Opublikowano 13 lutego 20196 l W dniu 12.02.2019 o 19:41, Mani napisał(a): Córka umarła? Bridget, bo tak ma na imię. Nie umarła, za to staje się coraz bardziej rasową Donovanką.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Smithy jest spoko, Bridget w końcu nie irytuje a Conora praktycznie nie ma
Opublikowano 27 marca 20196 l Ray znika z netflixa w połowie kwietnia. Mam nadzieję, że za jakiś czas powróci wraz z najnowszym sezonem.
Opublikowano 27 marca 20196 l Tak, jest, ale jeżeli coś jest na HBO i netflixie, to oglądam na N, lepsza jakość. Z nowym sezonem mi się nie spieszylo, bo mam co oglądać.
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l Szkoda, że 6 nie jest dostępny ani na HBO, ani na netflixie (tam chyba wszystkie sezony usunęli).
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l Zmieniło sam obejrzałem chyba w lutym a w kwietniu zdjęli. HBO go ma wszystkie sezony poza ostatnim... Dziwne:)
Opublikowano 25 września 20195 l No ile jeszcze można to ciągnąć... po odcinku z rodziną adamsów ten serial jest (pipi) obesranym.
Opublikowano 26 września 20195 l W dniu 25.09.2019 o 23:31, Absolem napisał(a): No ile jeszcze można to ciągnąć... po odcinku z rodziną adamsów ten serial jest (pipi) obesranym. Weź nie pyerdol. Argumenty poproszę.
Opublikowano 27 września 20195 l W dniu 26.09.2019 o 22:27, Masorz napisał(a): Argumenty poproszę Schemat powtarzany do porzygu: głupi brat i ojciec, końcówka która zawsze wygląda tak samo, Ray zaczyna cierpieć na syndrom Jaxa z SOA i gra jedną mordą, nowy sezon ten sam scenariusz czyli praca dla kogoś kto okazuje się huiem i ten idiotyczny odcinek kiedy kopią grób w ogródku jedząc kanapki i robiąc zadymę na pól dzielni. No jakiś tam realizm byłby mile widziany, i tak pewnie obejrzę ale na wcześniejszym sezonie mogli to zakończyć lub zrobić chociaż ze dwa lata przerwy tak jak robił np mistrz Chase z Rodziną Soprano.
Opublikowano 27 września 20195 l Spoko, rozumiem te zarzuty. chociaż mnie osobiście one nie przeszkadzają.
Opublikowano 28 września 20195 l Może już pisałem tutaj, ale jeszcze chciałem dodać jedną rzecz. Mianowicie chciałbym, żeby ten 7 sezon był ostatnim, ale za to na maksymalnej petardzie. Niech może nie robią kórwy z logiki kosztem akcji jak ostatni sezon Sons Of Anarchy (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi), ale żeby stawki o życie naprawdę wzrosły. Nawet jak umrze pół obsady to się nie pogniewam, jeżeli to godnie zakończą.
Opublikowano 28 września 20195 l No ja też chciałbym, żeby był ostatnim. Nie powiem, każdy sezon oglądam z michalkiem w dłoni no ale nie chciałbym żeby zrobili z tego mode na sukces.
Opublikowano 3 października 20195 l Jedyne co z sezonu na sezon jest coraz lepsze to gajery i bryki Raya.
Opublikowano 18 listopada 20195 l Wolałbym to obejrzeć na Netflixei ze względu na lepsza jakość, ale tam nawet ani jednego sezonu nie ma i nie wiadomo kiedy będzie.