Opublikowano 20 lutego 20169 l Świeże gameplaye: Akuma (w dalszym ciągu wydaje mi się, że będzie raczej ciekawostką aniżeli normalną postacią), Steve i Law https://www.youtube.com/watch?v=-2yBThapBEw&feature=youtu.behttps://www.youtube.com/watch?v=4QuklMP6Dpw&feature=youtu.be
Opublikowano 20 lutego 20169 l Szkoda, że Lawem praktycznie żadnych nowych ciosów nie pokazali, chyba że przeoczyłem. Za to Kazumi wydaje się być bardzo ciekawą postacią a niektóre jej 2,3-hitowe stringi to wariacje od całego klanu Mishimów.
Opublikowano 20 lutego 20169 l Autor Marshall Law Dziki za walki. P.S Trzymam kciuki, za poprawnie napisany klucz sieciowy. P.SS Jak sie sprawują walki online w SFV ??? Edytowane 20 lutego 20169 l przez iMEVEK
Opublikowano 24 lutego 20169 l Oglądanie czterech elektryków wsadzanych pod rząd w jednym juggle'u chyba nigdy mi się nie znudzi.W ogóle to combo: EWGF, TGF, EWGF, kolanko, EWGF to jakiś kosmos. Kroi ogromną część paska, ale żeby to wyczesać to chyba trzeba być kosmitą Edytowane 24 lutego 20169 l przez columbo
Opublikowano 24 lutego 20169 l Oglądanie czterech elektryków wsadzanych pod rząd w jednym juggle'u chyba nigdy mi się nie znudzi. W ogóle to combo: EWGF, TGF, EWGF, kolanko, EWGF to jakiś kosmos. Kroi ogromną część paska, ale żeby to wyczesać to chyba trzeba być kosmitą Jak to zobaczyłem u Henia to mi rura zmiękła i już wiedziałem, że będzie warto oglądać to 4 godziny.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Autor Oglądanie czterech elektryków wsadzanych pod rząd w jednym juggle'u chyba nigdy mi się nie znudzi. W ogóle to combo: EWGF, TGF, EWGF, kolanko, EWGF to jakiś kosmos. Kroi ogromną część paska, ale żeby to wyczesać to chyba trzeba być kosmitą Jak to zobaczyłem u Henia to mi rura zmiękła i już wiedziałem, że będzie warto oglądać to 4 godziny. Ktora minuta ?
Opublikowano 25 lutego 20169 l Dodadzą postacie nowe i rozbudowany system kredytów oraz dużo dodatków urozmaicających i koloryzujących grę!
Opublikowano 25 lutego 20169 l Plotki mówią o premierze nawet w 2017... z czym oni zwlekająBo Namco to nie Capcom by wydac 1/4 gry.Czekam na krola bo mi ten SFV jak narazie bokiem wyszedl. Namco jakby nie bylo potrafi gre ladnie wydac juz napremiere bez zbednych DLC i propaganda dossacie sobie reszte gry pozniej, no tego to jeszcze nie bylo. Edytowane 25 lutego 20169 l przez Zetta
Opublikowano 25 lutego 20169 l Oglądanie czterech elektryków wsadzanych pod rząd w jednym juggle'u chyba nigdy mi się nie znudzi. W ogóle to combo: EWGF, TGF, EWGF, kolanko, EWGF to jakiś kosmos. Kroi ogromną część paska, ale żeby to wyczesać to chyba trzeba być kosmitą Jak to zobaczyłem u Henia to mi rura zmiękła i już wiedziałem, że będzie warto oglądać to 4 godziny. Ktora minuta ? Np 4:44.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Plotki mówią o premierze nawet w 2017... z czym oni zwlekająRobią wersję na PC. Tru story. Edytowane 25 lutego 20169 l przez Shankor
Opublikowano 17 marca 20169 l no pieknie by bylo, bo placic podwojnie za konsolowa jakosc (czyli dropy, niska rozdzialke, itp) i specjalnie oplacac abonament zeby pograc po sieci to srednio mi sie widzi. Edytowane 17 marca 20169 l przez Dave Czezky
Opublikowano 17 marca 20169 l Odpaliłem ten filmik wyżej i... ta muzyka, dźwięki, ciosy, postacie - za dużo od czasów dark resurection się nie zmieniło. A Tekken na PC jest pewniakiem - już ktoś kiedyś zacytował typa, który mówił, że teraz robi im się gierkę łatwo na wszystkie platformy i nie wyklucza tu wersji pc.
Opublikowano 23 marca 20169 l http://www.gamewatcher.com/news/2016-22-03-tekken-7-survey-hints-at-pc-version Wypełniać ankietę i dawać mnie to na PC!
Opublikowano 26 marca 20169 l 8:07, 14:37 i 17:37, ale ogólnie polecam całość Edytowane 26 marca 20169 l przez YETI
Opublikowano 26 marca 20169 l 8:07, 14:37 i 17:37, ale ogólnie polecam całość Reżyserowane jak wszystko w ameryce. Namco zapłaciło żeby hajp był. Smutne RIP TEKKEN [*][*][*]
Opublikowano 26 marca 20169 l No wiem, że się porkchop zachowuje jak małpa, ale jest bekowo. jezus jaka dobra jest ta gra, chyba nie doczekam do premiery [*]
Opublikowano 13 czerwca 20168 l PS4, Xbone i PC(!): http://store.steampowered.com/app/389730 Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Suavek