Opublikowano 29 czerwca 201410 l drugi sezon się zaczął, a wy co? nadal true blood i californication?
Opublikowano 29 czerwca 201410 l no ja też pobieram pierwszy sezon, zapowiada się za(pipi)iscie, przy pilocie patrzyłem opis ale olałem i nie dodałem go listy "do obejrzenia". przynajmniej nie czekałem na drugi sezon rok:)
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Pierwsze dwa odcinki to średniej klasy obyczajówka i zero motywacji do oglądania dalej. Edytowane 30 czerwca 201410 l przez Guernica
Opublikowano 30 czerwca 201410 l No Rectify to prawie jak takie realistyczne Banshee bez wybuchów i szczelanin.
Opublikowano 18 lipca 201410 l Po 4 odcinkach jak narazie jest mistrzowsko. Jedyne na co ciężko mi patrzeć to chyba farsa zwana małżeństwem pomiędzy Teddym a Tawney. Szkoda mi oglądać jak się dziewczyna męczy z tym idiotą. No i jakimś cudem jeszcze nie zobaczyła się z Danielem po incydencie z końcówki pierwszego sezonu o_O' Dobrze, że Amantha se robotę znalazła, bo tak to się trochę wałęsała bez celu.
Opublikowano 18 lipca 201410 l Tak samo skojarzyłem, kochało by się ją mocno <333 Ale Abigail Spencer też przedupera Ach, idę oglądać dzisiejszy epik. Edytowane 18 lipca 201410 l przez Masorz
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l 3 sezon zamówiony! http://hatak.pl/artykuly/rectify-z-zamowieniem-3-sezonu Super wiadomość, bo 2 sezon wymiata.
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Kurwa, scena między Teddym i Tawney z ostatniego odcinka i ogólnie końcówka mną totalnie pozamiatały. Aż miałem ścisk w żołądku. MOC serial Edytowane 19 sierpnia 201410 l przez sprite
Opublikowano 17 maja 20159 l 3 sezon rusza 9 lipca http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/05/15/rectify-season-3-to-premiere-thursday-july-9-on-sundancetv/404809/
Opublikowano 18 maja 20159 l Po dziwnej postawie gł. bohatera w ostatnim odcinku średnio mi zależy na jego dalszych losach, ale obejrzę. Oby był w tym wszystkim jeszcze jakiś sens.
Opublikowano 12 lipca 20159 l Przypominam, że są już 2 odcinki nowego sezonu tego GOTY serialu. Dzisiaj chyba wessam jak dupa prześcieradło.
Opublikowano 1 lutego 20178 l Dawno nietykany temat, ale warto, "Rectify" jest jednym z ciekawszych seriali ostatnich lat i nawet niektórym na forum się podoba. Czasami mnie denerwuje w paru momentach, ale podejmuje tyle ciekawych tematów i sytuacji... Osobiście zabrałem się za czwarty sezon i jestem zadziwiony, tym jak wiele się dzieje. Poprzednie wydawały się mieć mało do powiedzenia, zaś w czwartym - może na zasadzie "zmieśćmy w ostatnim sezonie wszystkie zaplanowane wątki" - dzieje się bardzo sporo. O ile wcześniej wiele rzeczy było zbyt dosłownie klepanych, tak w czwartym sezonie sporo dużych wydarzeń dzieje się "pomiędzy odcinkami" i tylko się o nich wspomina, co zdecydowanie bardziej lubię. Ile się w ogóle dzieje w każdej postaci w tym ostatnim sezonie. Pora zadecydować o swoim życiu. Piękna sprawa. Pierwszy choćby odcinek, gdzie koleś jest w tym domu i rozmawia z kolesiami o tym, jak żyć, i tak cały odcinek. Shit. Jestem zadziwiony, że taka postać jak Daniel Holden powstała w serialach. Czuję się zidentyfikowany. No, tylko bez tego załamywania się, mrocznej strony psychiki, bycia bad boyem, duszenia ludzi, zaje'bistego głosu, wyrywania blondynek... Ok, tylko w paru aspektach się zidentyfikowałem z Danielem Holden. W sumie to pół z Daniela i pół z Teddy'ego. Teddy tyle rzeczy zrobił ładnie starając się o innych ludzi, a świat czym mu odpłaca, pogardą.