Skocz do zawartości

Ray Donovan - 2013 - Showtime

Featured Replies

Opublikowano

To już za moment premiera. Odkopuje profilaktycznie.

Żona na chorobowym obejrzała wszystkie 4 sezony. Jak miałem chwilę to co lepsze momenty sobie z nią oglądałem. Ten serial to obecnie jeden z moich ulubionych nadal kręconych. Szkoda że znowu jak zwierzę trzeba będzie ściągać z neta bo netflix czy hbo go będą mieć pewnie cały sezon z opóźnieniem.

• Odpowiedzi 307
  • Wyświetleń 23,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest pierwszy teaser 4 sezonu      Data premiery - 26 czerwiec

• w trzecim sezonie dołączy do obsady .

• CO ZA SERIAL! TO JAK SHREIBER WYKSZTAŁTOWAŁ POSTAĆ RAY'A JEST NIEWIARYGODNE. ZAWSZE LUBIŁEM JEGO GRĘ AKTORSKĄ, TO JAK NATURALNIE POTRAFI WCIELAĆ SIĘ W POSTACIE. TUTAJ JEST FENOMENALNY. PRZEANALIZUJCIE

Opublikowano

no teraz oglądam do prasowania 4 odcinki wjechały i mi sie podoba. w sensie 1 sezon xd

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Zawsze i wszędzie będę spamował ludziom o tym serialu bo jest sztywniutki. Gorzej, że nikt nie slucha.

Opublikowano

No i dziś premiera w USA S05E01 . To dla mnie najlepszy serial z aktualnie kręconych. 

Opublikowano
  W dniu 7.08.2017 o 13:32, sprite napisał(a):

Co tu się odjebało w nowym sezonie :( :(

ja tam się cieszę :D

Pokaż ukrytą zawartość

No ale w nastepnym sezonie już bez balastu :D

Opublikowano

Łojezusicku, ale doje.bali tym odcinkiem... Hollander spuścił tyle bomb w jednym odcinku, że powinni go wyświetlać jako przykład na zajęciach z zawiązywania akcji i cliffhangerów. 

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

kończe pierwszy sezon i jest bardzo ok. jedno ale... ;/

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

32FB73D900000578-3530907-image-m-39_1460

robiłby pHL51gM.png

Opublikowano

Orzech, daj się Conorowi rozkręcić 

Pojechali na starcie tego sezonu :obama:

Teraz w pełni można zrozumieć plakat. Tak jak w 4 sezonie pojawiło się pęknięcie na zbroi Ray'a tak teraz nic już go nie chroni. Ale to będzie dobry sezon. 

Opublikowano

Tak, Connah w późniejszych sezonach mocno rywalizuje z dzieciakiem z The Strain.

Opublikowano

Oj tak, roller-coaster emocji, a to dopiero drugi odcinek. Atmosfera smutku jest aż gęsta. Jak się utrzyma taka jakość w kolejnych odcinkach to może być jedna z lepszych rzeczy w tv w tym roku.

Opublikowano

Sezon się nieźle zaczął, ale mam nadzieję, że darują sobie

Pokaż ukrytą zawartość

, bo co za dużo to i niezdrowo.

Skoro zdecydowali się na taki zabieg fabularny, to niech szybko skończą ten wątek i jadą do przodu dalej z akcją.

Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

też nie lubię tego typu zabiegów w serialach. No ale sam serial to sztos nadal nad sztosy i myślę że akurat hollander nawet z tego bęzie potrafił zrobić plus :) 

Opublikowano

ku,rwa ale ten pierwszy odcinek to taki połamany czy ja byłem pijany jak ogladalem czwarty sezon i nie kumam np co robi bridget u tego typka na chacie?

Opublikowano

No bo skoczyli o 6 miesięcy do przodu. W sumie chyba o tym mówili w tym pierwszym.

Za to trzeci już był dużo lepszy, i te nieszczęsne flashbacki ograniczyli do minimum, był tylko jeden krótki.

Fajnie się

Pokaż ukrytą zawartość

, bo finał poprzedniego sezonu zapowiadał trochę sielankę.

Opublikowano

Stawiam, że dzieciak

Pokaż ukrytą zawartość

Edit: Ale depresyjny ten sezon.

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano

Z nowego odcinka, gadka pomiędzy Mickiem a Bunchy'm:

Pokaż ukrytą zawartość

:pawel:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś przejął prawa do 5 sezonu? To jest niemożliwe żeby ten sam reżyser zrobił świetne 4 sezony i te zlepioną papkę w postaci 5 sezonu. Jak przez 4 sezony miałem ochote oglądać odcinek za odcinkiem tutaj po 2 epizodach mam dość.

Opublikowano

Mnie tam nowy sezon się podoba. Mickey rządzi jak zwykle :D

Edytowane przez sprite