Voytec 2 761 Opublikowano 21 maja 2017 Opublikowano 21 maja 2017 Jedzie ktoś w tym roku? Ja jadę pierwszy raz. W tym roku postawiliśmy ekipą na Audioriver zamiast Let it Roll, a lineup wygląda bardzo sympatycznie. Ciekaw jestem jak Audiorzeka wypadnie w porównaniu do LiRa, bo tam podobało mi się niesamowicie. :) Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 21 maja 2017 Opublikowano 21 maja 2017 Jedzie ktoś w tym roku? Ja jadę pierwszy raz. W tym roku postawiliśmy ekipą na Audioriver zamiast Let it Roll, a lineup wygląda bardzo sympatycznie. Ciekaw jestem jak Audiorzeka wypadnie w porównaniu do LiRa, bo tam podobało mi się niesamowicie. :) Na pewno Ci się spodoba. Byłem kilka razy i w PL nie ma lepszego festiwalu, pod względem linupu i ludzi, którzy się bawią. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Ja bede jak co roku. Karnet na trzy dni zakupiony w lutym i czekam z niecierpliwoscia. Polecam odwiedzic circus tent Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 Ja jadę na dwa. Co jest w Circus Tent? :) Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 Np to lub to Moje ulubione miejsce na calej imprezie, ale wszedzie jest super i kazdy i tak znajdzie cos dla siebie. Czlowiek zaluje ze nie moze sie sklonowac i siedziec w kilku namiotach jednoczesnie. No i audio zawsze konczy sie w circusie bo to namiot ktory ostatni konczy granie w niedziele rano Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 25 lipca 2019 Opublikowano 25 lipca 2019 Jedzie ktus w tym roku z forum? Ja jutro wczesniej do pracy i fiuuu. W tym roku najbardziej czekam na Enrico Sangiuliano i Sama Paganiniego. Mam nadzieje ze cyrk dostarczy w oba dni bo w zeszlym roku piatek to byla tragedia, najgorszy dzien na audio odkad zaczalem chodzic czyli od 15 lat xD (wczesniej astigmatic i femev) Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 25 lipca 2019 Opublikowano 25 lipca 2019 nie jadę, za duży festyn się zrobił, za dużo ludzi, kolejki, wszędzie syf i piach w butach, żałuje tylko, że nie zobaczę na żywo Jona Hokpins'a, kocham jego muzykę i i FJAAK, którzy wymiatają i grają świetne lajwy i w sumie trochę modeselektor z sentymentu. Blaze też bym chciał zobaczyć na żywo, trochę pedałówa ale czasem miło posłuchać czegoś innego niż techno. Więc w sumie dla mnie mogłaby istnieć tylko scena KOSMOS i MAIN w sobotę, reszta do zaorania xd Baw się dobrze, z głową i pij dużo wody. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 25 lipca 2019 Opublikowano 25 lipca 2019 No ja miałem karnety już w grudniu kupione, bo lineup zacny, ale trochę mi się pozmieniało i niestety ma Audio nie dotrę, sprzedałem karnety i jest mi smutno. Ciężki ten weekend będzie, żal na sercu. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 26 lipca 2019 Opublikowano 26 lipca 2019 23 godziny temu, krupek napisał: No ja miałem karnety już w grudniu kupione, bo lineup zacny, ale trochę mi się pozmieniało i niestety ma Audio nie dotrę, sprzedałem karnety i jest mi smutno. Ciężki ten weekend będzie, żal na sercu. Pozdrawiam 1 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 26 lipca 2019 Opublikowano 26 lipca 2019 w niedzielke jak kto dotrwa to polecam dramenbejsiki na dziewcza z poznania - K.O Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Krotka relacja. Zayebiscie jak zwykle chociaz mam wrazenie ze co roku jest coraz gorzej na bramkach, w tym bylo strasznie jak sie nie przyszlo na otwarcie. Nie daruje im za to boney m lecacego w cyrku, nie wiedzialem co zrobic, a byla wtedy taka burza ze nie bylo gdzie uciec. Na szczescie to jedyny incydent a potem cyrk zaczal sie rehabilitowac osiagajac szczyt imo na charlotte de witte, ktora zaserwowala najlepsze N A P I E R D A L A N I E w niedziele. W piatek/sobote najlepszy byl sam i enrico. Odwiedzalem tez od czasu do czasu Kosmos i schlomo dal rade, chociaz dla mnie to taki circus tylko tempo przyspieszone 1.5 raza. Teraz czekamy na Instytut ktory wraca po przerwie do wawy. Zdzieraja mocno za bilety ale co zrobic. Fajnie ze beda dwa dni bo zawsze pozostawal niedosyt 3 Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 18 grudnia 2019 Opublikowano 18 grudnia 2019 Wpadly pierwsze zapowiedzi na Audio, bilet oczywiście już kupiony z dwa tygodnie temu 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 21 grudnia 2019 Opublikowano 21 grudnia 2019 (edytowane) Pierwszy rzut rewelacja. Nie jestem wielkim fanem Orbital, ale nie sposób przejść obojętnie obok takiej legendy. Bicep też mega, jedni z ważniejszych odkryć ostatnich lat. Edytowane 21 grudnia 2019 przez chris85 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi