Opublikowano 19 września 20177 l Gierka ląduje dzisiaj na PSN. A ja latem kupiłem w pudełku za 150 zeta. Ciekawe ile SE sobie zażyczy skoro wersja na Androidzie kosztuje prawie 80 Zeta. Zaczekam na promocję.
Opublikowano 19 września 20177 l Tak. No, w sumie Freya nie jest karlicą. Chyba sam się dam zgolić tą wersją na PS4 :v
Opublikowano 19 września 20177 l Moj ulubiony Final, przeszedlem 3 razy, pewnie ogram znowu na ps4. Mam nadzieje, ze to bedzie chociaz tak dobrze wygladac jak na androidzie.
Opublikowano 19 września 20177 l Jest już na PS Store. 89 złociszy, 71 dla plusowiczów. 5 giga, obsługa trofeów, motyw i kilka awatarów. Do tego wrzucili możliwość autozapisu, wyłączenia walk i przyspieszenia rozgrywki. Oj, dziewiątka zaliczona z 6 albo 7 razy, ale chyba biorę, bo to jednak złota era fajnali (razem z VI, VII, VIII i X).
Opublikowano 19 września 20177 l FFIX Juz się ściąga, będzie miły wieczorek bo nie grałem już z 15 lat
Opublikowano 19 września 20177 l Tego się bałem, Excalibur II potrzebny do platyny, chociaż z tymi ułatwieniami ze steam, to chyba nie będzie problem.
Opublikowano 19 września 20177 l Promocja jest tylko do 27 września. Niby zakupiłem pudełko latem ale korci mnie ta poprawiona wersja no i trofea. To jest wersja ze Steama przeniesiona na PS4?
Opublikowano 19 września 20177 l Zaczynałem od tego FF, uważam go za świetna ponadczasową grę, ale cena to z dupy wysrana .... takie moje zdanie .
Opublikowano 19 września 20177 l Na Androidzie stoi po tyle samo. To dopiero przesada. Tutaj jeszcze mogę tyle dać chociaż dołożysz 40 zł i masz oryginał w pudełeczku w dobrym stanie.
Opublikowano 19 września 20177 l Oglądałem teraz jakiegoś streama z ps4, czy mi się zdaje czy tam nie ma nawet obrazu 16-9 ?
Opublikowano 15 lutego 20187 l No dobra. Pytam o radę. Latem kupiłem w pudełku FFIX i mam ochotę za jakiś czas przejść. Ale jest też remaster na PS4 no i jeszcze mogę kupić sobie z PSS wersje dla PS3 i co najlepsze dla PSP/Vita. Która polecacie ograć?
Opublikowano 15 lutego 20187 l Jak chcesz grać tak jak Pan Squaresoft przykazał bez tych wszystkich trainerów to leć ze zwykłą i baw się dobrze.
Opublikowano 15 lutego 20187 l W sumie racja ale z drugiej strony fajnie byłoby mieć platynę w tym cudenku albo grać sobie na małej konsolce. No już sam nie wiem. Tą wersję pudełkowa i tak bym na PS3 ogrywał.
Opublikowano 15 lutego 20187 l Rozważ, czy dla trofików i lepszej grafiki warto kupić ten tytuł drugi raz. Sam mam wersję na pieca i wygląda to ładnie, a gra się tak samo jak w oryginał.
Opublikowano 15 lutego 20187 l Mam 3 wersje (pudełko, oryginał cyfrowy i nową wersję na PS4). Cały czas mam w planach ograć, a jak wyszła nowa wersja na PS4, to stwierdziłem, że wolę ją ze względu na dodatkowe udoskonalenia, które ona ma. W każdą wersję cyfrową można zagrać na PS Vita i tak właśnie planowałem grać. Mając wersję na PS4 będę to robił przez remote play Mógłbym odpalić PS1 i grać z płyty, ale jakoś wygoda grania na PS Vita i możliwość natychmiastowego uśpienia konsoli wygrywa. Jak udoskonalenia wersji PS4 nie są Ci potrzebne, to kup wersję cyfrową z oryginału i graj na PS Vita. Tylko poczekaj na promocję, bo wtedy można ją kupić za niewielkie pieniądze.
Opublikowano 16 lutego 20187 l Moim zdaniem podbita wersja na PS4 to najlepszy wybór. FFIX jest znane ze swojego ślamazarnego tempa walk, więc możliwość przyspieszenia rozgrywki jest bardzo mile widziana.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Tyle grania przede mną .... mam swoją kopie i jak na razie jest sympatycznie i klepie jak oszalały jestem w okolicach wioski Dali po pokonaniu przyjaznego stworka. Gram na ipad. sterowanie jest przyjemne niczym robiło by je wielkie N fajnie przemyślane choć gra też nie jest trudna co nie zmienia faktu że miałem szczęście oglądać GO w pierwszych chwilach zabawy. Kilka razy restartowalem teatr by zdobyć coś więcej niż 10k złota ale jak dwa razy z rzędu wykonałem to na 10k nie było już sensu ciskać dalej. Jestem zwolennikiem gier wielkiego N to jednak tu bawię się niespodziewanie dobrze i cholera jak mogłem przegapić taki kąsek. Brawo SE swego czasu dopieszczali heh. PS: Przez pewien czas bawiłem się 6 i powiem szczerze że 6 jest trudniejsza. Tu jest sympatycznie miła ekipa laseczka w teamie czego więcej trzeba. Poważnie to jestem zadowolony z zakupu. Wiem znajdą się malkontenci co napiszą żę gra nie jest tak dobra jak siódemka którą również ogrywam na owym sprzęcie jednak gra dla mnie broni się sama. Dla mnie 8+.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Mnie korciło od 2009 początkowo tylko 7 potem doszła i 9. Tylko że w wersji na psone, psp potem również vita, a teraz mam okazje ograć obie. Nie kupiłem ipad z myślą o tych grach nawet nie interesowały mnie początkowo w czerwcu zajrzałem i mam. Edytowane 22 sierpnia 20186 l przez Xord
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l 14 godzin temu, Killabien napisał: Ale IX jest lepsza od VII(zaczynamy wojne). Chyba przeceniasz swoje umiejętności podjudzania tłumu Jeśli ktoś się wychował na FF4-6, ale tak naprawdę, a nie skończył po 7 na emulatorach, lub klimat fantasy z rycerzami itp. Mu pasuje to oczywiście FF9 będzie uważał za lepsze.
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Przecież wszyscy wiedzą, że VIII to najlepsza część Fajnali ery PSX, o co tu wojny toczyć