Masorz 13 184 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 A ja właśnie nie bo chyba z 90% ludzi podejrzewała, że Romero jest przysłanym asasinem Zresztą, już mają dość problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Nowy odcinek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Nowy odcinek 10/10 a nastepny zapowiada sie jeszcze lepiej mam tylko nadzieje,ze Showtime bedzie wiedzialo kiedy skonczyc ten serial. Wydaje mi sie,ze jeszcze 1 moze 2 sezony i trzeba bedzie zakonczyc Ray'a bo inaczej moze sie skonczyc jak z Dexterem Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Obejrzałem dopiero odcinek 9 i końcówka 10 odcinek będzie wielki . Co za serial jak oglądasz pod rząd strain i raya to widać różnice poziomów jak między polską ligą a premiership Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Bałem się że po drugim sezonie będzie gorzej jednak z odcinka na odcinek jest co raz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Kim jest ten koleś z ostatniej sceny 9 odcinka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Kim jest ten koleś z ostatniej sceny 9 odcinka? Ed Cochran, ten byly szef FBI co ruchal zone swojego podwladnego 10 odcinek = Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 No to (pipi) uderzyło w wiatraczek i teraz 2 ostatnie odcinki sezonu przed nami. Odcinek 10 mega Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) No po prostu nie mogę uwierzyć jaki ten sezon jest wykurwisty Edytowane 21 Września 2015 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 11 odcinek. Ciekawe co będzie w 12. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Zadnych spoilerów.... czekam na wszystkie odcinki i jade całość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Dobry to był motyw jak Mickey Alzheimera obrócił na swoją korzyść W sumie to, wszystkie rzeczy były w tym odcinku zajebiste. Cochran fajnie skończył- przed siedzibą swojej guwnofirmy z przestrzelonym kolanem XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Mickey - moj idol, kazde (pipi) obroci predzej czy pozniej na swoja korzysc xD Szkoda mi troszke... Finney'a, pewnie skonczy marnie w serialu, zaluje bo uwielbiam tego aktora i liczylem ze pociagnie jeszcze troche, najlepiej jako sprzymierzeniec Raya, no ale to byly tylko marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Co za finał, co za sezon. Nie mam pytań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ja już za 2,5 godziny seansik Na imdb 9,6/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Co za zakonczenie, gra aktorska pod koniec :obama: :obama: :obama: Zadnych obsranych cliffhangerow, wszystko ladnie zapakowane i zawiniete (sporo watkow bylo otwartych wiec balem sie ze cos pomina). Zdecydowanie najlepszy serial z tych ktore byly nadawane "w tym sezonie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Chyba wszystkie sezony miały takie pełne zakończenie gdzie serial mógł się skończyć nawet po 1 sezonie. Ostatni odcinek mocny aczkolwiek myślałem, że będzie jeszcze mocniejszy. Ogólnie cały serial trzyma świetny poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Obejrzałem właśnie finał (wolny piątek) i dla mnie goty 2015 . Scena w konfesjonale co za gra aktorska. Poruszyła mną i to mocno. Cały odcinek świetny ale ta scena to po prostu majstersztyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Obejrzałem wreszcie ostatnie trzy odcinki i po raz kolejny stwierdzam jaki ten serial jest mega. Coś mi się wydaje że kolejny sezon będzie bardziej "pro rodzinny". Ray będzie tym razem starał się poświęcić rodzinie. Oczywiście nie bez przeszkód. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Cieszy powrót do formy po przeciętnym i rozwleczonym 2 sezonie. 3 sezon to krul. Lepszy nawet od pierwszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Dobry serial. Dziadek i to jego puszczanie oczka rozpierdalają za każdym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Przeciętny 2 sezon? Chyba inny serial oglądaliśmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 CO ZA SERIAL! TO JAK SHREIBER WYKSZTAŁTOWAŁ POSTAĆ RAY'A JEST NIEWIARYGODNE. ZAWSZE LUBIŁEM JEGO GRĘ AKTORSKĄ, TO JAK NATURALNIE POTRAFI WCIELAĆ SIĘ W POSTACIE. TUTAJ JEST FENOMENALNY. PRZEANALIZUJCIE SOBIE SCENY GDZIE RAY JEST WYPITY. WIDZIAŁEM SPORO NAPRANYCH LUDZI I GDYBY RAY DO MNIE PODSZEDŁ Z TAKIM WYRAZEM TWARZY UZNAŁBYM GO ZA NAWALONEGO. CAŁY SEZON TO GENIUSZ. SCENY Z RODZINNYMI ROZTERKAMI TEŻ. TEN MOMENT GDY TERRY DOSTAJE KULKĘ... PATRZĄC NA RAY'A W SZPITALU SŁYSZYMY TRZASK. TO DŹWIĘK POJAWIAJĄCEJ SIĘ RYSY, PĘKNIĘCIA NA NIEGDYŚ NIESKAZITELNEJ ZBROI, KTÓRĄ RAY DZIELNIE NOSIŁ PRZEZ TE 3 SEZONY. A SCENA W KONFESJONALE TO ISTNA WISIENKA NA AKTORSKIM TORCIE SHREIBERA. NIE TYLKO ON ZASŁUGUJE NA APLAUZ. JON VOIGHT RÓWNIEŻ DAJE RADĘ. TO JAK SZYBKO POTRAFI ZMIENIĆ SIĘ Z WESOŁEGO CWANIACZKA W GANGSTERA BEZ SKRUPUŁÓW. POEZJA. ZRESZTĄ KAŻDY Z DONOVANÓW PRZEŻYWA SWOJĄ WERSJĘ SZALEŃSTWA I TYLKO CONOR JEST... CÓŻ CONNOR TO PO PROSTU CONNOR JEDYNĄ RZECZĄ DO KTÓREJ MÓGŁBYM SIĘ PRZYCZEPIĆ TO NIEWYKORZYSTANY POTENCJAŁ MCSHANE'A. MOGLI GO LEPIEJ OBSADZIĆ. NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SIĘ KOLEJNEGO SEZONU. MAM NADZIEJĘ, ŻE SŁOWA TEJ STAREJ KURWY JAKOŚ SIĘ WYPEŁNIĄ. DIALOG SEZONU: "-FUCK YOU, FUCK YOU, FUC... GHHHH... -FUCK YOU TO." 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Jest pierwszy teaser 4 sezonu Data premiery - 26 czerwiec Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez sprite 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 446 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi