Rudiok 3 370 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Ale nudny finał... Bezpłciowe gadu gadu na poziomie Pierwszej miłości z może dwoma spoko scenami. Fuj, skiepścili Raya mocno. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 (edytowane) Też liczyłem na jakieś mocne pier.dolnięcie. Kilka scen fajnych, ale do poziomu finałów poprzednich sezonów się to nie umywa. Dobrze, że następny sezon w NYC to może jakoś to zresetują. W końcu skok Raya można uznać za swoiste katharsis dla jego postaci Edytowane 31 października 2017 przez sprite Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Jak dla mnie Ray sie skonczyl na 4 sezonie. 6 sezon sobie podaruje. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Wooo nawet nie wiedzałem że to ostatni odcinek . Zdecydowanie najgorszy sezon i pewnie kolejny już sobie odpuszczę , z początkowo genialnego serialu przedstawiającego brudne życie branży stał się jakimś dziwnym tworem . Przez ostatnie odcinki każda scena z Abby już nawet była przewijana bo nic nie wnosiła ciekawego i strasznie psuła klimat . Nie mam pojęcia czy po prostu ten sezon przejął jakiś inny reżyser czy po prostu miał się zakończyć na tamtym sezonie(wtedy serial bym wspominał dużo lepiej) i na siłe ciągną wydając takie badziewie. Jak łatwo się już domyślić pewnie koniec serialu będzie zwieńczony śmiercią Ray-a i sceną jak "spotyka" się z Abby . No kicha , nie pamiętam serialu który by tak mocno poleciał w dół w ciągu jednego sezonu. 1 Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 To chyba ogólnie domena Showtime, dobijanie dobrych seriali niepotrzebnym rozwlekaniem sezonów np. Dexter, Californication, Weeds. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Opublikowano 5 kwietnia 2018 5 sezon na netflixie, gdyby ktoś nie wiedział. Czytałem, że słaby, ale po 3 odcinkach, to jest nadal ten sam świetny poziom. Fakt, mocno przygnebiajace, prawdziwy dramat, zobaczymy po kilku następnych odcinkach, czy nie będzie taki klimat męczył. Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Opublikowano 5 kwietnia 2018 5 sezon na netflixie, gdyby ktoś nie wiedział. Czytałem, że słaby, ale po 3 odcinkach, to jest nadal ten sam świetny poziom. Fakt, mocno przygnebiajace, prawdziwy dramat, zobaczymy po kilku następnych odcinkach, czy nie będzie taki klimat męczył. Mnie ten dramat i przygnębienie w ogóle nie odrzucił wręcz przeciwnie. Bardzo dobry sezonik. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Dla mnie też sztosik ten sezon. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 kwietnia 2018 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Sezon ok, ale ciągniecie tematu Abby i nachalne retrospekcje były niepotrzebne. Tak rozumiemy, że Ray to skomplikowana osoba i że cierpi po stracie żony, ale bez ku,rwa przesady. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 (edytowane) jestem prz 9tym odcinku, no rzeczywiscie trochę chaos z tymi retrospekcjami w 5tym sezonie, ale czy jest źle? jest inaczej w porównaniu z innym sezonami, no ale dobrze się ogląda. trochę szkoda że mało mickeya, no i nadal bridget irytuje i w tym sezonie woogle osiąga himalaje głupoty swoimi decyzjami. Edytowane 8 kwietnia 2018 przez Orzeszek Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Opublikowano 7 sierpnia 2018 (edytowane) Wylądował trailer 6 sezonu Woow, ale hajp. To właśnie było potrzebne temu serialowi. Ten sezon w NYC zgniecie jaja Premiera 28 października. PS Ray z brodą Edytowane 7 sierpnia 2018 przez sprite 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 sierpnia 2018 Opublikowano 7 sierpnia 2018 I zaje.biście tylko ciekawe czy będzie na premiere w polsce na netflixie albo hbo bo poprzedni sezon nie był Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Skończyłem ostatni sezon Zabierałem się za niego od zeszłego roku. Wtedy dwa odcinki pykły ale coś nie siadło. Zwalam to na kryzys serialowo-gierkowy, który mnie wtedy nawiedził. W tym tygodniu już na poważnie zabrałem się za sezon 5. Prawdą jest, że odrobinę chaosu wprowadziły te retrospekcje, no i ciężko było się przekonać do całości ale im dalej w las tym lepiej. 8 odcinek to małe mistrzostwo świata. Niby pierwszy odcinek od razu dał nam w pysk w tej kwestii ale przeżyć tą scenę razem z Ray'em? Kolejne odcinki to esencja GTA ale takie dobre gdzie mamy strzelaniny, gości w batkach, układy, zastraszenia, dziwki i twarde kutasy. Feels good man. No i zbroja Ray'a w końcu się rozpadła. Przez te wszystkie sezony raz za razem okładali ją na wszelkie sposoby ale w końcu znalazł się słaby punkt. Jednak wszyscy wiedzieli co kryje się pod zbroją opanowania i kontroli. Z jednej strony zniszczony człowiek, któremu zgasło jedyne światełko rozświetlające mrok, a z drugiej potwór żyjący w tym mroku. Pokazał się właśnie w ten wieczór w barze Abby. Ale tego potwora mają wszyscy Donovani, każdy ukrywa go na swój sposób. Najgorszy siedzi w seniorze rodu. Po ostatnich odcinkach konsekwencje mogą być tragiczne gdy Mickey zacznie spełniać obietnicę złożoną Ray'owi. Ray (pipi)nął o samo dno z impetem ciągnąc za sobą rodzinę. A z dna droga jest jedna. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Zmiana settingu odświeży ten serial a sam zwiastun prezentuje się bardzo dobrze. Mickey chyba za bardzo z nim nie powalczy zza krat i z tym zawałem Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 No to mnie trochę martwi ale z tym starym wariatem nigdy nie wiadomo. Czas pokaże. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 21 października 2018 Opublikowano 21 października 2018 Old Man Sabertooth Ray wrócił, a wraz z nim stare (pipi) trzepoczące w wentylatorze. No i oczywiście nowe lecące w kierunku rzeczonego wentylatora. Jest dobrze. "But doctor, I am Pagliacci..." Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 6x01 już dostępny Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Na Netflixie też? Czy tylko sklep sieci torrent? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Na netflixie to będzie za kilka miechów dopiero. Tylko wypożyczalnia. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Na hbo go jest, wrzucaja premierowo Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 listopada 2018 Opublikowano 7 listopada 2018 Ależ ten nowy sezon jest DOBRY. Ray nonstop pobity i zapijaczony, ledwo co jest w stanie robić swoją robotę. Akcja z Mickiem na końcu drugiego odcinka - Bunchy jak przyniósł żarcie temu strażnikowi, to myślałem, że może dosypał środków nasennych a ten ku rwa wyjmuje młotek Tak jak pisał Farmer, guwno nie przestaje uderzać w wentylator, właściwie to nawet nie guwno jest a gnojówka. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Ale ten sezon gniecie. 2 ep majstersztyk. Cudownie ten reset siadł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi