Nemesis 1 268 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 Gierka ląduje dzisiaj na PSN. A ja latem kupiłem w pudełku za 150 zeta. Ciekawe ile SE sobie zażyczy skoro wersja na Androidzie kosztuje prawie 80 Zeta. Zaczekam na promocję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 Czy w tej części FF wszystkie postacie to karły ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 Tak. No, w sumie Freya nie jest karlicą. Chyba sam się dam zgolić tą wersją na PS4 :v Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 Moj ulubiony Final, przeszedlem 3 razy, pewnie ogram znowu na ps4. Mam nadzieje, ze to bedzie chociaz tak dobrze wygladac jak na androidzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 Jest już na PS Store. 89 złociszy, 71 dla plusowiczów. 5 giga, obsługa trofeów, motyw i kilka awatarów. Do tego wrzucili możliwość autozapisu, wyłączenia walk i przyspieszenia rozgrywki. Oj, dziewiątka zaliczona z 6 albo 7 razy, ale chyba biorę, bo to jednak złota era fajnali (razem z VI, VII, VIII i X). Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 FFIX Juz się ściąga, będzie miły wieczorek bo nie grałem już z 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 Tego się bałem, Excalibur II potrzebny do platyny, chociaż z tymi ułatwieniami ze steam, to chyba nie będzie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 Promocja jest tylko do 27 września. Niby zakupiłem pudełko latem ale korci mnie ta poprawiona wersja no i trofea. To jest wersja ze Steama przeniesiona na PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 675 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 Zaczynałem od tego FF, uważam go za świetna ponadczasową grę, ale cena to z dupy wysrana .... takie moje zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 Na Androidzie stoi po tyle samo. To dopiero przesada. Tutaj jeszcze mogę tyle dać chociaż dołożysz 40 zł i masz oryginał w pudełeczku w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 675 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 Oglądałem teraz jakiegoś streama z ps4, czy mi się zdaje czy tam nie ma nawet obrazu 16-9 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 20 września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 Nie ma, postacie tylko są trochę podbite Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 No dobra. Pytam o radę. Latem kupiłem w pudełku FFIX i mam ochotę za jakiś czas przejść. Ale jest też remaster na PS4 no i jeszcze mogę kupić sobie z PSS wersje dla PS3 i co najlepsze dla PSP/Vita. Która polecacie ograć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 Jak chcesz grać tak jak Pan Squaresoft przykazał bez tych wszystkich trainerów to leć ze zwykłą i baw się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 W sumie racja ale z drugiej strony fajnie byłoby mieć platynę w tym cudenku albo grać sobie na małej konsolce. No już sam nie wiem. Tą wersję pudełkowa i tak bym na PS3 ogrywał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 Rozważ, czy dla trofików i lepszej grafiki warto kupić ten tytuł drugi raz. Sam mam wersję na pieca i wygląda to ładnie, a gra się tak samo jak w oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 Mam 3 wersje (pudełko, oryginał cyfrowy i nową wersję na PS4). Cały czas mam w planach ograć, a jak wyszła nowa wersja na PS4, to stwierdziłem, że wolę ją ze względu na dodatkowe udoskonalenia, które ona ma. W każdą wersję cyfrową można zagrać na PS Vita i tak właśnie planowałem grać. Mając wersję na PS4 będę to robił przez remote play Mógłbym odpalić PS1 i grać z płyty, ale jakoś wygoda grania na PS Vita i możliwość natychmiastowego uśpienia konsoli wygrywa. Jak udoskonalenia wersji PS4 nie są Ci potrzebne, to kup wersję cyfrową z oryginału i graj na PS Vita. Tylko poczekaj na promocję, bo wtedy można ją kupić za niewielkie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 16 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2018 Moim zdaniem podbita wersja na PS4 to najlepszy wybór. FFIX jest znane ze swojego ślamazarnego tempa walk, więc możliwość przyspieszenia rozgrywki jest bardzo mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 Tyle grania przede mną .... mam swoją kopie i jak na razie jest sympatycznie i klepie jak oszalały jestem w okolicach wioski Dali po pokonaniu przyjaznego stworka. Gram na ipad. sterowanie jest przyjemne niczym robiło by je wielkie N fajnie przemyślane choć gra też nie jest trudna co nie zmienia faktu że miałem szczęście oglądać GO w pierwszych chwilach zabawy. Kilka razy restartowalem teatr by zdobyć coś więcej niż 10k złota ale jak dwa razy z rzędu wykonałem to na 10k nie było już sensu ciskać dalej. Jestem zwolennikiem gier wielkiego N to jednak tu bawię się niespodziewanie dobrze i cholera jak mogłem przegapić taki kąsek. Brawo SE swego czasu dopieszczali heh. PS: Przez pewien czas bawiłem się 6 i powiem szczerze że 6 jest trudniejsza. Tu jest sympatycznie miła ekipa laseczka w teamie czego więcej trzeba. Poważnie to jestem zadowolony z zakupu. Wiem znajdą się malkontenci co napiszą żę gra nie jest tak dobra jak siódemka którą również ogrywam na owym sprzęcie jednak gra dla mnie broni się sama. Dla mnie 8+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 Ale IX jest lepsza od VII(zaczynamy wojne). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 Podzielę się opinią jak zakończę obie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 Też mnie korci FF na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 (edytowane) Mnie korciło od 2009 początkowo tylko 7 potem doszła i 9. Tylko że w wersji na psone, psp potem również vita, a teraz mam okazje ograć obie. Nie kupiłem ipad z myślą o tych grach nawet nie interesowały mnie początkowo w czerwcu zajrzałem i mam. Edytowane 22 sierpnia 2018 przez Xord Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2018 14 godzin temu, Killabien napisał: Ale IX jest lepsza od VII(zaczynamy wojne). Chyba przeceniasz swoje umiejętności podjudzania tłumu Jeśli ktoś się wychował na FF4-6, ale tak naprawdę, a nie skończył po 7 na emulatorach, lub klimat fantasy z rycerzami itp. Mu pasuje to oczywiście FF9 będzie uważał za lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2018 Przecież wszyscy wiedzą, że VIII to najlepsza część Fajnali ery PSX, o co tu wojny toczyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi