sccorp84 0 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Witam serdecznie! Mam wielką prośbę, mój film zakwalifikował się do międzynarodowego festiwalu filmowego online „Viewster”. Dziesięć filmów, które zdobędą największe uznanie wśród widzów przejdą do finału, w którym jury – składające się m.in. z Teda Hope'a (producent „21 gram”) zadecyduje o wygranej. Proszę o obejrzenie, zalogowanie się i oddanie głosu („like” na stronie festiwalu) na mój film pod niniejszym linkiem: http://www.viewster.com/movie/1262-17698-000Komentarz w języku angielskim również mile widziany. Będę wdzięczny gdy udostępnicie wiadomość swoim znajomym, każdy głos się liczy i każdy głos może pomóc! Głosować można do 25 czerwca. Liczą się: ilość wejść na stronę filmu, ilość polubień oraz komentarze pod filmem. Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi