wiem jak to moznaby na yt przechodzic Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Sposob prowadzenia gameplayu jest mistrzowski nie wiem jak to moznaby na yt przechodzic Wspólczesne gimby już tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Z tym graniem na YT, to prowo czy debil? W tego typu grach nie liczy się ilość a jakość. W Limbo mi to nie przeszkadzało, tutaj też nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Klimat niszczy, gdy się pojawiają psy, to ciśnienie automatycznie skacze. Wczoraj pograłem 2h i motyw z psami bo małe mistrzostwo a gra to mesjasz, bardzo dobry gameplay, fajnie prowadzona historia w milczeniu, fenomenalny art style i klimat. Tu jest tyle zajebiście zrobionych momentów które zapadną w pamięć na dłuuugo Inside dla mnie to połączenie Limbo, Hal Life 2 i Stalowego Giganta. Wstępnie 10/10 Spencerów! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Lubię grać w gry które oferują więcej czasu zabawy niż 2-3h za 70 zł i są trochę bardziej rozbudowane od trzymania przycisku w prawo przez 70% gry i okazjonalnego rozwiązania zagadki polegającej na przesunięciu obiektu, ustawienia czegoś w kolejności czy inne vide limbo. Mialem już nie opowiadać na takie prowo, ale zastanawiając się nad tym to w sumie ten opis pasuje do takiego Uncharted przez 80% gry trzymasz gałkę i skaczesz po gzymsach i strzelasz grę kończysz w około 8-10h płacisz cene 250zł i jakoś narzekań z tego tytułu nie widziałem, gra 3 razy krótsza a zarazem 3 razy tańsza to już problem. Dziwna sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Wolę 2-3h rozgrywki za 70zł gdzie po skończeniu będę grę pamiętał niż grać te 10h w jakąś grę, a po skończeniu gra nic po sobie nie zostawi w mojej pamięci, ot po prostu będzie kolejnym nudnym i powtarzalnym klonem. No i nie rozumiem, ktoś komuś każe kupować grę NA PREMIERĘ? Edytowane 30 Czerwca 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Tak na marginesie to brak HUD i jakichkolwiek przypominajek (naciśnij ten guzik TUTAJ) pokazuje w jakim kierunku powinny iść dobre gry. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) "Limbo" jest portowane do dzisiaj - rok temu wyszło na PS4, a jeszcze w przyszłości ma wyjść wersja na Wii U, co będzie jedenastą platformą, na którą wyjdzie ta gra. Można więc zakładać, że i Inside pewnie z czasem trafi na każdy używany przez kogoś sprzęt. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Tyle dobrego dla posiadaczy wiiu po kilku latach od premiery na x360 XD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Najlepszy IMO jest początek z chowaniem się... taki klimat half life się mocno zapala, a potem oczywiście sonar czy co tam nad morzem jest. Ogólnie gdybym był fanem takich gier to bym był sponiewierany... ale gameplay i art style to małe mistrzostwo świata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 WTF Muszę szybko całaka zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Giereczka już zakupiona teraz czakać do 7-go. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 No i gierka ukończona razem z ukrytym zakończeniem - trzeba znaleźć wszystkie sekrety. Niezły "twist". Przebili Limbo, nie żałuję ani złotóweczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Zakończenie jest inne od tego głównego, jak znajdziemy wszystkie znajdźki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi