Masorz 13 184 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 No nie bardzo, na początku myślałem, że będzie taki swoisty procedural, okazało się zupełnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 1 Odcinek 3 sezonu jest juz wiadomo gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Jebłem pierwszy sezon w 4 dni. Ja pierdole, jakie to było zajebiste. Jak drugi sezon jest chociaż tak samo dobry jak pierwszy to Tak swoją drogą, po obejrzeniu Raya wziąłem się w końcu za drugi odcinek 2 sezonu TD. I kurna, jakie to dla mnie wydało się jakieś takie strasznie ubogie jeśli chodzi o przyciąganie mnie do ekranu. Edytowane 6 Lipca 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Drugi sezon Raya jest lepsiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Drugi sezon Raya jest lepsiejszy Wg mnie jest gorszy. Pierwszy miał mocny fundament w postaci konfliktu Ray - ojciec i było to genialne do samego końca i wolałbym żeby finał skończył się odwrotnie. Spoilery 2 sezonu W 2giej serii scenariusz jest za bardzo rozwleczony, naiwne jest zakończenie sprawy z FBI, ojciec Raya, który jest przebiegły daje się uwięzić na smyczy w jakiejś ruderze, Ray w łatwy sposób dostaje się do bossa czarnuchów i bez konsekwencji rozwiązuje największy problem - dla mnie to wszystko za grubymi nićmi szyte. Niemożliwie drażniła mnie w 2 sezonie ta tępa blondyna, kiedy pojawiała się to miała minę zbitego psa albo chciała zostać wyruchana, nie mam siły już jej oglądać, jej fagas też jakiś niedorobiony, kończy jeszcze głupiej niż się zachowuje. Mimo wszystko dalej nieźle się to ogląda, ale 3ciego sezonu się trochę boję. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Obejrzałem pierwszy sezon. Trochę sceptycznie do tego serialu podchodziłem ponieważ nie zbyt lubię głównego aktora. Na szczęście serial jest mega chociaż niektóre wątki są strasznie naciągane. Teraz drugi trzeba obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Co jest naciągane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Pierwszy odcinek nowego sezonu nie był jakoś wyrazisty. Raczej spokój. Za to drugi to już czysty Ray Donovan & familly & friends & coworkers. Stary Mickey to wciąż ten sam stary Donovan ze swoimi interesami. Bunchy bawi się w sado-maso z lucha libre, Terry ładnie dostaje/spuszcza w(pipi) w pace, a żona Ray'a sprowadza bydle. Scena gdzie smarkacz gwałci łóżko zrzuciła mnie z fotela A i cytat na dziś: "Young man, I will tell you what my father told me. Fuck you, 20% is all you get." Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 No ja jestem serialem zachwycony. Pierwszy sezon super, drugi miazga, a trzeci zapowiada się jak na razie prześwietnie. Tylko przyzwyczajenie po 2 sezonach, że mogłem oglądać ciąg dalszy od razu po poprzednim odcinku teraz daje o sobie znać, bo chciałbym JUŻ wiedzieć co dalej, a tu trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Bedzie 4 sezon Ray Donovan have been renewed, Showtime announced at the Television Critics Association’s semi-annual press tour. http://www.ew.com/article/2015/08/11/showtime-renews-masters-sex-ray-donovan Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Ciekawe co ten ksiądz co jest incognito zamierza ? Zastanawiam się czy będzie biblijnie i po chrześcijańsku Oko za Oko Ten sezon dla mnie jak na razie bomba z dwóch powodów : Oraz cała historia z rodzinką bilionerów Na minus córeczka i rozterki rodzinne. Ray byłby lepszym serialem gdyby nie było żonki i dzieci. Wkurzają mnie. Oczywiście Tatuś Raya na propsie z własnym biznesem Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 w pierwszym sezonie odcinek o córce (chyba ósmy) to jeden z najlepszych. Nie wiem jak jest dalej i mnie również przez większość czasu irytują, ale chciałbym zwrócić uwagę na ten fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Całą rodzinę się dobrze ogląda a Blantman blefuje. Sezon jak narazie mocny: - z jednej strony nie wiadomo co każe Rayowi zrobić Finney - z drugiej aryjczycy czyhający na Terry'ego - z trzeciej księżulek polujący na Bunchy'ego - z czwartej Mickey jak zwykle próba gangsterki - z piątej reszta problemów rodziny Raya Trochę wątków jest, ale się egelancko przeplatają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Po 4 odcinku już wiem czym jest rodzina Finney'ów. Po scenie w sali konferencyjnej olśniło mnie. Tuż to wersja rodzinki Ray'a za kilkanaście/kilkadziesiąt lat. Córka i synek starego Finney'a to wykapani Bridget i Connor. Sam Finney mocno przypomina Donovana. No i Ray patrzący się na to wszystko z boku. Jeszcze nie jest świadom, że ogląda swoje życie za te 20 lat. Ostatnia scena odcinka. Z całego dnia uwagę Ray'a przykuwa pudełko płatków śniadaniowych. Siada, je, a do drzwi podbiega to bydle. Ci to wiedzą jak skończyć odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 bez przesady Ray nie gustuje w chłopcach jak Finney Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Może jeszcze nie :potter: Oglądam właśnie najnowszy odcinek. Zauważyłem, że ostatnio mało którym serialem się jaram jak tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 bez przesady Ray nie gustuje w chłopcach jak Finney Dzięki blantman, chyba właśnie zaspoilerowałeś mi coś z nowych odcinków Z radością wjadę ci dzisiaj w dupe w Rocket League. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) bez przesady Ray nie gustuje w chłopcach jak Finney Nie kojarze tego w 3 odcinku szczerze mowiac. Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Przepraszam ale to było poruszane w 3 odcinku. Rozmowa Raya z jednym cżłonkiem tamtej rodziny .... Ok spoiler ale kurde myślałem że 3 pierwsze odcinki jak już 7 jest oglądaliście Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 W którym momencie w trzecim odcinku padają jakiekolwiek insynuacje, że Finney lubi chłopców? Pamiętam ten odcinek i nie przypominam sobie żeby takie coś się pojawiło, a wątpię żebym taki news przegapił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 To było raczej w piątym. Ale nie ma tak źle, bo tylko raz ktoś o tym wspomniał i jak na razie nie pojawiły się z tego tytułu żadne konsekwencje. NA RAZIE Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 O tym kogo lubi mówiła córka kiedy wyjawiła Rayowi co było w kopercie co dała ojcu. Ogólnie serial coraz lepiej się rozwija. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ekskomunika Raya GOTY Super odcinek ale minus za brak Finneya w nim. Każdy odcinek z Alem Swearengen jest na plus Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Z tą ekskomuniką to jest taki bajer tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Taikun 60 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Szczerze powiedziawszy jak zobaczyłem tego księdza w pierwszym epku to myślałem że to jakiś morderca na usługach jakiejś sekty / tajnego kościoła a ten wyskakuje z ekskomuniką jeśli to tyle to się trochę zawiodłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi