Opublikowano 1 lipca 201410 l Ksiazka byla marna, szczegolnie zakonczenie, serial pewnie jeszcze gorszy.
Opublikowano 1 lipca 201410 l Pierwszy sezon u mnie dostał ostatecznie 6-/10, może obejrzę drugi, ale jak wyjdzie cały.
Opublikowano 1 lipca 201410 l odpuscilem po paru odcinkach, jedynie ruda mnie trzymala przy serialu. Ksiazka ok, zakonczenie slabe
Opublikowano 1 lipca 201410 l odpuscilem po paru odcinkach, jedynie ruda mnie trzymala przy serialu. Ksiazka ok, zakonczenie slabe Mnie właśnie ruda dobijała tzn jej tragiczne aktorstwo. Teraz widziałem zwiastuny serialu Pozostawieni. Trailer konkret ktoś widział ten pierwszy odcinek ?
Opublikowano 1 lipca 201410 l beskitu, 6-/10 to dobra ocena widzialem caly pierwszy sezon, niesamowicie w(pipi)iala mnie ta malolata z dziwnym ryjem co miala matke czarnuszke. W ogolnym rozrachunku calkiem spoczi, z nudow mozna obejrzec.
Opublikowano 2 lipca 201410 l No trochę ponad przeciętność. Było parę fajnych motywów i Hank dobrze grał, ale poza tym to nic specjalnego.
Opublikowano 6 lipca 201410 l Taki dobry serial do oglądania przy prasowaniu Fajnie że zmieniają część elementów z książki, ale gra trochę drewniana. A cameo Kinga super
Opublikowano 17 lipca 201410 l Ej, ten drugi sezon jest tak słaby że żal.pl., ale oglądam bo mi się Rejczel ruda podoba No i jeszcze Hank z Breaking Bad. Nic tu już nie ma sensu, a Wy co myślicie? Edytowane 17 lipca 201410 l przez Masorz
Opublikowano 17 lipca 201410 l Ano fucktycznie jest temat, zapomniałem, Majkelis sklejże! W każdym bądź razie jak się dalej nie pojawią kosmici to będę zawiedziony.
Opublikowano 17 lipca 201410 l niesamowicie namietnie du,,pczylbym ruda rejczel, moze i nie potrafi grac ale jest idealem <3
Opublikowano 17 lipca 201410 l To daj plusa i niech mój przyjaciel zlotowy Majkelis stopi tematy. Chciałbym ją jako żonę. _M_ co o niej sądzisz?
Opublikowano 23 sierpnia 201410 l Ten sezon jest strasznie guwniany, ale 2 ostatnie odcinki były bardzo udane. Może jeszcze coś będzie z tego serialu.
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Im mniej teen dramy tym lepiej dla tego serialu. No i zgadzam się co do ostatnich odcinków. Jakby jeszcze tylko młodą rudą ubili to byłoby git.
Opublikowano 16 września 201410 l Najgorszy odcinek w historii serialu. Najlepsza była scena jak ruda gadała do kopuły. Ja pjerdole xDDDDDDDDD
Opublikowano 23 września 201410 l Ogromny cliffhanger na końcu. Teraz tylko czekać na potwierdzenie 3 sezonu.