PRQc 705 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=1x6LXh4iPws "Akcja "Halt & Catch Fire" rozegra się w Teksasie, w latach 80. ubiegłego wieku. Bohaterem będzie młody inżynier, który dzięki swoim niezwykle innowacyjnym pomysłom będzie w stanie stanąć w szranki z najpotężniejszymi postaciami w komputerowej branży." do obejrzenia jest już 5 epizodów, jestem po dwóch, dla mnie wypas, polecam obejrzeć pilota. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 ja jestem po trzech i jest nieźle. amc odzyskało trochę twarz po porażce jaką było low winter sun. Cytuj
sprite 1 801 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 Właśnie skończyłem 1 sezon i jak dla mnie dobry serialik taki 8/10. Bardzo fajna postać Joe. Czekam na 2 sezon Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi