tk___tk 4 795 Opublikowano 23 września 2014 Autor Opublikowano 23 września 2014 z ciekawszych wieści - tą książke kinga o typie co skacze w czasie i próbuje powstrzymać/wyjaśnić zabójstwo kennedy'ego zaadaptuje JJ Abrams dla Hulu. tzn pewnie jego bad robot będzie produkował bo abrams jest zbyt zajęty żeby poświęcać się w 100% projektowi telewizyjnemu. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Ja pier.dole, sezon pierwszy mi się podobał mimo niedoróbek, ale drugi to już jest linia pochyła. Jedynie Jim dawał radę, a zakończenie sezonu to nieporozumienie, mogli jakoś to ładnie zrobić, skończyć serial, a tu dupa. Nie wiem czy będę oglądał kolejny sezon, o ile będzie. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 (edytowane) A na Canal+ leciał już drugi sezon ? nie chcę czytać tematu, żeby na jakiś spoiler się nie natknąć. Edytowane 23 września 2014 przez balon Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Gorszego zakonczenia niz to z ksiazki chyba nie wymysla. 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 SPOILERY NIE CZYTAĆ. Finał drugiego sezonu przebił swoją chujowością chyba wszystko co w życiu widziałem i zasłużył na pełne 1/10. Najlepszy z tego wszystkiego był Hank zabijający młotkiem ludzi i przebiegający poniżej 10 sekund dystans paruset metrów ze scyzorykiem w stopie i kulą w ramieniu. Usajn Bolt! I pomyśleć, że Jack Bender to wyreżyserował. Zresztą sami aktorzy grają coraz gorzej, bo widocznie im mina brzydnie na widok tego czegoś w czym mają uczestniczyć. Aha, i jeszcze Melanie 'zapadam się pod ziemię ninja style w piaskowym vortexie' oraz 'jestem mokrym jezusem' wymiotła. Sezon ogólnie 4/10. Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 (edytowane) Jedyne co można zrobić po premierze trzeciego sezonu: Jakim cudem ten serial jeszcze leci w tv to nie mam pojęcia. Edytowane 30 czerwca 2015 przez Kymel 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 Ja sobie powiedziałem, że to koniec, ale jeżeli jest jeszcze gorzej to może dla beki chociaż pierwszy odcinek łyknę Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Serial powinien dostać osobną kategorię zwaną "WTF?" Pierwszy sezon, ok, jeszcze jeszcze. Drugi początkowo w miarę, końcówka już zaczynała mocno WTFem zalatywać. Ale trzeci sezon to jakiś gruby mindfuck a twórcy chyba są po wielokrotnej lobotomii Oglądam bo dobry do prasowania i aż chcę zobaczyć jak oni to do cholery skończą. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Kilka dni temu zacząłem przygodę z tym serialem i jestem pozytywnie zaskoczony, bo spodziewałem się taniego gniota. Choć czuć, że nie ma tu wielkich ambicji i aktorzy prezentują różny poziom to ogląda się przyjemnie. Najbardziej mnie przyciąga Barbi (xD) - człowiek instytucja, który organizuje gaszenie pożaru, tropi uzbrojonego świra w lesie, pomaga policji utrzymywać porządek w mieście i ostatnio nawet odbiera poród Czym jeszcze zaskoczy? Będę oglądał dalej choćby dla niego i jego relacji z rudą, w końcu musi wyjść wiadomo co na jaw. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Pierwszy sezon jeszcze nawet, ale poczekaj na tragikomedię z następnego 2 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 No, pasztet się skończył. Tak mocno zaprzepaszczonego tytułu dawno nie oglądałem. Tyle dobrych nazwisk, tyle możliwości poprowadzenia fabuły, nawet jakby chcieli książkę mocniej wykorzystać to by lepiej wyszło niż to co zaserwowali w ostatnim sezonie. Polecam przeczytać książkę, potem obejrzeć pierwszy sezon a resztę sobie streścić w internetach. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Myślałem, że nie jest możliwym zrobienie sezonu gorszego niż drugi a jednak twórcy dali radę Bardzo często poziom sięgał takich tuz jak Ed Wood czy Uwe Boll. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Czas zacząć maraton trzeciego sezonu :exact: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi