Zeratul 415 Opublikowano 19 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2014 http://gamezilla.komputerswiat.pl/publicystyka/2014/06/20-minut-wideo-z-playstation-now-prosto-z-ameryki-ale-z-polskim-komentarzem Poki co moim zdaniem Gaikai jest daleko w tyle za Onlive, ale nalezy pamietac, ze technologia jest w fazie beta. Ja nie wiem do ktorego data center mnie podlaczylo, co bedzie kluczowe w przyszlosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
koczownik 4 Opublikowano 26 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2015 Czesc Czy ktos z Was, kto posiada konto PSN US, probowal Playstation Now? Widzialem, ze jest jakis darmowy okres, ale nie wiem jak to dziala i czy warto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2016 Widze ze ta usluga nie jest zbytnio popularna na forumku ale ja sie skusilem na 7 dniowego triala, pogralem w pierwszego God of Wara dla odswiezenia i jak narazie gra chodzi spoko ale sprawdze jeszcze jak to jest z nowszymi tytulami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2016 Czekam, aż oficjalnie wprowadzą usługę w Polsce, wtedy ocenię Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2016 Na tym trialu mozesz zagrac we wszystkie tytuly ? Myslalem na poczatku, ze za kazda osobne gre trzeba zaplacic. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2016 Jest pula tytulow ktore sa dostepne w abonamencie za £12.99 na miesiac i sa tytuly za ktore trzeba zaplacic. Kazda gre da sie tez sobie wypozyczyc oddzielnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 Sony Interactive Entertainment’s cloud gaming service, PlayStation Now (PS Now) is heading to PC later this month, according to a rumor. PS Now service allows users to pay for access to a selection of original PlayStation 3 titles on either a per-game basis or via a subscription, with plans to offer PlayStation 4 titles in the future, and possibly also PlayStation, PlayStation 2, and PlayStation Portable titles. Non-PlayStation devices requires a DualShock 3 or 4 controller for the service to work, since the games have been designed and best played with the DualShock interface. According to Gamekult’s sources, PS Now for PC’s announcement is planned for August 23, first launching in Belgium, Netherland and UK with United States and Canada following a week later. If PS Now service makes it to PC, you will soon be able to stream PS3 games on your PC. Windows 7 and above will be supported, 5 Mbps internet connection internet connection and a compatible controller is also needed. The number of games expected to be compatible for PC wasn’t mentioned. If this is true you will finally get your hands on PlayStation 3 classics including Uncharted, God of War, inFamous, Killzone series, Beyond: Two Souls, The Last of Us and more!! Currently over 400 PS3 games are available to stream in PlayStation Now service. There are two ways to stream games in PS Now, as a subscription based service with unlimited access to all games or renting games individually. You can rent the games in one of four time-frames: 4-hour, 7-day, 30-day, and 90-day. PlayStation Now subscription service features three pricing options: $19.99 for a month, $44.99 for three months and $100 for a year. https://www.latestnewsexplorer.com/playstation-now-coming-to-pc/ Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 20 września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 września 2018 Chyba już wiadomo co wprowadził najnowszy FW. We are excited to announce that starting today, you will be able to stream as well as download PlayStation Now games to your PS4 system so that you can play both locally and offline, all with a single subscription. Almost all PS4 games in the service, including Bloodborne, God of War 3 Remastered, NBA 2K16, Payday 2 Crimewave Edition and Until Dawn, will be available for download, in addition to the PS Now lineup of classic PS2 games remastered for PS4. https://blog.us.playstation.com/2018/09/20/playstation-now-adds-downloading-of-ps4-ps2-games/ Zapewne mocna przymiarki pod PS5. Raczej nie będzie zaskoczenia jak na następnej generacji gry w PS Now będą pojawiały już w dzień premiery, odpowiedz na GP. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 20 września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 września 2018 30 minut temu, YETI napisał: Chyba już wiadomo co wprowadził najnowszy FW. We are excited to announce that starting today, you will be able to stream as well as download PlayStation Now games to your PS4 system so that you can play both locally and offline, all with a single subscription. Almost all PS4 games in the service, including Bloodborne, God of War 3 Remastered, NBA 2K16, Payday 2 Crimewave Edition and Until Dawn, will be available for download, in addition to the PS Now lineup of classic PS2 games remastered for PS4. https://blog.us.playstation.com/2018/09/20/playstation-now-adds-downloading-of-ps4-ps2-games/ Zapewne mocna przymiarki pod PS5. Raczej nie będzie zaskoczenia jak na następnej generacji gry w PS Now będą pojawiały już w dzień premiery, odpowiesz na GP. czyli wszystkie exy PS5 wylądują na PC, zgadza się? Nie wiem Yeti jak to przeżyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 września 2018 polska niby taki kraj plejstejszon a dalej nie ma tej usługi Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 21 września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 września 2018 Żadna strata na 21 IX 2018. Spodziewam się że takie PSNow z opcją downloadu giereczek będzie dostępne day-one na PS5, w tym w Poldonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 24 października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 października 2019 ktoś w ogoóle używa tego regularnie? Ja póki co wziąłem na próbę. Rozumiem że gry które wychodzą na plusa nie są dostępne na platoformie now? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 października 2019 @tukan chyba korzysta/ł z tego co kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 25 października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 października 2019 @Kaczi też wziąłem na próbę, tygodniowy trial, okazało się że działa całkiem spoko i wkręciłem się w GoW więc dokupiłem abo na miesiąc i skończyłem gierkę. Nie orientuję się jak tam wygląda rotacja. Grałem na laptopie co nie, znajomi odpalili apkę now na konsoli i mówią że działa świetnie więc imo warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 25 października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 października 2019 Tej, a jaka jest tam puszczana rozdzielczość tych gierek? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 października 2019 PS Now games are streamed from our servers to your PS4 or PC over an internet connection at a maximum resolution of 720p. Streamed games are available in stereo only and surround sound is not supported. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 25 października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 października 2019 (edytowane) Trochę beka, na TV to musi ujowo wyglądać w tym całym 720p, zwłaszcza jak masz 4k to pewnie obraz wygląda jak przez denko od butli czy tam rozmazane. Edytowane 25 października 2019 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 25 października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 października 2019 czyli te pobierane gry na dysk powinny być w 4k? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 25 października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 października 2019 (edytowane) @tukan @Kaczi A działa to Wam bez używania żadnego VPN? Edytowane 25 października 2019 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 25 października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 października 2019 no działa, mieszkam w UK i normalnie jestem podłączony beż żadnych VPNów Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 25 października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 października 2019 Aaaa widzisz, pytałem z perspektywy polskiego gracza. UK to inna sprawa, tam PS NOW istnieje już oficjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 25 października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 października 2019 @Cedricpewnie dlatego że większy rynek graczy, Netflixa też długo nie było. Ewentualnie dlatego że polska jest sto lat za Cytuj Odnośnik do komentarza
Tarantino 78 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2020 Mam pytanie. Ps now nie ma w Polszy. Zrobiłem konto na Anglię. Mogę pobrać gry z PS4 i zdobywać trofea na swoim głównym koncie. Czy tak samo da się z grami z PS3? Jeśli tak to jak? Pobrać och nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2020 Pobierać można tylko gry z PS4. PS3 tylko streaming. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tarantino 78 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2020 (edytowane) Tak. Pytam o możliwość zdobywania pucharków jednak tych gier z PS3 na swoim głównym profilu. Czyli na profilu polskim. Wiem że są streamowane, ale czy moge zrobić tak by pucharki na polskie konto szły? Edytowane 4 kwietnia 2020 przez Tarantino Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi