Opublikowano 1 sierpnia 20177 l To już za moment premiera. Odkopuje profilaktycznie. Żona na chorobowym obejrzała wszystkie 4 sezony. Jak miałem chwilę to co lepsze momenty sobie z nią oglądałem. Ten serial to obecnie jeden z moich ulubionych nadal kręconych. Szkoda że znowu jak zwierzę trzeba będzie ściągać z neta bo netflix czy hbo go będą mieć pewnie cały sezon z opóźnieniem.
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l no teraz oglądam do prasowania 4 odcinki wjechały i mi sie podoba. w sensie 1 sezon xd Edytowane 2 sierpnia 20177 l przez Orzeszek
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l Zawsze i wszędzie będę spamował ludziom o tym serialu bo jest sztywniutki. Gorzej, że nikt nie slucha.
Opublikowano 6 sierpnia 20177 l No i dziś premiera w USA S05E01 . To dla mnie najlepszy serial z aktualnie kręconych.
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l W dniu 7.08.2017 o 13:32, sprite napisał(a): Co tu się odjebało w nowym sezonie :( :( ja tam się cieszę :D Pokaż ukrytą zawartość miałem jej dość od dawna. Chociaż i tak będzie ważną postacią bo widać że serial bęzie miał "dwie linie czasowe" No ale w nastepnym sezonie już bez balastu :D
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Łojezusicku, ale doje.bali tym odcinkiem... Hollander spuścił tyle bomb w jednym odcinku, że powinni go wyświetlać jako przykład na zajęciach z zawiązywania akcji i cliffhangerów. Pokaż ukrytą zawartość Podobało mi się, że ani razu w odcinku nie padło, że Abby umarła a i tak wiadomo o co chodzi.
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l kończe pierwszy sezon i jest bardzo ok. jedno ale... ;/ Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Orzech, daj się Conorowi rozkręcić Pojechali na starcie tego sezonu Teraz w pełni można zrozumieć plakat. Tak jak w 4 sezonie pojawiło się pęknięcie na zbroi Ray'a tak teraz nic już go nie chroni. Ale to będzie dobry sezon.
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l W dniu 11.08.2017 o 15:15, Farmer napisał(a): Orzech, daj się Conorowi rozkręcić Chyba Bridget :d
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Tak, Connah w późniejszych sezonach mocno rywalizuje z dzieciakiem z The Strain.
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Nie no, już bez przesady. Gorszego dauna niż ten dzieciak z The Strain to nie ma.
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Oj tak, roller-coaster emocji, a to dopiero drugi odcinek. Atmosfera smutku jest aż gęsta. Jak się utrzyma taka jakość w kolejnych odcinkach to może być jedna z lepszych rzeczy w tv w tym roku.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Sezon się nieźle zaczął, ale mam nadzieję, że darują sobie Pokaż ukrytą zawartość flashbacki w każdym odcinku z Abby , bo co za dużo to i niezdrowo. Skoro zdecydowali się na taki zabieg fabularny, to niech szybko skończą ten wątek i jadą do przodu dalej z akcją.
Opublikowano 19 sierpnia 20177 l Pokaż ukrytą zawartość Niestety flashbacki będą do końca sezonu Cytat However, Malcomson will be a part of the regular cast though she will appear only in flashbacks. Showrunner David Hollander explained the “narrative decision” behind why they had to kill off Abby saying, “It was about finding the best story to tell to get deeper into the character of Ray. And I thought it would give the show a chance to explore how important she is in a way that we’ve never been able to do.” Hollander also added that they will be using Abby’s death to push the story ahead. też nie lubię tego typu zabiegów w serialach. No ale sam serial to sztos nadal nad sztosy i myślę że akurat hollander nawet z tego bęzie potrafił zrobić plus :)
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l ku,rwa ale ten pierwszy odcinek to taki połamany czy ja byłem pijany jak ogladalem czwarty sezon i nie kumam np co robi bridget u tego typka na chacie?
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l No bo skoczyli o 6 miesięcy do przodu. W sumie chyba o tym mówili w tym pierwszym. Za to trzeci już był dużo lepszy, i te nieszczęsne flashbacki ograniczyli do minimum, był tylko jeden krótki. Fajnie się Pokaż ukrytą zawartość wszystkim znowu życie zaczęło sypać , bo finał poprzedniego sezonu zapowiadał trochę sielankę.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Bluber wszystko będzie wyjaśniać się w przeciągu sezonu. Z tym dzieciakiem też.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Stawiam, że dzieciak Pokaż ukrytą zawartość jest albo biorcą, albo dawcą narządów po Abby. Edit: Ale depresyjny ten sezon. Edytowane 24 sierpnia 20177 l przez Rudiok
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Z nowego odcinka, gadka pomiędzy Mickiem a Bunchy'm: Pokaż ukrytą zawartość - The 'Check's in the mail' guy? - None other. - Jay White's black, Pop. - This is the modern times, Bunch. They can do all sorts of shit with their computers.
Opublikowano 14 września 20177 l Ktoś przejął prawa do 5 sezonu? To jest niemożliwe żeby ten sam reżyser zrobił świetne 4 sezony i te zlepioną papkę w postaci 5 sezonu. Jak przez 4 sezony miałem ochote oglądać odcinek za odcinkiem tutaj po 2 epizodach mam dość.
Opublikowano 14 września 20177 l Mnie tam nowy sezon się podoba. Mickey rządzi jak zwykle :D Edytowane 14 września 20177 l przez sprite