Skocz do zawartości

Ray Donovan - 2013 - Showtime

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Teraz, Masorz napisał:

Ja czekam aż litościwie wrzucą na HBO GO, bo przed południem nie było.

To samo było z poprzednim odcinkiem, niby o pólnocy premiera a tam nie ma. Za co ja płace. 

Opublikowano

Co racja to racja, aż szedłem szukać żyletek po obejrzeniu.

Natomiast trochę dziwi mnie 7 sezon. Jak dla mnie teraz byłby idealny moment na zakończenie wszystkiego. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nowy odcinek dojebał doszczętnie. Nie było nawet minuty, żeby złapać oddech. Do tego top 3 epów w całym serialu pod względem humoru. Z niektórych tekstów lałem po kilka minut.

"Just roll him up like a burrito" 

"It's a Cop kebab" xDDDDDDDDDD

Edytowane przez sprite
Opublikowano

Dobry odcinek. Choć jako całość bardziej podobały mi się dwa poprzednie. 

Scena zakopywania ciał to złoto, czarny humor plus wgląd w zrytą psychę Donovanów. Końcówka na tyle rozwiązała wątki, że można by na tym zakończyć. Ale jeśli kolejny sezon ma mieć poziom drugiej połowy obecnego to biorę bez pytania. 

Opublikowano

Sezon prześwietny.

W finale scena jak

Sandy odpyerdala głowę spalinówką truposzowi, młody na granicy wymiotów a Bridget jak gdyby nigdy nic wchodzi z kanapkami

:dynia:

Prawie się z krzesła zyebałem z beki :pawel:

Akcja z Leną kolejny sztos.

Kurde, ani jednego słabego odcinka tym razem nie było.

Chyba podwyższę serialowi ocenę na 9 za całość.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jezusie co to za sezon. Dopiero zacząłem bo zawsze czekam aż całość wyjdzie by poźniej maraton zrobić. Mickey GOTY. Polski Tony GOTY. Dlaczego kij drewniany a nie aluminiowy? GOTY. 4 odcinki za mną. Jade dalej!

Opublikowano

Zaprawdę, warto było przemóc rozwleczony 5. sezon by otrzymać te cudo

W siódmym sezonie więcej ciotki, a mniej tego Smitty'ego, jedyny typ który działa mi na nerwy w obsadzie

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Zaprawdę, warto było przemóc rozwleczony 5. sezon by otrzymać te cudo

W siódmym sezonie więcej ciotki, a mniej tego Smitty'ego, jedyny typ który działa mi na nerwy w obsadzie

Córka umarła?