Skocz do zawartości

Ray Donovan - 2013 - Showtime

Featured Replies

Opublikowano

Fakt, póki co lepsze to od poprzednich dwóch sezonów. Akcja w mieszkaniu jak za starych dobrych czasów ;)

• Odpowiedzi 307
  • Wyświetleń 23,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest pierwszy teaser 4 sezonu      Data premiery - 26 czerwiec

• w trzecim sezonie dołączy do obsady .

• CO ZA SERIAL! TO JAK SHREIBER WYKSZTAŁTOWAŁ POSTAĆ RAY'A JEST NIEWIARYGODNE. ZAWSZE LUBIŁEM JEGO GRĘ AKTORSKĄ, TO JAK NATURALNIE POTRAFI WCIELAĆ SIĘ W POSTACIE. TUTAJ JEST FENOMENALNY. PRZEANALIZUJCIE

Opublikowano
5 godzin temu, sprite napisał:

Ale ten sezon gniecie. 2 ep majstersztyk. Cudownie ten reset siadł :fsg: 

Jaki znowu reset? Tylko zmiana miejscówki a i tak część się ciągle rozgrywa w Los Angeles.

Opublikowano

Nie wiem, co się wydarzyło w Homeland, bo po 4ym sezonie już nie oglądałem.

Szósty sezon Raya to zdecydowanie nie jest reset ani tym bardziej soft-reboot.

Opublikowano

Co do resetu to bardziej mi chodziło o postać Raya. Wydarzenia z końca 5 sezonu i początku 6 to punkt zwrotny jego postaci. Widać już pojedyncze przesłanki w dwóch nowych epach.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Zgadzam się, postać Raya doszła do ściany i ma inne zachowania niż nas wcześniej przyzwyczaił. 

Opublikowano

Dzisiejszy odcinek :obama: :obama: Ale Mickey dostarcza.

I ten początek Nas "New York State of Mind" mocno mnie nakręcił na ten nowy sezon :banderas: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Duzo strace jak pomine 5 sezon? Albo jakies podsumowanie sobie wrzuce?

edit; jestem na 3 odcinku s3 ale cos nie moge z tym ruszyc

Edytowane przez schabek

Opublikowano

No jednak sporo stracisz @schabek Obecny sezon jest niczym innym jak wielką konsekwencją tego co się działo w poprzedniej serii.

Co do dzisiejszego odcinka:

A jednak Ray się ogarnął. Bardzo dobrze, bo z takim stylem życia patrzelibyśmy na jego nieunikniony upadek.

Jak zobaczyłem Bunchy'ego i Micka w tych przebraniach jak podjechali pod dom Sandy :dynia:

Sandy też dobra wariatka, "mam podgrzewane łóżko wodne, bo jest dobre na moje stawy" xD

A Mick jednak nie zapomniał o obietnicy w stronę Raya złożonej w finale 5. sezonu.

SZTYWNIUTKO.

Opublikowano

Hello Ray Ray

A Sandy to widać, że

ruchała się non stop za młodu. Już Bunchy'ego chciała wziąć na ruszt 

:dynia:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Teraz do mnie dotarło, przeca Sandy to jest mama Mac'a z serialu 'It's always sunny in Philadelphia'

maxresdefault.jpg

i rolę bardzo podobną do powyższej miała w filmie '3 billboardy za Epping, Misouri' :dynia: 

Opublikowano

No ale ten motyw z Mickeyem 

Spoiler

jednego dnia leży w stanie krytycznym a potem jadą przez cale stany :rotfl: to dla mnie za wiele, w tym serialu jest kupa motywów, które są nielogiczne, przegięte, oni wszyscy już dawno powinni nie żyć itp ale to jest koorwa przesada xd 

Opublikowano

Ta zupka z fajek widocznie dała taki motyw, w końcu Mickey siedział 20 lat to zna nie jedną sztuczkę.

Nowy odcinek znowu bomba i ta ostatnia scena z Sandy XDDDD

Opublikowano

Zaraz wlatuje nowe ep :banderas: A Mickey to twardy gość i

żaden zawał mu nie straszny.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Jeszcze chciałem dodać, że na początku trzeciego odcinka mamy pokazany montaż jak Ray dochodzi do obecnej formy, a to mogło trwać z miesiąc na spokojnie. Akurat by wystarczyło, żeby Mickey się pozbierał również.

Opublikowano

Jako, że zaczął się nowy sezon postanowiłem nadgonić poprzedni o którym całkowicie zapomniałem. Jezu jak to dobrze, że żony już nie ma. Jeszcze tylko niech córce się coś stanie i będzie można oglądać z popcornem w łapie. Serio te dramaty mnie ciągle wkurzały szczególnie gdy zaczynałem 1szy sezon na równi z Banshee. Tam non stop akcja.....tu? Zaczyna sie akcja to zaraz albo dzieciaki albo zona wyskakuje z problemami i akcja siada. Poki co 5 sezon na plusik.

Opublikowano
Godzinę temu, Masorz napisał:

Jeszcze chciałem dodać, że na początku trzeciego odcinka mamy pokazany montaż jak Ray dochodzi do obecnej formy, a to mogło trwać z miesiąc na spokojnie

No jasne, tylko, że Bunch go wyciągnął z szpitala dzień po "zawale" jak on wygladał jak warzywo. 

Opublikowano

No i ja nadrobilem 5 sezon, za duzo tam tej depresji bylo, do porzygu. Za to te 4 odcinki nowego juz eleganckie ale faktycznie akcja z Mickiem to troche za duza fantazja xD co nie zmienia faktu ze jest w tym sezonie mistrzem

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

No jasne, tylko, że Bunch go wyciągnął z szpitala dzień po "zawale" jak on wygladał jak warzywo. 

Był w złym stanie, ale też udawał na dużo gorszego. 

Fakt faktem, że trochę przegięli.

Opublikowano

Ale bym zrzucał atomówki na Brigdet