Gość suteq Opublikowano 4 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2020 A po ustawieniu konsoli na koncie angielskim jako domowej możesz na polskim koncie wejść w usługę PS Now? Jak ta nie zadziała to innej opcji ja tutaj nie widzę niestety. Tutaj piszą niestety, że możesz grać na swoim koncie głównym ale trofiki będą szły na konto gdzie jest aktywny PS Now: Cytuj Odnośnik do komentarza
Tarantino 78 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2020 Chyba jest jak mówisz, dzięki. Polska karta przechodzi jako wymagana do podania. Czy ja normalnie mogę z niej zapłacić i sobie przewalutuja z PLN na Funty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Fajnie, kiedy u nas oficjalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 50 minut temu, Figuś napisał: Fajnie, kiedy u nas oficjalnie? Po okresie testowym Video Pass. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 hmmm na stronie 404 błąd wyskakuje https://www.playstation.com/pl-pl/ps-now/ @Square może przenieść temat by bardziej widoczny był? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Uuuu, coś się dzieje w temacie. Może w końcu Sony coś tutaj podziała w temacie Playstation Now Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 426 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Byłoby spoko, gdyby w końcu odpalili u nas. Chyba że 404 wróży, ze zmienili zadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Bardzo fajnie, nareszcie będę mógł nadrobić kilka gier w które chciałem zagrać w niskiejcenie. Fajnie że Playstation przypomniało sobie o istnieniu Polski Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Może w końcu Sony zauważyło sukces gp i postanowili coś z tym zrobić. Jestem jak najbardziej na tak, konkurencja to tylko profit dla nas. A PlayStation widzi Polskę, przecież wszystkie exy są lokalizowane, dostaliśmy jako pierwsi video pass, tak więc dobrze by było aby now też nam dali. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Byłem w lutym 2020 w Londynie u ziomka. Miał kozacki internet i PS NOW. Dla mnie było to niegrywalne. Jakbym miał tak grać to podziękowałbym temu hobby. Kurla ludzie tu się jarają jak młodzi boostami do 60ks w starych gierkach, a chcą grać z takim lagiem i zmniejszoną responsywnoscią, do tego jakoś obrazu też odstaje od konsol. Po hu kupować takie wypasione TV? Rozumiem jeszcze, że jakimś niedzielniakom to wystarcza, ale corowym graczom? No way. Co innego możliwość zassania gierki na hdd, wtedy ma to sens. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Mimo wszystko streaming już w 2021 ma swoje zastosowanie - gry pokroju The Witness, Octopath Traveler, wszystko co nie wymaga refleksu i daje czas na namysł sprawdza się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 7 minut temu, balon napisał: Co innego możliwość zassania gierki na hdd, wtedy ma to sens. Gry z PS4 normalnie możesz zaciągać na dysk tytułu z PS3 tylko są streamowane Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Mimo wszystko streaming już w 2021 ma swoje zastosowanie - gry pokroju The Witness, Octopath Traveler, wszystko co nie wymaga refleksu i daje czas na namysł sprawdza się świetnie. No ale czuć tego laga w kontroli, coś jakby ci się lekko pad psuł i obraz też gorszy. No chyba że przez rok taki boost zrobili w tym streamingu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 4 minuty temu, balon napisał: No ale czuć tego laga w kontroli, coś jakby ci się lekko pad psuł i obraz też gorszy. No chyba że przez rok taki boost zrobili w tym streamingu... Tak, na dużym TV widać czasem artefakty. Jednak taki Octopath na ekranie AMOLED w S8 wygląda naprawdę wybornie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 17 godzin temu, Figuś napisał: hmmm na stronie 404 błąd wyskakuje https://www.playstation.com/pl-pl/ps-now/ @Square może przenieść temat by bardziej widoczny był? Dzięki Byłoby nieźle. W cenie około 50 zł miesięcznie lub jeszcze jako PlayStation Turbo Plus jako połączenie Plusa i Now (zapisy w chmurze, gry z Plusa i te sprawy). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 22 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 393 Opublikowano 22 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2021 No najwyższa pora, żeby coś ruszyło w końcu w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dzankraft 0 Opublikowano 4 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 Cześć wszystkim bardzo proszę o pomoc kiedyś założyłem sobie konto PS now i nie wyłączyłem w nim automatycznego odnawiania tego konta bankowego w ogóle nie używam mam na nim cały czas 0 zł a jak wszedłem na konsolę to pokazuje że cały czas co miesiąc pobiera z konta na którym nie mam pieniędzy oczywiście o niczym nie wiedziałem. Czy to jest w jakim sensie przestępstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 393 Opublikowano 4 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 Nie, po prostu nie weźmie kasy. Wyłącz automatyczne odnawianie w ustawieniach subskrypcji i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 4 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 4 godziny temu, Dzankraft napisał: Cześć wszystkim bardzo proszę o pomoc kiedyś założyłem sobie konto PS now i nie wyłączyłem w nim automatycznego odnawiania tego konta bankowego w ogóle nie używam mam na nim cały czas 0 zł a jak wszedłem na konsolę to pokazuje że cały czas co miesiąc pobiera z konta na którym nie mam pieniędzy oczywiście o niczym nie wiedziałem. Czy to jest w jakim sensie przestępstwo? Według kodeksu karnego paragraf 22.1 ustępu 12 to grozi ci za to od 5 do 7 lat więzienia. Powoli pakuj manatki i za kraty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 https://lowcygier.pl/subskrypcje/playstation-now-za-pol-ceny-dla-nowych-uzytkownikow-kup-rok-uslugi-za-115-zlotych/ jeden wymóg jest, konto na UK z adresem ambasady w Lądku Zdroju 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Fajna promocja, szkoda tylko że usługa nie jest dostępna normalnie w Polsce i Sony dalej rotuje swoimi grami w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Na kiedy przypadają nowe gry w PSN? Widziałem, że rzut jest raz w miesiącu, ale nie znalazłem info kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Chyba skorzystam, widziałem, ze jest w PS Now m.in. AC7 i Darksiders Genesis. Same te dwie gry na wyprzedażach to prawie koszt tej rocznej subskrypcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi