Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Przy ich toku myslenia, gruby amerykanin Bob, hiszpan Miquel w stroju torreadora i japońskie dziewczynki kawai, jakby robili postać o polskiej narodowości to byłby to wąsaty Janusz machający siatką z biedronki

nikomu nie zmienili prawie designu, ale temu musieli... i to jeszcze na kalmara

Widziałeś już wszystkie outfity, że wiesz?

no nie pokazali jeszcze, ale do tej pory to chyba tylko Yoshiego jakoś specjalnie zmienili... na kalmara 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 212,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xd

• A mi jakby ktoś w 1998 roku powiedział, że 23 lata później Tekken nie będzie wyznaczał jakości grafy w bijatykach, dorzucą jakieś posrane rage arty, nawalą bezpłciowych pokemonów a muzyka będzie ssać

Opublikowano

Oceny i komentarze w filmiku wyłączone.  :ohboy: Trzeba coś zrobić z podku.rwionymi graczami i negatywnym PijaRem.  :dafuq:

Choć muszę napisać tak na obronę (kaszel, kaszel), że zmienianie designu Yoshimitsu co odcinek serii to tak jakby "tradycja" Tekkena.  :shieeet:

Opublikowano

nikomu nie zmienili prawie designu, ale temu musieli... i to jeszcze na kalmara

ale yoshimistsu w prawie każdej nowej części bardzo mocno się zmieniał, myślałem że to juz standard

180px-Yoshimitsu%28T2%292.jpg

yoshimitsu.jpg

tekken4_1.jpg

tekken_6___yoshimitsu_by_cojocea2010-d34

Ttt2cgiYoshimitsu-1-.png

a czy nowy mi sie podoba? tak sobie, ale widywałem gorszych zawodnikow w tekkenie

Opublikowano

Yoshimitsu wyglada teraz jak jakis aktor hentaia o tytule "tentacle rape"

Opublikowano

Idę jutro sprawdzić jak ten nowy Yoshimitsu wygląda na żywo. Nie jestem do tej zmiany tak strasznie nastawiony jak reszta ludzi ale prawdą jest, że przypomina trochę wyglądem niektóre potrawy jakie się tutaj serwuje.

Opublikowano

:banderas:  :banderas:  :banderas:

A już myślałem, że będę się musiał szmacić Gigasem. Który notabene przypomina trochę Jacka, i ma więcej tanich lowów i nawet hopknee. No ale Jack to Jack, i widać że niewiele się zmienił.

Czyli będzie tym samym, klasycznym low-mid tierem, który będzie najbardziej zbalansowaną postacią w grze, i który będzie zbierał bęcki od reszty spammerów. W zasadzie widać nawet, że zbytnio go nie zmieniali. Doszła jedna kombinacja wyglądająca jak połączenie 1+2 z f+1,2,2, do tego nic nie znacząca kontynuacja po FC f+1+2 (bo za wolne), rzut na wallu, i chyba coś jednak dobrego - u/b+1+2 dostał jakiegoś reflecta, więc może wreszcie będzie czym się obronić przed maszującymi pokrakami pokroju Law'a ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:facepalmz: ŻONA Heichachiego, serio... Kolejny konsolowy klasyk schodzi na naszych oczach na psy, tylko po to zeby przypodobac sie gimbplayerom.

Opublikowano

Tiger Tag Tournament 3 xD

Opublikowano

Nie no, rewelacja :facepalmz:

Oby logicznie wytłumaczyli, czemu 80-letnia baba tak dobrze wygląda.

Opublikowano

Na Kume. Pande. Rogera. Alexa. Gona Nikt nie narzekał. Pojawia się tygrys. Wszyscy tracą rozum.

Opublikowano

ja zawsze narzekałem na skina pandy, a już szczególnie na totalnie zyebanego Gona, na którego nie działały ciosy na high :lapka:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

dokładnie tego trzeba tej serii .. tygrysów (pipi)a

japonskich nastolatek

dinozaurów

niedźwiedziówka

(pipi)a

fitaliti tekken, jestes z(pipi)any 

Opublikowano

Fajnie jest mieć zabawnego-kolorowego-śmiesznie żałosnego zawodnika. Ale w ilości 1 lub 2 na grę (właśnie Gon + Boskonovich w T3, albo Kangur i Kuma/Panda w T5). Ale jest to mało fajne jeśli ogórki tworzą 1/3 składu.

Edytowane przez Shankor