Skocz do zawartości

Ray Donovan - 2013 - Showtime

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, sprite napisał:

Ale ten sezon gniecie. 2 ep majstersztyk. Cudownie ten reset siadł :fsg: 

Jaki znowu reset? Tylko zmiana miejscówki a i tak część się ciągle rozgrywa w Los Angeles.

Opublikowano (edytowane)

Co do resetu to bardziej mi chodziło o postać Raya. Wydarzenia z końca 5 sezonu i początku 6 to punkt zwrotny jego postaci. Widać już pojedyncze przesłanki w dwóch nowych epach.

Edytowane przez sprite
Opublikowano (edytowane)

Duzo strace jak pomine 5 sezon? Albo jakies podsumowanie sobie wrzuce?

edit; jestem na 3 odcinku s3 ale cos nie moge z tym ruszyc

Edytowane przez schabek
Opublikowano

No jednak sporo stracisz @schabek Obecny sezon jest niczym innym jak wielką konsekwencją tego co się działo w poprzedniej serii.

Co do dzisiejszego odcinka:

A jednak Ray się ogarnął. Bardzo dobrze, bo z takim stylem życia patrzelibyśmy na jego nieunikniony upadek.

Jak zobaczyłem Bunchy'ego i Micka w tych przebraniach jak podjechali pod dom Sandy :dynia:

Sandy też dobra wariatka, "mam podgrzewane łóżko wodne, bo jest dobre na moje stawy" xD

A Mick jednak nie zapomniał o obietnicy w stronę Raya złożonej w finale 5. sezonu.

SZTYWNIUTKO.

Opublikowano

No ale ten motyw z Mickeyem 

Spoiler

jednego dnia leży w stanie krytycznym a potem jadą przez cale stany :rotfl: to dla mnie za wiele, w tym serialu jest kupa motywów, które są nielogiczne, przegięte, oni wszyscy już dawno powinni nie żyć itp ale to jest koorwa przesada xd 

Opublikowano

Jeszcze chciałem dodać, że na początku trzeciego odcinka mamy pokazany montaż jak Ray dochodzi do obecnej formy, a to mogło trwać z miesiąc na spokojnie. Akurat by wystarczyło, żeby Mickey się pozbierał również.

Opublikowano

Jako, że zaczął się nowy sezon postanowiłem nadgonić poprzedni o którym całkowicie zapomniałem. Jezu jak to dobrze, że żony już nie ma. Jeszcze tylko niech córce się coś stanie i będzie można oglądać z popcornem w łapie. Serio te dramaty mnie ciągle wkurzały szczególnie gdy zaczynałem 1szy sezon na równi z Banshee. Tam non stop akcja.....tu? Zaczyna sie akcja to zaraz albo dzieciaki albo zona wyskakuje z problemami i akcja siada. Poki co 5 sezon na plusik.

Opublikowano
Godzinę temu, Masorz napisał:

Jeszcze chciałem dodać, że na początku trzeciego odcinka mamy pokazany montaż jak Ray dochodzi do obecnej formy, a to mogło trwać z miesiąc na spokojnie

No jasne, tylko, że Bunch go wyciągnął z szpitala dzień po "zawale" jak on wygladał jak warzywo. 

Opublikowano

No i ja nadrobilem 5 sezon, za duzo tam tej depresji bylo, do porzygu. Za to te 4 odcinki nowego juz eleganckie ale faktycznie akcja z Mickiem to troche za duza fantazja xD co nie zmienia faktu ze jest w tym sezonie mistrzem

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

No jasne, tylko, że Bunch go wyciągnął z szpitala dzień po "zawale" jak on wygladał jak warzywo. 

Był w złym stanie, ale też udawał na dużo gorszego. 

Fakt faktem, że trochę przegięli.