Mordechay 680 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2015 Bez spiny, pamiętajcie, że 5 sezon w połowie bazuje na najgorszej części z serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2015 "Bazuje", a że wątki się coraz bardziej rozjeżdżają to nie musi być najgorszy wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2015 Pszeż Uczta dla wron jest świetną częścią. Super jest klimat zniszczonego wojną Westeros, super są też wątki polityczne w przystani i podróż Brienne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2015 oglądałem 1 odcinek.. no bez szału. prawie nic sie nie działo. po zakończeniu 4 sezonu liczyłem że początek piątego jednak troche będzie miał rozpędu, a tymczasem była ostra zamuła, prawie jak niektóre odcinki walking dead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2015 Ja po obejrzeniu czterech epów stwierdzam, że zawsze powinny być takie "wycieki" albo nawet powinien wychodzić cały sezon na raz tak jak HoC. Po tych czterech godzinach mogę śmiało stwierdzić, że w każdym wątku coś się wydarzyło i akcja choć trochę poszła do przodu, a gdybym obejrzał tylko jeden odcinek to też bym stwierdził, że szału nie ma bo jak ma być skoro serial zazwyczaj potrzebuje co najmniej dwóch epów, żeby liznąć każdą postać. Na plus po tych odcinkach, że w końcu może będzie się podobał wątek Khaleesi jak już pewna postać do niej trafi bo nie mogę już słuchać jej lamentów o panach, niewolnikach i rozterkach młodej matki (smoków).* *Zaznaczam, że książek nie czytałem więc nie wiem jak to się rozwinie. Może dalej będzie chu.jnia z grzybnią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 14 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2015 po 3 odcinku zastanawiam sie co ci scenarzysci cpali i mam nadzieje, że tymi z dupy wątkami c,hujowy serial nie zaspoileruje za bardzo tych swietnych knig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 właśnie ku.rwa to już ten niebezpieczny moment, w którym serial i książka coraz bardziej będą się rozłazić, a niektóre wątki wyprzedzać to co napisał martin i zastanawiam się czy aby nie zawiesić oglądania przynajmniej do premiery winds of Winter . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 Wtedy na pewno nie trafisz na jakiegoś spoilera Dopiero teraz scenarzyści mogą się napracować, scenariusz wjeżdża w najsłabszą część całej historii. Do tej pory ich zadaniem było nie zepsuć tego co wymyślił dziadek Martin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 Pierwszy ep bardzo spoko. "Nic się nie działo" mam w zadzie i nie świadczy to o niczym, no może oprócz tego, że "nic się nie działo". Wiadomo, że są wątki mało ciekawe, które mogłyby umrzeć już dawno temu (mama smoków), ale to wiadomo gdzieś tak od początku. Drugi ep gorszy, bo za dużo mamy smoków i konsolomaniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 Pajgi czekałeś 10 miechów na powrót swej ulubionej postaci, to doceń, że jest go dużo Mnie cały wątek Daenerys (czemu nikt na forum nie jest w stanie napisać jej imienia?) lekko drażni i męczy już od dawna, ale czasem dobrą akcję tam odwalą przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 właśnie ku.rwa to już ten niebezpieczny moment, w którym serial i książka coraz bardziej będą się rozłazić, a niektóre wątki wyprzedzać to co napisał martin i zastanawiam się czy aby nie zawiesić oglądania przynajmniej do premiery winds of Winter . Tak jak piszesz. Ewentualne spoilery i tak mnie nie ominal, ale ksiazka > sezon 1 > guwno > reszta serialu wiec mysle ze bedzie warto poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 (edytowane) tylko niech ten gruby (pipi) zarzuci jakieś tempo pisania bo ile korwa można czekac ;// Edytowane 15 kwietnia 2015 przez Tommo Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 niby przed 6 sezone ma być, ale nigdy nie wiadomo. star citizen wyszedł to nie ma czasu. ja tak złego zdania o tym serialu nie mam jak ty django, wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 355 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 Ale jeśli w pierwszym odcinku jest więcej męskich tyłków niż cycków to nie wiem co o tym myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 Jeżeli zaczynasz się tym przejmować to znaczy, że nie jesteś wcale silnie heteroseksualny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 355 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 HBO, co ty ze mną robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 Pierwsze dwa epy taka nuda, że nawet nie chce mi się po kolejne klikać :| Jedynie duet Sansa&Littlefinger daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 to ja tylko jeden pooglądałem i było tak nieciekawie że nawet nie chciało mi się sięgać po pozostałe odcinki które wyciekły i pewnie pooglądam kolejny dopiero jak sie pojawi "normalnie" ... kurde tak naprawde to nie do pomyślenia - ostatnimi laty oglądałem/oglądam kilka(naście) seriali i w 90% jak nie więcej było tak że jak sie kończył odcinek to byłem wkurzony że jeszcze tydzień czekania na kolejny... a teraz? pojawiło sie odrazu 5 a ten pierwszy kompletnie nie zachęcił żeby odrazu sięgać po reszte (mimo że zwykle taka akcja ze pojawia się odrazu 5 była by "zbawieniem" dla mojej cierpliwości) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 Pierwsze dwa epy taka nuda, że nawet nie chce mi się po kolejne klikać :| Jedynie duet Sansa&Littlefinger daje radę. Teraz motyw z Aryą będzie ciekawy.. a Littlefinger jest dla mnie kandydatem number one do tronu.. ;] ulubiona postać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2015 (edytowane) drugi odcinek nowego sezonu kończy się tak samo jak druga część hobbita... da fuq? XD Edytowane 20 kwietnia 2015 przez Yano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2015 no po (pipi)u fest. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2015 niby wszystko spoko w tych dwóch odc piątego sezonu ale jakieś takie się to wszystko zrobiło przewidywalne ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2015 Po obejrzeniu odcinków 1-4 trochę żałuję przeczytania książki zwłaszcza, że już wszystko zaczyna mi się mieszać, sam już nie wiem co właściwie było, a co nie w powieści. Wracając do adaptacji - jest dobrze, wszystko się rozkręca, ale mnogość wątków (Stannis, Tyrion, Sansa, Aria, Daenerys itd) powodują u mnie dziwne przekonanie, że ten sezon skończy się, zanim na dobre się zacznie. I czekaj znowu rok i na serial, i na książkę (dwie, a miała być jedna...) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2015 do mnie podobnie jak koval - dwa pierwsze odcinki nowego sezonu toczone w slimaczym watku i przewidywalne, czekam az wreszcie ten sezon ruszy z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2015 to będzie sezon należący do cersei. po tym jak zachowuje się mai smirkfu widać, że wątek będzie nastawiony na konfrontacje. sparowanie jaimiego z bronnem i varysa z tyrionem też zaliczam na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi