krupek 15 474 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 3 godziny temu, D.B. Cooper napisał: ku.rwa szkoda, że nie wiedziałem o tym kilka dni temu mknąc po obwodnicy 180km/h Jeny, ja zawsze myślałem, że Passaty to prestiż i elegancja, a tu się okazuje, że one jeszcze mkną jak piorun. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 i jeszcze się prosił żeby mu przycisnąć. 2 paki to bite by poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Pamiętaj, że istnieje jeszcze gatunek wyżej w hierarchi - Passat KROLEWSKI, czyli Phateon. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Ja serio jak go zobaczylem myslalem ze to passat. Tylko jakis taki bydlasty sie wydawal. A to ponoc jakis ekskluzywny samochod bogaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Tutaj test zza kierownicy przygotowany przez konesera marki Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 "niesamowite uczucie, ale smierdzi" Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) żeby tylko się nie rozj.ebac hamuje pie.rdole 220 się przewiozłem świat nie był wtedy gotowy na pheatona. Za nówkę krzyczeli nawet 480 tyś, teraz można i za 18k wyrwać jakiegoś sztrucla. Gdzieś oglądałem filmik na yt, że ten egzemplarz o którym było nagrywane tracił średnio na wartości 5 zł na godzinę przez ileś tam lat. PRZEPYCH Edytowane 4 Listopada 2018 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Z takich testów na serio to Doug dobry zrobił. Mi się w sumie zawsze to auto podobało, nawet myślałem kiedyś czy sobie nie sprawić wersji z mniejszym silnikiem. No ale jak to bywa z tą klasą, auto płynnie przeszło z wysokiej ceny na koszty eksploatacji niesamowicie wysokie w stosunku do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 A pamietacie tego goscia od koparki co chciał jakaś wypasionego passata R cos tam kupic, za grube siano a skonczył z ... no wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 skończyło się na ibizie 1.9 w tdi z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Phaeton xd W środku jak limuzyna dla don wasyla. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Taki drogawy w utrzymaniu ten pejton : Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Panowie, a jak wyglada kwestia czujnikow cisnienia? Zamowie nowe felgi i opony, a potem jeszcze trzeba dokupic 4 czujniki, wentyle, zalozyc, zaprogramowac etc? W poprzednich autach tego nie mialem, a wlasnie dotarlo do mnie, ze to tez potencjalnie dodatkowy koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Chyba wentyle się normalnie przekłada, nie potrzeba nowych, a kalibrujesz z poziomu komputera auta i zazwyczaj jest to bardzo prosty i automatyczny proces, kilka kliknięć. Tak przynajmniej robiłem w Fordzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) W sumie to doczytalem, ze mam uklad posredni tj. nie mam czujników w kolach, lecz system bada czy opona nie sflaczala poprzez wzmożoną liczbę obrotów. I faktycznie komputer nie podaje dokladnych barów, a jedynie informuje gdy jest brak powietrza. To trochę mi ograniczy wydatki. Edytowane 7 Listopada 2018 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Jakie felgi bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 3 minuty temu, _Red_ napisał: W sumie to doczytalem, ze mam uklad posredni tj. nie mam czujników w kolach, lecz system bada czy opona nie sflaczala poprzez wzmożoną liczbę obrotów. I faktycznie komputer nie podaje dokladnych barów, a jedynie poinformuję gdy jest brak powietrza. To trochę mi ograniczy wydatki. A prawda, zazwyczaj tak to działa. Nie mniej jednak, kalibracja i tak zazwyczaj jest prosta i zajmuje chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 3 minuty temu, milan napisał: Jakie felgi bierzesz? Nie wiem jeszcze. Waham sie czy zwykłe stalowki, alusy czy w ogóle przekladac opony i zostawić obecne felgi przez caly leasing. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Się zastanawiam własnie po co się bawić, pomijając że masz brzydkie alusy xD Masz gdzie to trzymac później? targać w samochodzie na wymianę? Się spier,dolą, wygną, to se kupisz nowe ładne. Zamiast felg kup se switcha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Raczej nie ma sensu zmieniać, nic im się nie stanie przez zimę. Moje mają za sobą 10 zim i nic im się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Mam defaultowe, nie mialem wyboru xD http://eshop.skoda-auto.com/cz/en/b2c/alloy-wheel-velorum-65j-x-16-5e0071496c-8z8x Opony i tak bede trzymac w piwnicy czy to założone na felgi, czy same gumy. Ale moze faktycznie bede jezdzil na jednych felgach caly czas z przekladka gum co sezon, a jakby się alusy mocno zużyly w najblizszych latach to wtedy kupie ladniejsze. Edytowane 7 Listopada 2018 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Chyba i tak każda felga ładniejsza niż kompakt, nie licząc spinnerów z kręcącym się logiem dolara. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) @_Red_ daj sobie spokój z dodatkowymi felgami. Od lat mam w autach zawsze jedne alusy. Masz dość wysoki profil opony w Skodzie, więc tym bardziej loozik. Co do czujników itp. to nic nie dokupujesz ale daj im wcześniej znać bo niektórzy więcej czasu na to potrzebują/inaczej kasują. Aaaa kiedyś jak nie wymieniałem u ziomka to mi w dużym, renomowanym (ogólnopolskim) serwisie wyrwali jeden czujnik i na taśmę izolacyjną przykleili To była moja ostatnia wymiana u nich. Teraz mimo, że nie ma ciepełka i pysznej kawy w poczekalni to mam gwarancje, że ziom zrobi i wyważy tak trza. Edytowane 7 Listopada 2018 przez balon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 N o r a u t o? Bo do nich mam najblizej i w sumie wyjdzie najkorzystniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 U mnie mowia ze zlodziejowi daj byle nie do norauto No ale moze tego nie spierodla Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi