Masorz 13 197 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Wczorajszy odcinek na IGN dostał Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 czyli standard serialu, ze kulminacyjny odcinek sezonu jest zawsze 1-2 odcinki przed koncem Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 właśnie obejrzałem, zbieram szczękę z podłogi, ostatnie 25 minut to orgia dla oczu, najlepszy odcinek 5 sezonu narazie i ścisły top całości. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Dobre to było, szkoda że tak rzadko takie episody wychodzą. 10! Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 7 odcinkow popeliny ale ostatnie 20min nowego ogladalem ze sterczącym c,hujem Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 czerwca 2015 odcinek kosa, z krótkiego (za to zaje.bistego) akapitu książki zrobili jedną z lepszych scen batalistycznych serialu. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Doyebali mocno. Dawno nie byłem pod takim wrażeniem. Teraz pewnie znowu będzie znaczny spadek formy i czekamy na 6 sezon. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 czerwca 2015 jeszcze będzie się działo zarówno w mareen jak i w king's landing. jeszcze mogą konfrontacje stannis-Ramsey doje.bać w sumie . 1 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 No kuuuuuurde proszę państwa, na taki odcinek GoT czekałem!Czy ta ofensywa była w książce opisana? Bo kurde nie kojarzę, żeby była w jakimkolwiek POV-ie, pewnie tylko zasłyszana przez kogoś? Trochę słabo, że stracili całą torbę Smoczego Szkła, bo robiąc z tych grotów strzały mogliby lepiej wyjść, ale mam nadzieję, że nie wzięli ze sobą wszystkich i w Czarnym Zamku nadal jakieś zostały. Ciekawe co z Gigantem, nie umrze z wychłodzenia organizmu? Czekam na dwa kolejne odcinki z wywieszonym jęzorem, bo i w Królewskiej Przystani i w Mereen będzie się działo pewnie...ALE TO BYŁ DOBRY ODCINEK. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Ostatnie 20 min lepiej zrealizowane niż finałowa bitwa z Hobbita... Rozmowa Daenerys z Tyrionem oraz widok Cersei gnijącej w więzieniu oczywiście też na plus Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 czerwca 2015 @szwed: no właśnie była tylko krótka, chyba nawet listowna relacja i jon nie był tam obecny. jak zapowiedział, że popłynie z tormundem to wiedziałem że szykuje się pogrom. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Nareszcie GOTY epizod. Johana Cytuj
Gość Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 No kuuuuuurde proszę państwa, na taki odcinek GoT czekałem! Czy ta ofensywa była w książce opisana? Bo kurde nie kojarzę, żeby była w jakimkolwiek POV-ie, pewnie tylko zasłyszana przez kogoś? Trochę słabo, że stracili całą torbę Smoczego Szkła, bo robiąc z tych grotów strzały mogliby lepiej wyjść, ale mam nadzieję, że nie wzięli ze sobą wszystkich i w Czarnym Zamku nadal jakieś zostały. Ciekawe co z Gigantem, nie umrze z wychłodzenia organizmu? Czekam na dwa kolejne odcinki z wywieszonym jęzorem, bo i w Królewskiej Przystani i w Mereen będzie się działo pewnie... ALE TO BYŁ DOBRY ODCINEK. Yyyy, na pewno groty zrobione z torby pełnej Smoczego Szkła na sto procent mają znaczenie dla wygrania wojny w białymi wędrowcami (po wystrzeleniu wracałyby jak bumerang)... Przecież Stannis mówił w poprzednich odcinkach, że znają ten materiał, więc pewnie jest tego sporo więcej. no chyba, że to był trolling Zgodnie z przewidywaniami wątek mamy smoków nabrał rumieńców po tym jak dołączył do niej Tyrion. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 (edytowane) małe spoilery jeśłi ktoś nie oglądał nowego odcinka kurde ale ten serial ma dziwną dynamike - najpierw przez kilka odcinków nie działo się nic, a dziś nagle działo sie "wszystko" i fajnie że w końcu po 5 sezonach zdołali pokazać coś co było zapowiedziane w pierwszych scenach pierwszego odcinka fajnie że królowa matka dostała po (pipi)e, oby sczezła w lochach tylko troche głupio że woda do pasa okazała się przeszkodą nie do pokonania dla armi nieumarłych XD Edytowane 1 czerwca 2015 przez Yano Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 czerwca 2015 No kuuuuuurde proszę państwa, na taki odcinek GoT czekałem! Czy ta ofensywa była w książce opisana? Bo kurde nie kojarzę, żeby była w jakimkolwiek POV-ie, pewnie tylko zasłyszana przez kogoś? Trochę słabo, że stracili całą torbę Smoczego Szkła, bo robiąc z tych grotów strzały mogliby lepiej wyjść, ale mam nadzieję, że nie wzięli ze sobą wszystkich i w Czarnym Zamku nadal jakieś zostały. Ciekawe co z Gigantem, nie umrze z wychłodzenia organizmu? Czekam na dwa kolejne odcinki z wywieszonym jęzorem, bo i w Królewskiej Przystani i w Mereen będzie się działo pewnie... ALE TO BYŁ DOBRY ODCINEK. Yyyy, na pewno groty zrobione z torby pełnej Smoczego Szkła na sto procent mają znaczenie dla wygrania wojny w białymi wędrowcami (po wystrzeleniu wracałyby jak bumerang)... Przecież Stannis mówił w poprzednich odcinkach, że znają ten materiał, więc pewnie jest tego sporo więcej. no chyba, że to był trolling Zgodnie z przewidywaniami wątek mamy smoków nabrał rumieńców po tym jak dołączył do niej Tyrion. na dragonastone jest tego w pisdu i jeszcze więcej. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Nie wiem jak wy, ale ja w tym serialu nie czekam na epickie bitwy rodem z władcy pierścieni, więc to ostatnie 20 minut nie zrobiło na mnie piorunującego wrażenia, choć jak na standardy telewizyjne to widać, że budżet był kosmiczny. Pomijając fakt, że były już ciekawsze potyczki w tym serialu (Blackwater, atak na mur), to ten odcinek odarł whitewalkersów z otaczającej ich aury mistycyzmu. Nagle widać jak na patelni, że są niczym więcej niż lodowymi zombie dowodzącymi armią kościotrupów. Banał rodem z bestiariusza pierwszego z brzegu rpg Jeżeli było cokolwiek wartego uwagi w tym odcinku, to popchnięcie wątku Daenerys we właściwym kierunku. 5 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 ktoś mi przypomni skąd Snow ma ten super whitewalker killer sword? Coś mi się kojarzy że dostał od starego Mormonta albo dużo wcześniej od Eddarda... a sam odcinek super, bitwa fantastycznie zrealizowana, Cersei mi nie szkoda, jak dostawała chochlą po łbie to śmiałem się jak głupi xd Tyrion i Daenerys dobry duet będzie no i DZIEWCZYNKA dostała pierwszy quest od may face god Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 czerwca 2015 no to jest miecz z valyriańskiej stali i wygląda na to, że nim też można walkerów dojechać, ale to raczej ten rodu mormontów niż eddarda bo jego tywin chyba przetopił żeby joffreyowi prezent zrobić. z tym obdzieraniem z mistycyzmu to fakt, ale to nastąpiło już w wątku brana czy w scenie z niemowlakiem więc dla mnie spoczko. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Jaime chyba też ma taki. ;D btw Tokar Trochę się z Tobą zgadzam, szkoda że już nie ma scen z tym porozrywanymi ciałami na śniegu ułożonymi w symbole niemniej sami whitewalkerzy robią, było widać że tych prawdziwych jest tylko kilku/kilkunastu a reszta to tylko zombiaki. Spoko motyw że ich broń rozbija stal w lód Stara za kratami, żona za kratami a piz.duś Tommen zamiast krwawo ich odbić płakusia xddd Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Fajnie, że przy końcu sezonu dopiero coś się zaczyna dziać, bo póki co to tego wydmuchanego budżetu wcale nie było widać. Końcówka fajna, ale chyba mocniej mnie grzeje wątek Tyriona ze Smokową. Strasznie nierówny ten sezon, większość wątków dopiero teraz nabiera kształtu i coś trudno mi uwierzyć, że uda im się chociaż część dokończyć do końca sezonu. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 ten odcinek odarł whitewalkersów z otaczającej ich aury mistycyzmu. Nagle widać jak na patelni, że są niczym więcej niż lodowymi zombie dowodzącymi armią kościotrupów. Banał rodem z bestiariusza pierwszego z brzegu rpg No ale co Toki, Whitewalkerzy mają tam na biegunie północnym siedzieć bezczynnie i nic nie robić, bo w przeciwnym razie są odarci z 'aury mistycyzmu'? XD Wejże nie bredź Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Chodzilo mu o to, ze grubas mogl im inna historie wymyslic. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Co niczego nie zmienia (patrz druga połowa zdania Tokiego). Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 a wiadomo kim jest ich główny misiek a'la darth maul? Cytuj
Camillus 242 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Chodzilo mu o to, ze grubas mogl im inna historie wymyslic. Dla mnie w ogóle mogłoby ich nie być. Skupienie się na walce o żelazny stolec spokojnie by wystarczyło. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi