Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Już widzę tą planszę w Mecce, Jerozolimie albo na stacji paliw.

akurat już w ttt2 była arena w arabii saudyjskiej - a nowa postać pdobno jest właśnie z arabii saudysjkiej

500px-Glow_of_the_oil.jpg

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 213,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xd

• A mi jakby ktoś w 1998 roku powiedział, że 23 lata później Tekken nie będzie wyznaczał jakości grafy w bijatykach, dorzucą jakieś posrane rage arty, nawalą bezpłciowych pokemonów a muzyka będzie ssać

Opublikowano

Meh, ta stacja paliw z pokrytym przez chrom Veyronem byłaby bardziej odpowiednia. Ikoną turnieju o tytuł króla żelaznej pięści jest niedźwiadek, który w T4 wystąpił w podkoszulce, zatem nie ma co brakiem tolerancji się wykazać, choć racja, Tekken coraz mniej poważny się robi.

Opublikowano

Jak dwóch pajaców w naszym kraju pobiło sie o niego to znaczy, że Tekken jest poważną grą :D

Opublikowano

Nie słyszałeś? Choć to chyba nie o Tekkena samego, ale na jakimś spędzie Tekkenowym, czy tam ogólnie bijatykowym (zakładając, że mówimy o tym samym).

Opublikowano

Nie słyszałeś? Choć to chyba nie o Tekkena samego, ale na jakimś spędzie Tekkenowym, czy tam ogólnie bijatykowym (zakładając, że mówimy o tym samym).

O tekkena , bitka była ustawiona ale sama walka to nic przy jej trailerze[emoji3]

Edytowane przez Wojtas1986

Opublikowano

Fajerbale z dupy, w tej części nabierają nowego znaczenia.

Na nowy rok nie widziałem tyle rozbłysków, co w tej (niegdyś) wielkiej grze, którą ma być - podobno, Tekken 7.

Opublikowano

tekken7camerahbudm.jpg

Ciekawostka. W T7 będzie można wybrać po której stronie chce się grać i jeśli dwie osoby wybiorą tą samą stronę, to dla jednego z nich kamera obróci się. Czyli na przykład oboje mogą grać po lewej.

Opublikowano

No na bank bede ogrywal to na dwoch monitorach.

Opublikowano

No przeciez wiadomo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejny ukłon w stronę kaszuali.

Każdy wie, że nawet średnio zaawansowanym nie robi różnicy z prawej czy z lewej.

Możesz korzystać z czegoś takiego jak uczysz się ćwierćkółek i dragon punchów, ale na dłuższą metę tylko się upośledzisz. Rzekłem.

Opublikowano

Kolejny ukłon w stronę kaszuali.

Każdy wie, że nawet średnio zaawansowanym nie robi różnicy z prawej czy z lewej.

Możesz korzystać z czegoś takiego jak uczysz się ćwierćkółek i dragon punchów, ale na dłuższą metę tylko się upośledzisz. Rzekłem.

Wcale nie, sporo topowych graczy na turniejach woli jedna badz druga strone .

Opublikowano

Jak grałem Ling Xiaoyu to z obu stron wyglądała równie pięknie. Ciekawe jak ten ekran przeniosą na konsole, pewnie oleją. 

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czy wiecie, ale tylko z lewej strony da sie posadzic niektore trudne juggle. Boskon z Mashterem zdaja sie potwietdzac ta teze.