Opublikowano 5 lutego 20169 l Czuje ze jakby krol powraca i oby sie dalo te rozblyski przy ciosach wylaczyc w opcjach to bedzie GOTY mordobicie a jak nie to dyskoteka na calego Edytowane 6 lutego 20169 l przez Zetta
Opublikowano 10 lutego 20169 l ograniczyć festiwal rozbłysków i gó.wna latającego po ekranie o jakieś 70% oraz wyebać klalnów z rostera ( jakieś 50%), bo ostatnią fajną postacią w tekkenie był dragunow. no systemowo może bedzie spoczko
Opublikowano 10 lutego 20169 l Mnie wkurza ta "customizacja" zawodników. Dawniej były 2 stroje + ew. trzeci bonusowy i przynajmniej każdy zawdonik był charakterystyczny. A dzisiaj możńa sobie zrobić Jina ze skrzydełkami aniołka
Opublikowano 10 lutego 20169 l Jezeli bedzie dobry system kustomizacja nic nie bedzie przeszkadzala chcesz to robisz nie chcesz to grasz w podstawowym stroju nikt Ci nie karze. Powazny problem jak to tez kolega Kazub zauwazyl to te wszystkie oslepiajace rozblyski i fajerwerki przy ciosach. Byleby sie dalo w opcjach ustawic ten kicz na off. Zawsze mi sie w Tekkenie podobal z efektow tylko ten bialy dymek przy blokowaniu i tyle. W sumie to rozblyski w T3 i TTT byly znosne i calkiem oki tutaj to ja po 200 walkach non stop oslepne Kiedys sie gralo dzien i noc w Tekkena i oczy nie bolaly tutaj po obejrzeniu trailera nadal mi w oczach migocze XD Edytowane 10 lutego 20169 l przez Zetta
Opublikowano 10 lutego 20169 l kastomizacja jest ok, ale nie w tekkenie, bo tu nie da się normalnie przerobić ludka. jeszcze trzeba walczyć z tymi różowymi postaciami ze skrzydłami i gniazdem na głowie online
Opublikowano 10 lutego 20169 l No to bedziesz mial jeszcze wieksza motywacje by naklepac komus kto nie ma gustu XD
Opublikowano 10 lutego 20169 l Dokładnie Pleju jak do mnie przychodził grać w Tekkena to zawsze czekał na niego różowy Baek albo Fioletowy Marduk
Opublikowano 10 lutego 20169 l No masz racje Masorz kustomizacja dziala tez w druga strone mozna ja taktycznie stosowac do wyprowadzania z rownowagi XD Sam to robilem a jak koles juz nie czapil o so chozi to na koniec bralem Pande w kolku ratunkowym i go rozjezdzalem po takim seansie to juz u osobnika trauma Tekkenowa pozostala na cale zycie XDDDDDDD
Opublikowano 12 lutego 20169 l Super walki, dałn grający Goukim nie potrafi zrobić niczego oprócz fajerbola :facepalmz:
Opublikowano 12 lutego 20169 l bo to location test pewnie i nawet command listy pewnie nie ma opublikowanej! kolo pewnie wybrał go pierwszy czy drugi raz. jeju wszyscy już chcą wszytsko na teraz. pewnie na dniach juz bedą konkretne walki z jugglami itd. Edytowane 12 lutego 20169 l przez Mace
Opublikowano 12 lutego 20169 l Akuma wygląda na powolną postać, nie porusza się tak szybko jak Nina i od razu widać że pochodzi z innej bajki.
Opublikowano 12 lutego 20169 l Super walki, dałn grający Goukim nie potrafi zrobić niczego oprócz fajerbola :facepalmz: Jak się całe życie klepie 1113112411 to czemu się dziwić
Opublikowano 12 lutego 20169 l Nie oszukujmy się - gdyby nie Akuma to Tekken 7 by się nie sprzedał i byłby to koniec serii. Capcom z litości użyczył swojej flagowej postaci aby uratować markę.
Opublikowano 12 lutego 20169 l Wydaje mi się że Akuma może nie mieć combosów tekkenowych, co nie oznacza ze ludzie na tych filmikach nie graja jak ostatnie piz*y tym Akumą Na wcześniejszych materiałach z nim to miał chyba jedno combo (3hitowe nowe ) o ile dobrze pamiętam a resztę miał ze zlepków speciali ze Street fightera. MI się nie podoba ze on będzie w T7, w tym versusie to niech se robią co chcą ale na prawowitej części nie powinni jednak tak eksperymentować. Domyślam się po co to robią i pogodziłem się z tym, lepiej żeby był on niż przykurczony dinozaur. Edytowane 12 lutego 20169 l przez flaczki
Opublikowano 12 lutego 20169 l Dali go pewnie w ramach tego, że do tej pory nie pojawił się zapowiedziany parę lat temu cross-over Tekken x Street Fighter.
Opublikowano 12 lutego 20169 l Zgadza się i dodatkowo liczą ze może ktoś się przekona do tekkena z graczy grających w serie SF(dodatkowa kasa). Ja grywałem we wszystkie bijatyki i te 2 serie lubię najbardziej ale nie podobają mi się takie zagrywki. Co innego cross-over a co innego prawowita odsłona gry.
Opublikowano 14 lutego 20169 l Ciosy Akumy w Tekken7 http://www.tekken-official.jp/news/?p=3450jedyną nowością to jest to 3hitowe combo (df+2,43 i odpowiednik 2hitowy 4,3) w stosunku do Street fightera.