assassine 1 724 Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Lindblum <3 byłam blisko łez wiadomo kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Wszystkie miasta chwytaly za serce, nawet spowita wieczna ulewa Burmecia miala swoj urok Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Black Mage Village moja ulubiona miejscówa. Nie pamiętam nazwy, ale była jedna taka fajna wioska, z tego co pamiętam to mieszkańcy to jakieś rasa szczurków które mieszkały na drzewach. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 (edytowane) Cleyra. Tam uciekły szczury z Burmecii. . No też fajna. Z niefabularnych lubię Daguerro. Za muzyczkę i za rzeczy które można tam kupić. A. No i za Grand Dragony pod drzwiami Edytowane 18 lipca 2014 przez assassine 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 Najfajniejszą muzyke miała lokacja Village of Dali. Kiedys zostawiałem postać żeby tylko posłuchac muzyki. (pipi)e Square-enix juz chyba nie zrobi takiego Finala co by sie tak wspominało z sentymentem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 Conde Petie jak dla mnie niesamowicie urokliwe, i te ludki ze swoim 'Rally-Ho!' oraz ceremonią zaślubin Cmentarz w Black Mage Village też GOTY. Nie byłem w Daguerro no ale moim Niebieskim Narcyzem chyba nie idzie tam się dostać Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 do mnie z wszystkich finali w jakie gralem to wlasnie dziewiatka bezsprzecznie ma najlepsze lokacje i miasta - alexandria czy lindblum to jest przeciez mistrzostwo swiata mam fetysz do duzych fajnych miast w jrpg - zawsze mnie bolalo ze taki ffx ma malutkie miasta, jedynie luca ciut wieksza ale taka bezplciowa, a najwieksze miasto w swiecie gry bevelle nie odwiedzamy. Siódemka prócz arcygenialnego midgaru tez pod tym wzgledem nie zachwycala, w osomce lubilem biegac po timber. w takim chrono crossie tez moglem godzinami biegac po terminie sluchac muzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 (edytowane) Nie grałem nigdy w Chrono Crossa, jedynie Chrono Triggera skończyłem raz (10/10). Dużo dobra na mnie czeka? Edytowane 18 lipca 2014 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 taki zlot forumka w kategorii jrpg - wyrazilem sie jasno? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 Chrono Cross to najlepsza gra Square, żadnych wad. Piękna grafika, cudowna muzyka i system rozwoju postaci odbiegajacy od oklepanego motywu z levelami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 szkoda tego chrono break'a juz milion azy na forum pisalem ale intro CC moge ogladac bez konca...czysta magia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szatanek 116 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 (edytowane) Mnie się Chrono Cross w ogóle nie spodobał. Tragiczny framerate podczas walk, przekombinowany system, popłuczyny po materiach. Przez to walki sztucznie wydłużone i zafajdane strefowym działaniem żywiołów. Sama zabawa ze slotami nie do końca czytelna i przeładowana. Oburzające jest również olanie podróży w czasie na rzecz drętwego alternatywnego świata. Większość kompanów to anonimowe miernoty, a wiele akcji za bardzo zalatuje japońszczyzną nawet jak na jRPG. Muzyka tylko to geniusz. Jeden z najlepszych soundtracków w ogóle. Edytowane 18 lipca 2014 przez Szatanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 taki zlot forumka w kategorii jrpg - wyrazilem sie jasno? no to po FF9 uderzam w Crossa Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 co do bohaterow to fakt - tu sie zgodze, mniejsza ale bardziej zwarta ekipa z CT zdecydowanie lepsza ale grafa jest top topow i nie pamietam by jakos zwalniala, system walki bardzo ciekawy ale to juz wiadomo rzecz gustu, fabula super, sekretow od za.ejabnia, ost wszechczasow osobiscie bardziej cenie ff7 i xenogerears ale chrono cross to na prawde gra wyjatkowa, zreszta trigger tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 (edytowane) Odpalcie sobie to: + to: http://www.rainymood.com/Jeszcze bardzo lubię theme z Madain Sari, chyba sobie zagram 5 raz w FFIX. Edytowane 18 lipca 2014 przez Kornolio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dajzner 982 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 Ta gra ma mnóstwo sekretòw; ja dopiero niedawno dowiedziałem się, że ekwipunek jaki nosi postać w trakcie lv up, wpływa na przyrost statystyk. Możesz rozwinąć to? Tutaj jest wszystko dokładnie opisane: http://letao.is-a-geek.net/ff9stats/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 Przy nastepnym promo biore bo to jedyna czesc z klasykow jakiej nie ogralem nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 Ta gra ma mnóstwo sekretòw; ja dopiero niedawno dowiedziałem się, że ekwipunek jaki nosi postać w trakcie lv up, wpływa na przyrost statystyk. Możesz rozwinąć to? Tutaj jest wszystko dokładnie opisane: http://letao.is-a-geek.net/ff9stats/ szkoda ze w grze nie ma opcjonalnych trudnych bossow i mozna olac te statystyki Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 Od starego square to prawie wszystkie gry sawarte zagrania. Nawet threads of fate mialo swoj klimat. Muzyka rowniez w prawie kazdej kopie dupe. Muzyke to chyba jedyna rzecz, ktora w obecnych grach square jest jeszcze swietna, chociaz szkoda, ze sie czasami wypinaja na zachod. https://www.youtube.com/watch?v=gTt8-WtYK34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 Cały czas szukam FF9 na Allegro i są tylko wersje NTSC. Jak już się w PALu pojawi to czasem licytacje dochodzą do bajońskich sum. Muszę dorwać ten tytuł bo zwyczajnie mam na niego smaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 O, idę se zagrać bo już prawie doszedłem do Oilevert. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 Czytam sobie ten temat i żałuję, że pogoniłem mój Black Label z poradnikiem Piggyback ;< Cóż, trzeba będzie znowu upolować grę i w końcu przejść (mam nadzieję, że save na MC pozostał). Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 O, idę se zagrać bo już prawie doszedłem do Oilevert. bałam się tej lokacji podobnie jak Ipsen castle. I nie znosiłam tego jegomościa : Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2014 odpalam. jakieś rady zanim rozpocznę przygodę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2014 Tak, jaraj się muzyką podczas walki Nie grałem w IX, ale bez kitu, chyba najlepszy battle theme z całej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi