Skocz do zawartości

TEKKEN 7

MEVEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Watpie zeby Bruce byl, bo ta nowa babka przejela duzo jego ciosow. A lei i jakis capo napewno sie pojawi :) Moze jako dlc

DLC z postaciami ma nie być.

Patrzyłem na listę ciosów i ta babka sporo się różni od Bruca. No ale jak będzie tylko Eddy i Lei to powinno mi wystarczyć, no i jeszcze niech te areny z zwykłego T7 powrócą tzn. ich pory doby i trochę dadzą nowych do tego co jest i będzie git.

Opublikowano

Ja pyerdole nawet Tekken bedzie z dlc co kiedys slynal z kompletnego bogatego wydania.

Jak przeczytalem artykul z tego linka tak pomyslalem #thisisfortheplayers i dzieki tym playersom ktorych jest teraz wiekszosc bedzie trzeba hobby zmienic za pare lat :/

Opublikowano

Ej tam przesadzasz.

Gierka będzie bogato upchana a jak sobie fani zrobią petycję o jakieś postacie których nie ma (bo po co kolejny raz upychać 60?) to powstanie DLC, które będzie skierowane do nich.

I tyle.

Opublikowano (edytowane)

Takie czasy, na szczęście zawsze można tymi pokemonami nie grać, bo oprócz nich jest bardzo dużo 'normalnych' postaci.

no nie bardzo bo ani nie da się ich zablokować w arcade/ story, ani zmusić kolegę by ich nie wybierał w 1v1, o turniejach nie wspominając

Z tego, co sie orientuje to na turniejach, tylko graja pokemonami, co pozwalają kapuscic, bez większej wprawy. Gon, Kuma, Steve, Feng, Mardok. Z tymi topami nie dało sie kiedyś wygrywać, ale na szczęście nadszedł T5:DR   :)

Edytowane przez MEVEK
  • Minusik 3
Opublikowano

turniejów i tak już praktycznie nie ma, więc dlc to nie problem :D

W październiku chyba z 4 są :) 2 w Warszawie (jeden z nich będzie w TEKKENA 7), Jeden w Łodzi i jeden w Poznaniu na PGA

Co do DLC to w TTT2 też było jedno z postaciami - darmowe, ale jednak trzeba było ściągnąć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale nie macie wrazenia, ze patrzac na T7 patrzycie na T5, T6 i TTT2?

A wlasnie Masorz. Ciorasz w cos na ps3 z tekkenow jeszcze? Moze online jakis? Ja lamie motzno ale pogralbym tak o.

Opublikowano (edytowane)

Od 2-3 miesięcy wróciłem do Taga 2.

Chociaż po takiej przerwie też lamienie w chuj.

Dawaj psn id, tylko pewnie pogramy jak wrócę od Chińczyków, czyli 21.10.

Edytowane przez Masorz
Opublikowano

Asuka jest w ekipie? Moja ulubiona postac.

tak http://www.tekken-official.jp/tk7ac/character/

Nadal czekam na Eddy, Lei, Bruce, Beak  :whyyy:

Ten wyżej tak jak Bob mógłby dla mnie nie istnieć w Tekkenie.

Lei http://tekkengamer.com/katsuhiro-harada-responds-tekken-fans-lei-wulong-whereabouts/

capoeira powinna się pojawić ale obstawiał bym raczej Christie (wiadomo, cycki) ciągle szukającej Eddiego

na Bruce'a bym nie liczył. jest Josie ;( i Bryan więc temat Muay-Thai i Kickboxingu jest obstawiony

Baek ma zbyt słabe plecy wśród graczy. no i jest Hwoarang.

dla mnie na razie priorytet to pozbycie się zwierzyńca bo nigdy nie mogłem tego w Tekkenie zdzierżyć