DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 chyba mylisz laki klołi z alissą casualu gejmingu Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 a bo nie ten trailer oglądałem, obie są słabe i tak Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=lTJFXaVyI-o Gameplay (powiedzmy) w 60fps. Padaczki można dostać Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 No jest 60 klatek ale na 2 sekundy. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 http://m.uk.ign.com/articles/2014/12/09/tekken-boss-responds-to-fan-backlash-regarding-lucky-chloe Nie wiem czy on jest aż tak głupi czy tylko udaje. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 Wygląda jak T6 a śnieg w zimowej scenerii bieda straszna. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 jakby mi ktoś to puścił i kazał ocenić co to, obstawiałbym wczesny built tekken 6 z 2007 roku Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 Ostatni Tekken jakiego ogrywałem nazywał się Revolution - Tylko dlatego że był za darmo, a przedostatni to Dark Ressurection. Tego tutaj nie tkne nawet na YT w 60 fps. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 ten filmik wyglada jak 30fps upscalowane do 60fps bo walka jest masakrycznie wolna, odpalilem t3 ntsc i panie jak to zapiernicza jesli chodzi o tempo Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 (edytowane) kurde ten nowy trailer wygląda jak by mógł chodzić na starej generacji... grafika brzydka nie jest, postacie ok, ale kurde jak na moje oko różnica względem poprzedniego tekkena jest dosyć mała, głównie widać ją w rozbłyskach. a tekken przy swoich 2 ludzikach i arenie powinien mieć lepszą grafe niż uncharded nie mówiac już o tym że większość ubrań wydaje sie statyczna, jedynie jakieś frędzle powiewają, a przecież nawet w max payne 3 na poprzedniej generacji ubranie się "ruszało" na postaci zgodnie z jej ruchami już nawet nie wpsominam o tym że ciągle czekam na jakiś brud/błoto/wodę na ubraniach po przewróceniu się, albo o zniszczalnych elementach ubrania czy spadających czapkach (spadające czapki były już chyba w virtua figher 2 ze 20 lat temu) nie oczekuje poziomu "zniszczeń" postaci jak w mortal kombat - ale kurde w mortalu zrobili fajne zniszcznenia siniaki, rwące sie stroje już na poprzedniej generacji, a tutaj kompletnie nietykalne modele postaci. poprostu nierealnie to wygląda, niby grafa ładna i "realistyczna" a zniszczeń brak. to boli tak samo jak w grach wyścigowych albo strzelankach, wszystko wygląda realistycznie a brak zniszczeń strasznie to wrażenie przełamuje i kłóci sie z nim idą na łatwiznę.. ciekawe czy będą jakieś większe różnice względem poprzedniej wersji, czy tylko lekko poprawiona grafika. i nie mam tu na myśli nowych dziwnych systemów jak bound i rage, tylko to żeby gra wyglądała jak nowa gra a nie jak poprzednik z lekko poprawionymi modelami i błyskami, a animacje i ciosy takie same od 10 lat Edytowane 11 grudnia 2014 przez Yano Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 już nawet nie wpsominam o tym że ciągle czekam na jakiś brud/błoto/wodę na ubraniach po przewróceniu się, Coś słabo grałeś bo takie rzeczy już były w TTT2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 aaa to sory, ttt2 nie grałem wcale (po tk6 moj zapał opadł, a dodatkowo wiedziałem że nikogo nie namówie do wspolnej gry) ale zanim do końca przeprosze dopytam - pewnie chodzi tylko o lekko ściemnioną/błyszczącą texturę po upadku do wody? czy też jakieś brudne plamy od błota itp? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 A co się stało z projektem Tekken x Street Fighter (tym razem postacie ze Street Fighter w 3D na arenach Tekkena). Bo miał zostać wydany po Street Fighter x Tekken. Ale jakoś cisza i nic się w temacie nie działo aż tu nagle pierdut i news że Tekken 7 jest w zaawansowanej produkcji Czyżby zrezygnowali?? Cytuj
Gość Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Przesz oni nawet swojego produktu czyli tejkena nie umieją zrobić a co dopiero za jakieś crossovery się brać. Do obory krowy paść. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 (edytowane) Pamiętam, że w Street Fighter x Tekken Raven mordował wszystkich słabym jabem. Kolejny solidny tytuł do oglądania na jutjułb. Edytowane 11 grudnia 2014 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 Jak będzie za 21zł w promo na psn to kiedyś kupię, chyba, że będę mieć ps4 do tego czasu to wezmę nowego mortala. T3 na możliwości psxa wyglądał za(pipi)iście, T5 na możliwości ps2 wyglądało za(pipi)iście, TTT2 nie kopie jaj jak poprzednicy, o Revo już nie wspominając w każdym aspekcie. Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 Bijatyki 3d powoli zdychają. SC5 był słaby,tekken się pogubił po t5 dr, a virtua fighter mimo za(pipi)istości przepadł i raczej nie ma co liczyć,że cebulacka sega robi nową część.Nie wiem po co namco kombinuje z tymi tekkenami. Zostawiliby rdzeń rozgrywki z DR i community by było happy,a dla januszy byłaby lepsza grafa i tona ubranek i innych dupereli. Dobrze,że chociaż 2d się bardzo dobrze trzymają z nowym guilty gearem,KI i zapowiedzianymi sf5 i mkx. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 Chciałoby się krzyknąć - SEGO RATUJ, i reanimuj to kolorowe (pipi) za pomocą Virtua Fighter 6. Deczko mroczniejszy i bardziej stonowany Teczken byłby zły?. Kur.a, co oni porobili z tą serią. Ale tak to się kończy, jak ojciec serii zajęty jest jakimś zboczonym (pipi)stwem na morfeusza, czy jak to wirtualne (pipi) tam się zwie. Jak dla mnie wystarczyłaby jakaś reedycja na poziomie. Nie wszystkie postaci w mordobiciach muszą zachwycać. Twórcy ujawnią kolejne i niesmak odejdzie w zapomnienie (pewnie trafi się jakiś kozak jak lata temu Dragunov). Ale jakość tej grafiki.... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 troche mnie dziwi takie przypisywanie postaci do danego kraju, oczywiście było wcześniej sporo japończyków itp, no ale kurcze, jaka następna postać będzie? słowiański wojownik w przykucu? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Arab, to może jakaś Krav Maga. Tylko tyle mi przychodzi do głowy. Chociaż to bliżej do Izraelskich sił specjalnych ale to ten sam region świata. Wygląda fajnie. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Ale mogli mu dać na imię Altair :[ Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Arab, to może jakaś Krav Maga. Tylko tyle mi przychodzi do głowy. Chociaż to bliżej do Izraelskich sił specjalnych ale to ten sam region świata. Wygląda fajnie. No arab walczący systemem walki Mosadu robi sens. Prawda jest taka, że nie będzie żadnego stylu walki, tylko jakieś baletowe stawanie na chu/ju i strzelanie kozami z du/py, tak jak wszystkie pokemony od czasu Lili z DR 6 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Już widzę tą planszę w Mecce, Jerozolimie albo na stacji paliw. 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Brakuje jeszcze szkota bez gaci 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi