Tokar 8 278 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Co sądzicie o tej progresywnej kapeli ? Na żywo robią niezły bajzel. Podobno prace nad nową płytą stanęły w miejscu, bo chłopaki ostro ćpią, poza tym przedłuża się ciąża perkusisty. 1 Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Takie nowomodne hipsterskie Brathanki. Wolę oryginał z Halinką. Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 (edytowane) radio hello często bangalało w furze pare lat temu, najnowszej twórczości niestety nie ogarniam ;( hipsterskie xD Po pierwsze hejtowanie "hipsterów" jest so 2011, po drugie nie wiem czy znacie znaczenie tego słowa, czy rzucacie na prawo i lewo bo to "modne" Edytowane 6 lipca 2014 przez Sugan Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 radio hello często bangalało w furze pare lat temu, najnowszej twórczości niestety nie ogarniam ;( hipsterskie xD Po pierwsze hejtowanie "hipsterów" jest so 2011, po drugie nie wiem czy znacie znaczenie tego słowa, czy rzucacie na prawo i lewo bo to "modne" no i po co ten ból dupy? Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 radio hello często bangalało w furze pare lat temu, najnowszej twórczości niestety nie ogarniam ;( hipsterskie xD Po pierwsze hejtowanie "hipsterów" jest so 2011, po drugie nie wiem czy znacie znaczenie tego słowa, czy rzucacie na prawo i lewo bo to "modne" No ale popatrz na nich najpierw. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 (edytowane) radio hello często bangalało w furze pare lat temu, najnowszej twórczości niestety nie ogarniam ;( hipsterskie xD Po pierwsze hejtowanie "hipsterów" jest so 2011, po drugie nie wiem czy znacie znaczenie tego słowa, czy rzucacie na prawo i lewo bo to "modne" No ale popatrz na nich najpierw. nie no. to nie są hipsterzy tylko wieśniaki Edytowane 6 lipca 2014 przez _Be_ Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 6 lipca 2014 Autor Opublikowano 6 lipca 2014 Sporo mord do wykarmienia mają. Chyba pora, żeby któryś udusił się własnymi rzygami. Najlepiej ze dwóch. Cytuj
Figaro 8 286 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 radio hello często bangalało w furze pare lat temu, najnowszej twórczości niestety nie ogarniam ;( hipsterskie xD Po pierwsze hejtowanie "hipsterów" jest so 2011, po drugie nie wiem czy znacie znaczenie tego słowa, czy rzucacie na prawo i lewo bo to "modne" No ale popatrz na nich najpierw. Wyglądają właśnie dosyć... normalnie? Tak aż zbyt zwyczajnie. A teraz wszyscy razem. Raj którego nocą pragniesz tak, jak ja To niebo, to raj Dalej, dalej proszę leć, proszę gnaj Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Poprawne politycznie popłuczyny bez miligrama ryzykownego przekazu. Disney dla ubogich. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 ...co tu robi młody Gamera..? Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 radio hello często bangalało w furze pare lat temu, najnowszej twórczości niestety nie ogarniam ;( hipsterskie xD Po pierwsze hejtowanie "hipsterów" jest so 2011, po drugie nie wiem czy znacie znaczenie tego słowa, czy rzucacie na prawo i lewo bo to "modne" No ale popatrz na nich najpierw. Wyglądają właśnie dosyć... normalnie? Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Wygladaja na obsade nowej czesci hobbita Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Ja tam ich jakoś nie trawię (znaczy, ich muzyki). Zauważyłem, że na imprezkach w których spodziewałbym się dużej ilości disco-polo (wiejskie potańcówki i inne małomiasteczkowe imprezy) często ludzie bujają się właśnie przy Eneju i im podobnych tworach zamiast przy hitach z PoloTV. Zawsze to jakiś postęp. Znaleźli swoją niszę - spoko, nie hejtuję. Ale jak słyszę w radiu Eneja to zawsze szukam czegoś innego. Tyle w temacie. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Przepraszam bardzo, ale zerknąłem na zdjęcie i w głowie pojawiło się pytanie - czy oni są karłami? Proszę o odpowiedź. Cytuj
Figaro 8 286 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Może pewnego dnia poznali okrutną prawdę o swoim wzroście i zdali sobie sprawę, że jedynym wyjściem na zaliczenie jest śpiewanie. I udało im się. A wy co, dalej hejtowanko i fap folder? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Jeśli są szczęśliwi to mogę im tylko zazdrościć. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 (edytowane) nie kojarzę Edytowane 7 lipca 2014 przez tk___tk Cytuj
Lain 107 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 Tokar tak hetuje, a sms na TOPtrendy wiadomo na kogo był.. :> hę ? Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 Tokar nie hejtuje tylko pod pretekstem sprawdza czy forumek lubi czy gardzi. 1 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 Przyznam się do czegoś strasznego. Miałem iść na koncert tego zespołu. Na całe szczęście bilety okazały się fałszywe i tylko wyp.ierdolono nas z amfiteatru. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 10 lipca 2014 Autor Opublikowano 10 lipca 2014 Nasi ulubieńcy wzięli udział w kampanii reklamowej undergroundowej hardrockowej stacji radiowej Tak musiały wyglądać randki Qrvastry 1 Cytuj
michal 558 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 Czuję ból w okolicy podbrzusza gdy zaczynają grać ich piosenki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi