Sugan 60 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 (edytowane) Nie widziałem nigdzie tematu o tej płycie, a podejrzewam że wszyscy już znają i można sie wymienić opiniami. Ja mega katowałem od przełomu 2013/2014 pare miechow, w kwietniu byłem na koncercie (rozpie,,,rdol), potem przestałem słuchać, ale nadal szanuje. Najbardziej doceniona Polska rap płyta 2013 (hehe, nie chodzi mi o tedego, ani o sokoła który jest specyficzny) ma genialne bity autorstwa Menta, które nie są tak eksperymentalne jak na Hotel 3Gwiazdkowy, ale i tak zostawiają reszte sceny daleko w tyle. Teksty Rasa są niekiedy dziwne, jakieś skróty myślowe (pipi)e muje ale są mądre, pełne spoko nawiązań, wielotematyczne a jego nawijce nie można nic zarzucić. Podobnie jak wszystim kawałkom na płycie. Najlepsze kawałki - Gdzie jest M?, Perwoll Vanish, Stu, Umarł Król Niech Żyje (ciary!) Edytowane 6 lipca 2014 przez Sugan Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 rasmentalismu tez nie moge sluchac Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 Strasznie to nudne jak dla mnie, jeden odsłuch w całości mi wystarczył, żeby nie mieć ochoty wracać do niczego poza może trzema kawałkami. Co gorsze, nawet z tych trzech nie zapisał mi się w pamięci żaden wers. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 stu bylo fajne przez vnma, kiedys jak na nocce siedzialem na lotosie to puszczali ich w trojce i tez bylo spoko ale zeby tak sam z siebie przesluchac cala plyte i sie jarac? no wai Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi