blantman 5 780 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 To już za moment premiera. Odkopuje profilaktycznie. Żona na chorobowym obejrzała wszystkie 4 sezony. Jak miałem chwilę to co lepsze momenty sobie z nią oglądałem. Ten serial to obecnie jeden z moich ulubionych nadal kręconych. Szkoda że znowu jak zwierzę trzeba będzie ściągać z neta bo netflix czy hbo go będą mieć pewnie cały sezon z opóźnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) no teraz oglądam do prasowania 4 odcinki wjechały i mi sie podoba. w sensie 1 sezon xd Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zawsze i wszędzie będę spamował ludziom o tym serialu bo jest sztywniutki. Gorzej, że nikt nie slucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rafael0089 105 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 No i dziś premiera w USA S05E01 . To dla mnie najlepszy serial z aktualnie kręconych. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Co tu się odjebało w nowym sezonie :( :( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Co tu się odjebało w nowym sezonie :( :( ja tam się cieszę :D miałem jej dość od dawna. Chociaż i tak będzie ważną postacią bo widać że serial bęzie miał "dwie linie czasowe" No ale w nastepnym sezonie już bez balastu :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Łojezusicku, ale doje.bali tym odcinkiem... Hollander spuścił tyle bomb w jednym odcinku, że powinni go wyświetlać jako przykład na zajęciach z zawiązywania akcji i cliffhangerów. Podobało mi się, że ani razu w odcinku nie padło, że Abby umarła a i tak wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 kończe pierwszy sezon i jest bardzo ok. jedno ale... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 robiłby Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Orzech, daj się Conorowi rozkręcić Pojechali na starcie tego sezonu Teraz w pełni można zrozumieć plakat. Tak jak w 4 sezonie pojawiło się pęknięcie na zbroi Ray'a tak teraz nic już go nie chroni. Ale to będzie dobry sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Orzech, daj się Conorowi rozkręcić Chyba Bridget :d Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Nie, Conorowi. Po 4 sezonach przyćmiewa siostrę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Tak, Connah w późniejszych sezonach mocno rywalizuje z dzieciakiem z The Strain. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Nie no, już bez przesady. Gorszego dauna niż ten dzieciak z The Strain to nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Końcówka nowwgo odcinka... Ale ten sezon będzie ciężki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Oj tak, roller-coaster emocji, a to dopiero drugi odcinek. Atmosfera smutku jest aż gęsta. Jak się utrzyma taka jakość w kolejnych odcinkach to może być jedna z lepszych rzeczy w tv w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Sezon się nieźle zaczął, ale mam nadzieję, że darują sobie flashbacki w każdym odcinku z Abby , bo co za dużo to i niezdrowo. Skoro zdecydowali się na taki zabieg fabularny, to niech szybko skończą ten wątek i jadą do przodu dalej z akcją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Niestety flashbacki będą do końca sezonu However, Malcomson will be a part of the regular cast though she will appear only in flashbacks. Showrunner David Hollander explained the “narrative decision” behind why they had to kill off Abby saying, “It was about finding the best story to tell to get deeper into the character of Ray. And I thought it would give the show a chance to explore how important she is in a way that we’ve never been able to do.” Hollander also added that they will be using Abby’s death to push the story ahead. też nie lubię tego typu zabiegów w serialach. No ale sam serial to sztos nadal nad sztosy i myślę że akurat hollander nawet z tego bęzie potrafił zrobić plus :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 ku,rwa ale ten pierwszy odcinek to taki połamany czy ja byłem pijany jak ogladalem czwarty sezon i nie kumam np co robi bridget u tego typka na chacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 No bo skoczyli o 6 miesięcy do przodu. W sumie chyba o tym mówili w tym pierwszym. Za to trzeci już był dużo lepszy, i te nieszczęsne flashbacki ograniczyli do minimum, był tylko jeden krótki. Fajnie się wszystkim znowu życie zaczęło sypać , bo finał poprzedniego sezonu zapowiadał trochę sielankę. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Bluber wszystko będzie wyjaśniać się w przeciągu sezonu. Z tym dzieciakiem też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Stawiam, że dzieciak jest albo biorcą, albo dawcą narządów po Abby. Edit: Ale depresyjny ten sezon. Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Rudiok Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Z nowego odcinka, gadka pomiędzy Mickiem a Bunchy'm: - The 'Check's in the mail' guy? - None other. - Jay White's black, Pop. - This is the modern times, Bunch. They can do all sorts of shit with their computers. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Ktoś przejął prawa do 5 sezonu? To jest niemożliwe żeby ten sam reżyser zrobił świetne 4 sezony i te zlepioną papkę w postaci 5 sezonu. Jak przez 4 sezony miałem ochote oglądać odcinek za odcinkiem tutaj po 2 epizodach mam dość. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 (edytowane) Mnie tam nowy sezon się podoba. Mickey rządzi jak zwykle :D Edytowane 14 Września 2017 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi