Skocz do zawartości

Sezon 5: The Storm Is Coming... - Feast For Crows/Dance With Dragons/Winds Of Winter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten odcinek

odarł whitewalkersów z otaczającej ich aury mistycyzmu. Nagle widać jak na patelni, że są niczym więcej niż lodowymi zombie dowodzącymi armią kościotrupów. Banał rodem z bestiariusza pierwszego z brzegu rpg

No ale co Toki, Whitewalkerzy mają

tam na biegunie północnym siedzieć bezczynnie i nic nie robić, bo w przeciwnym razie są odarci z 'aury mistycyzmu'? XD

Wejże nie bredź :yao:

No jak jedynym pomysłem spaślucha na to co mają robić jest

atakowanie wiosek przy pomocy armii szkieletorów (i jeszcze angażować się chu/j wie po co w walkę wręcz - piękny plot device tylko po to, żeby pokazać, że mieczem Snowa można ich dojechać) to dla mnie równie dobrze mogłoby ich nie być, bo ani to ciekawe ani oryginalne. Po co właśnie były te rytualne miejsca mordów ? Żeby teraz wjeżdżać na pełnej kur/wie na cepa szkieletami w wieśniaków ?

Jeszcze rozbawiło mnie to pojawiające się ni stąd ni zowąd

małe komando zombie hitler jugend, które jest tam tylko po to, żeby dojechać tę dzikuskę (ona wcześniej się pojawiała ? miało mnie w ogóle obchodzić co się z nią stanie ?)

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

właśnie fajny jest ten motyw, że wszyscy w westeros i essos zajmują się jakimiś błahymi przepychankami o dynastyczne stołki a tymczasem nad wszystkimi wisi widmo nieuchronnego zniszczenia z rąk armii nieumarłych dowodzonych przez bladotwarzych nekromantów.

Edytowane przez tk___tk
  • Plusik 7
Opublikowano (edytowane)

Widział ktoś tytuł ostatniego odcinka?

Wygląda na to,że będzie wielki powrót na koniec sezonu 

(pipi)a jak się robi spoiler tagi na tym forum xD

Edytowane przez Ader
Gość Orzeszek
Opublikowano

raczej nie będzie chodziło

Lady stoneheart tylko o cersei obstawiam

Opublikowano

ja bym nie oglądał tego jakby nie motyw Whitewalkerów. Jest tyle ciekawych historii na faktach, że te wymyślone walki o żelazny tron to zwykła moda na sukces. Dodatkowo ostatnie odcinki pokazały, że ten serial może wyglądać jak xena wojownicza księżniczka,

Opublikowano

Wlasnie obejrzalem odcinek, koncowka to byl dla mnie mocny roller coaster, ogladalem z duza doza ekscytacji, zapomnialem ze ten serial tak potrafi.

Nie ma sie co rozwodzic, po prostu:

fa1e72288______________________________m

Opublikowano (edytowane)

Gdybym umiał robić spoiler tagi to bym napisał :P

http://lmgtfy.com/?q=how+to+make+spoiler+tags

Co za kurwa lenistwo.

Pier.dolisz szukałem przed chwilą i znalazłem,z tym,że nie działało po wpisaniu.

<spoiler> Text to be hidden. </spoiler>

Bo trzeba uzyc kwadratowych nawiasow [] [/]

Dzięki za info ;)

Edytowane przez Ader
Opublikowano

mnie tam ciekawi czy w tym sezonie pojawi się

Górostein xd

myślę, że tak. qyburn jak odwiedzał cersei to mówił "the work continues".

Opublikowano

Odcinek dobry w hooj :> 

Całośc...

tylko Jorah szkoda.

Swoja drogą - 

Czy on czasami nie spowoduje małej epidemii Greyscale skoro jest zarażony a zamierza walczyć na arenie ? 

Opublikowano

karwa mać, poprzedni odcinek w końcu miał zakończenie, które spowodowało, że na ten obecny czekałem z wypiekami na twarzy i to co dziś zobaczyłem rozyebało mi mózg doszczętnie. Zdecydowanie jeden z lepszych odcinków.

Gość mate5
Opublikowano

Co takiego było w tym ósmym odcinku, że się tak jaracie? Nie chcę marnować 7 godzin życia, żeby normalnie oglądać ostatni odcinek.