Andreal 2 123 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Aj tam (pipi)cie, jeden z lepszych odcinków, a że Gra o Tron ma za dużą ilość wątków to do pana G.R.R.Martina miejcie pretensje. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 ten odcinek odarł whitewalkersów z otaczającej ich aury mistycyzmu. Nagle widać jak na patelni, że są niczym więcej niż lodowymi zombie dowodzącymi armią kościotrupów. Banał rodem z bestiariusza pierwszego z brzegu rpg No ale co Toki, Whitewalkerzy mają tam na biegunie północnym siedzieć bezczynnie i nic nie robić, bo w przeciwnym razie są odarci z 'aury mistycyzmu'? XD Wejże nie bredź No jak jedynym pomysłem spaślucha na to co mają robić jest atakowanie wiosek przy pomocy armii szkieletorów (i jeszcze angażować się chu/j wie po co w walkę wręcz - piękny plot device tylko po to, żeby pokazać, że mieczem Snowa można ich dojechać) to dla mnie równie dobrze mogłoby ich nie być, bo ani to ciekawe ani oryginalne. Po co właśnie były te rytualne miejsca mordów ? Żeby teraz wjeżdżać na pełnej kur/wie na cepa szkieletami w wieśniaków ? Jeszcze rozbawiło mnie to pojawiające się ni stąd ni zowąd małe komando zombie hitler jugend, które jest tam tylko po to, żeby dojechać tę dzikuskę (ona wcześniej się pojawiała ? miało mnie w ogóle obchodzić co się z nią stanie ?) 1 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 czerwca 2015 (edytowane) właśnie fajny jest ten motyw, że wszyscy w westeros i essos zajmują się jakimiś błahymi przepychankami o dynastyczne stołki a tymczasem nad wszystkimi wisi widmo nieuchronnego zniszczenia z rąk armii nieumarłych dowodzonych przez bladotwarzych nekromantów. Edytowane 2 czerwca 2015 przez tk___tk 7 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 (edytowane) Widział ktoś tytuł ostatniego odcinka? Wygląda na to,że będzie wielki powrót na koniec sezonu (pipi)a jak się robi spoiler tagi na tym forum xD Edytowane 2 czerwca 2015 przez Ader Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Jaki znowu powrót? Chyba Daenerys do Westeros ;] Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 raczej nie będzie chodziło Lady stoneheart tylko o cersei obstawiam Cytuj
Ader 383 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Gdybym umiał robić spoiler tagi to bym napisał link: http://naekranie.pl/aktualnosci/gra-o-tron-tytul-finalu-sugeruje-powrot-waznej-postaci Nie potwierdzone,ale nadzieja jest Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Jaime chyba też ma taki. ;D Ten miecz ma Brienne, która jest w Winterfell. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 ja bym nie oglądał tego jakby nie motyw Whitewalkerów. Jest tyle ciekawych historii na faktach, że te wymyślone walki o żelazny tron to zwykła moda na sukces. Dodatkowo ostatnie odcinki pokazały, że ten serial może wyglądać jak xena wojownicza księżniczka, Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 mnie tam ciekawi czy w tym sezonie pojawi się Górostein xd Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Gdybym umiał robić spoiler tagi to bym napisał http://lmgtfy.com/?q=how+to+make+spoiler+tags Co za kurwa lenistwo. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Wlasnie obejrzalem odcinek, koncowka to byl dla mnie mocny roller coaster, ogladalem z duza doza ekscytacji, zapomnialem ze ten serial tak potrafi. Nie ma sie co rozwodzic, po prostu: Cytuj
Ader 383 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 (edytowane) Gdybym umiał robić spoiler tagi to bym napisał http://lmgtfy.com/?q=how+to+make+spoiler+tags Co za kurwa lenistwo. Pier.dolisz szukałem przed chwilą i znalazłem,z tym,że nie działało po wpisaniu. <spoiler> Text to be hidden. </spoiler> Bo trzeba uzyc kwadratowych nawiasow [] [/] Dzięki za info Edytowane 2 czerwca 2015 przez Ader Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Bo to bardzo dużo czasu za pewne zajmuje sprawdzenie aż 3 rodzajów nawiasów, jakie masz na klawierce. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 czerwca 2015 mnie tam ciekawi czy w tym sezonie pojawi się Górostein xd myślę, że tak. qyburn jak odwiedzał cersei to mówił "the work continues". Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Odcinek dobry w hooj :> Całośc... tylko Jorah szkoda. Swoja drogą - Czy on czasami nie spowoduje małej epidemii Greyscale skoro jest zarażony a zamierza walczyć na arenie ? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 karwa mać, poprzedni odcinek w końcu miał zakończenie, które spowodowało, że na ten obecny czekałem z wypiekami na twarzy i to co dziś zobaczyłem rozyebało mi mózg doszczętnie. Zdecydowanie jeden z lepszych odcinków. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Co takiego było w tym ósmym odcinku, że się tak jaracie? Nie chcę marnować 7 godzin życia, żeby normalnie oglądać ostatni odcinek. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 To nie marnuj tylko obejrzyj na dziko. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Władca Pierścieni/Hobbit był. Niższej klasie jak widać się podoba Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 w ogóle to jorah męczy już dupe z daenerys ;/ Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 E tam, pierdolenie, bo od 5ego odcinka już było bardzo dobrze. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 Ten odcinek, o mój boże :O Definitywnie jeden z najlepszych odcinków ever. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi