Opublikowano 23 grudnia 20159 l Ominąć fantastyczną Piątkę, ech.... Pogralem w T5 DR zarowno na konsoli jak i automatach z japoncami napewno byl bardziej wywazony od T4 aczkolwiek gra napsula mi nerwow solidnie XDDDD Do T3 i TTT jezeli chodzi o dojrzaly system walki duzo jej brakowalo. O T6 to ja celowo nic pisac nie bede zaznacze ze mam to nadal na PS3. Teraz pod koniec 2015 roku w koncu sie pogodzilem z tym jak to jest z tym Tekkenem i zamierzam sie dobrze bawic przy T7
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Do T3 i TTT jezeli chodzi o dojrzaly system walki duzo jej brakowalo. Zapytałbym moze przez co definiujesz dojrzały, ale to chyba po prostu kwestia gustu.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Nom, Tekken 5 a w szczególności Dark Resurrection miał dużo lepszy i 'bardziej' dojrzały system walki.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Nom, Tekken 5 a w szczególności Dark Resurrection miał dużo lepszy i 'bardziej' dojrzały system walki. Co komu siadlo to siadlo dla mnie system z T3 i TTT to arcydzielo. Pamietam jak kiedys mama przez te gierki wiele razy mi mowila bym sie spakowal i wyp... razem z kolezkami bo bylo bydlo musze przyznac XDDDD
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Ale Tekken 5/DR rozwija idee systemu walki z T3/TTT więc dalej nie rozumiem. Przecież żadnych przeginek nie pododawali (może oprócz ścian, które zostały potem znerfione w DR). Więc wytłumacz mi proszę, w czym ten system jest gorszy.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Tym bardziej tak podejść do Dark Ressurection, to nie rozumiem jak w ogole moze ochota najść na 7'mke. Ja to bym wolał sobie właśnie odpalic poczciwą piątke i się z nią przeprosić
Opublikowano 25 grudnia 20159 l Masorz i Dr.Czekolada nie bede juz marudzil bo marudzic to kazdy moze i obiecuje sie przeprosic z Tekkenem przy okazji T7. Poprostu trzeba bedzie zamknac jape i przytrenowac jak za dawnych czasow
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Cosik we mnie drgnęło jeśli chodzi o bitki. Dobry znak bo skończyłem na T4. A najwięcej czasu spędziłem z T3 i TTT. Kule bele jaranko jest na 7 odsłonę
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Ale Tekken 5/DR rozwija idee systemu walki z T3/TTT więc dalej nie rozumiem. Przecież żadnych przeginek nie pododawali (może oprócz ścian, które zostały potem znerfione w DR). Więc wytłumacz mi proszę, w czym ten system jest gorszy. już nie mówiąc o tym że w DR dodano kilka dodatkowych aren bez ścian i zbalansowano najbardziej chore zagrania jak np. (tył + square Bryana)
Opublikowano 27 stycznia 20169 l yeti, oczywiscie startujesz w mistrzostwach sf5? Swoja droga kurevsko sie zestarzaly te 20letnie animacje xd
Opublikowano 27 stycznia 20169 l W Soul Caliburze też masz '20-letnie' a nie słyszałem żebyś narzekał. Nincia <3
Opublikowano 27 stycznia 20169 l Co za bzdury gadasz, opamiętaj się. ok, jeszcze 2 była do ogrania Edytowane 27 stycznia 20169 l przez gekon
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Co za bzdury gadasz, opamiętaj się. ok, jeszcze 2 była do ogrania okej dziękuję, oddzwonimy do pana Edytowane 28 stycznia 20169 l przez Kazub
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Bardziej od tego Tekkena interesuje mnie chyba za kogo chciala wyjsc Nina i czy uciekla sprzed oltarza.
Opublikowano 28 stycznia 20169 l I kto jest starym Steve'a bo chyba się nigdy nie wyjaśniło. A nie było coś, że jakiś eksperyment?
Opublikowano 28 stycznia 20169 l I kto jest starym Steve'a bo chyba się nigdy nie wyjaśniło. A nie było coś, że jakiś eksperyment? No tak, ale spermę pobrali od człowieka.
Opublikowano 5 lutego 20169 l Wygląda nieźle. Może w końcu coś będzie z Tekkena bo poszli w stronę efekciarstwa znanego z bijatyk 2D. Gigas spoko nie sądziłem, że odważą się wstawić jakiegoś pokemona - w pokemonach nazywa się Regigigas.