Skocz do zawartości

Ray Donovan - 2013 - Showtime

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

04x04 Oglądasz odcinek i się zastanawiasz razem z Ray'em jak wybrnie z szamba, które robi się coraz głębsze po czy wrzucają scenę gdzie

Ray stoi na scenie i śpiewa Boba Segera :obama:

no ja pierdole, ten serial to mistrz

Opublikowano

Zapomnilem juz jaki ten serial jest za(pipi)isty, wlasnie jestem po pierwszym odcinku i zaraz odpalam reszte, choc nie planowalem. Obsada, scenariusz, za wszystkim stoja jacys geniusze chyba, bo to juz 4 sezon a nie czuc tego w ogole.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oficjalnie ogłoszono, że będzie 5. sezon serialu Ray Donovan. Ma liczyć on 12 odcinków. Praca na planie ruszy na początku 2017 roku. Informację ogłosił sam prezes telewizji Showtime, David Nevins.

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No i mamy finał 4 sezonu. Szkoda, że to już koniec, to jest jeden z tych seriali, których sezony można wciągać za jednym posiedzeniem. W tym sezonie działo się bardzo dużo, jak to u Donovanów :) , kto jeszcze nie oglądał - polecam. Czekam na 5 sezon.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a mi sie koncowka tak sobie podobala

troche za duzo farta. w ogole tym serialu wszystko sie udaje. wszyscy bohaterowie wciaz zyja, nikt nie siedzi, wszystko ostatecznie idzie po mysli raya. tak do tego przywyklem, ze sie nawet nie stresowalem na ostatnim odcinku.

Opublikowano

No to nadrobiłem cały sezon . Wczoraj skończyłem za jednym zamachem 2 ostatnie odcinki. No cóż mogę rzec? Mój osobisty top serialowy obecnie . Uwielbiam Raya. Nie wiem jak oni to robią że nadal nie czuć zadyszki autorów. Normalnie dobre są max 2-3 sezony jakiegoś serialu. Tutaj cały czas poziom trzyma równy. 

Opublikowano (edytowane)

Zaraz ogladam final pierwszego sezonu.

Ostatnie odcinki szczegolnie z

ksiedzem

to istny :banderas:

edit.

Wlasnie skonczylem 7 epek drugiego sezonu :banderas: toz to juz przebija mi serial wszech czasow Breaking Bad, a gdzie tam do czwartego sezonu bo podobno ten serial idzie po rowni pochylnej w gore nie? :banderas:

Edytowane przez Zetta
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dobry serial, skończyłem pierwszy sezon i bardzo mi się podobało. Nie zwalnia tempa nawet na odcinek, aktorstwo przednie, dysfunkcyjna rodzinka z piętrzącymi się problemami magnetycznie przykuwa do ekranu. Idę dalej.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Też czekam, ale czuję przesyt formuły. Bogaty ktoś wynajmuje Raya do dziwnych akcji, Ray rżnie się na lewo i prawo, Mickey odp/ierdala jakiś głupstwo, a na końcu jest clusterfuck z trupami.

Opublikowano

Nie ma serialu, który by wciąż trzymał wysoki poziom od pierwszego sezonu.

Są.

Fargo chociażby, z starszych to wiadomo Wire i Rodzina Soprano.