Opublikowano 12 lipca 201410 l w skrocie. thrash metalowa kapela poruszajaca tematyke... arnolda schwarzeneggera. no ku.rwa jest wiecej. slucham dzis caly dzien.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Autor gdyby stone cold wrzucil fragment predatora to piosenki to bys inaczej gadal
Opublikowano 12 lipca 201410 l pamiętaj że ja jestem we frakcji Stallone'a, Arnold to dla mnie tylko 2 terminatory.
Opublikowano 12 lipca 201410 l A jest kawałek z wrzeszczacym rodzacym Arnoldem z Juniora? Edytowane 12 lipca 201410 l przez _Milan_
Opublikowano 12 lipca 201410 l http://triggereffect.bandcamp.com/track/leave-me-stallone THEY DREW 1ST BLOOD NOT ME Edytowane 12 lipca 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 12 lipca 201410 l hehe, nawet fajne. OSCAR >>>> JUNIOR, GLINIARZ W PRZEDSZKOLU RAMBO > TERMINATOR ROCKY > PREDATOR STALLONE > SZWARCENEGGER
Opublikowano 12 lipca 201410 l Autor hehe, nawet fajne. OSCAR >>>> JUNIOR, GLINIARZ W PRZEDSZKOLU RAMBO > TERMINATOR ROCKY > PREDATOR STALLONE > SZWARCENEGGER wiecznie to samo gliniarz w przedszkolu > stoj, bo mamuska strzela pamiec absolutna > sedzia dredd, czlowiek demolka conan > cobra kommando > rambo 2 i 3 predator > wszystkie filmy swiata arnold > sly
Opublikowano 12 lipca 201410 l jednak przeczytałem post milana i bredzi. przecież gliniarz w przedszkolu to jeden z najlepszych filmów z arnim.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Ten moment kiedy sluchasz jakiegos zespolu kilka lat, a ktos inny go nagle odkrywa i ci sie smutno robi, bo chcialbys jeszcze raz tak samo zrobic
Opublikowano 12 lipca 201410 l OCZYWISTYM FAKTEM JEST, ZE TO ARNOLD JEST PRZEHUY A STALON CIAGNIE DRUTA // calkiem ladnie graja, podoba mi sie Edytowane 12 lipca 201410 l przez FARMEROS