Skocz do zawartości

TEKKEN 7

MEVEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

O lol, nawet nie wiedziałem o trybie Mishima Story. Fajne.

A arena to bardziej w stylu Soul Calibura, jest okej.

Niech ten marzec już nadejdzie :pechowiec::smutas::niedobrze::beksa:

Edytowane przez Masorz
Opublikowano

Ściany i tak są w 7 znerfowane a i to samo jest z boundem, po którym postać już się tak wysoko nie odbija od gleby i trzeba teraz do niej podlecieć żeby założyć cokolwiek.

No i tak jak pisze Nobody- mierżą ściany to gramy bez nich.

Gram na automatach i wszystko wydaje sie bardziej znerfione, aczkolwiek jungle dalej ciagna sie przez pol planszy. Najgorsze jest wyrywanie sie jednym przyciskiem z rzutow zagranie nie do starej szkoly ale do noobow. Kiedys z banki trzeba bylo sie wyrywac 1+2 a nie tylko 2 lub 3. Teraz maszowanie 1 i ataki na nooba tak podstawowo nakreslic mozna ale i tak wierze.

Taki los dzisiejszych gier :/

Opublikowano

Komuś możesz to wmawiać, ale nie mi. Przecież widzę, co sie dzieje na ekranie: 1:06, 1:08, a to jest ostatni juggiel. Ciekawe, czy w europie juz sa automaty? Trzeba sie przejechać co stolicy. 

Opublikowano (edytowane)

Tutaj gameplay mojego autorstwa z trybu fabularnego :)

Grał kolega, ja kręciłem :) Rozegrałem również dwie walki w normalnym trybie z kolegą. Później opisze wrażenia. Właściwie to pisze bloga, gdzie opisuje wrażenia z wszystkich pokazów zamkniętych i innych, więc tam będzie można przeczytać :P

20160819_175239.jpg

Edytowane przez Graczdari
  • Plusik 2
Opublikowano

Mogliby przełożyć premierę o kolejny rok i dodać z kilka kolejnych postaci, które obsypują się płatkami róż po walce. Odnoszę też dziwne wrażenie, że jeszcze nie wszystkie postacie puszczają fajerbale z tyłka. Koniecznie do poprawy

Opublikowano

Wolę te "gumowe nogi" cokolwiek ma to znaczyć niż postacie poruszające się choćby miały tylko połowę animacji, a te co są korzeniami pamiętają jeszcze erę psx/ps2.No ale po co się wysilać jak i tak się to sprzeda. Grunt by ładować jak najwięcej pokemonów i innych cudaków by więcej dzieciaków przyciągnąć do gierki.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Takie czasy, na szczęście zawsze można tymi pokemonami nie grać, bo oprócz nich jest bardzo dużo 'normalnych' postaci.

no nie bardzo bo ani nie da się ich zablokować w arcade/ story, ani zmusić kolegę by ich nie wybierał w 1v1, o turniejach nie wspominając