Opublikowano 14 września 20168 l Chłopaki jak obstawiacie będzie w tej części Eddy Gordo, Bruce, Armor King i Lei? Bo tych postaci masakrycznie brakuje na chwile obecną.
Opublikowano 14 września 20168 l Armor Kinga idzie przeboleć bo masę jego zagrań przejął zwykły King. Reszta pewnie będzie.
Opublikowano 15 września 20168 l Watpie zeby Bruce byl, bo ta nowa babka przejela duzo jego ciosow. A lei i jakis capo napewno sie pojawi Moze jako dlc
Opublikowano 15 września 20168 l Watpie zeby Bruce byl, bo ta nowa babka przejela duzo jego ciosow. A lei i jakis capo napewno sie pojawi Moze jako dlc DLC z postaciami ma nie być. Patrzyłem na listę ciosów i ta babka sporo się różni od Bruca. No ale jak będzie tylko Eddy i Lei to powinno mi wystarczyć, no i jeszcze niech te areny z zwykłego T7 powrócą tzn. ich pory doby i trochę dadzą nowych do tego co jest i będzie git.
Opublikowano 15 września 20168 l DLC z postaciami ma nie być. http://shoryuken.com/2016/08/30/tekkens-harada-is-considering-expanding-tekken-7-with-paid-dlc-due-to-fan-demand/
Opublikowano 15 września 20168 l DLC z postaciami ma nie być. http://shoryuken.com/2016/08/30/tekkens-harada-is-considering-expanding-tekken-7-with-paid-dlc-due-to-fan-demand/ Ja pyerdole nawet Tekken bedzie z dlc co kiedys slynal z kompletnego bogatego wydania. Jak przeczytalem artykul z tego linka tak pomyslalem #thisisfortheplayers i dzieki tym playersom ktorych jest teraz wiekszosc bedzie trzeba hobby zmienic za pare lat
Opublikowano 15 września 20168 l Ej tam przesadzasz. Gierka będzie bogato upchana a jak sobie fani zrobią petycję o jakieś postacie których nie ma (bo po co kolejny raz upychać 60?) to powstanie DLC, które będzie skierowane do nich. I tyle.
Opublikowano 15 września 20168 l Autor Takie czasy, na szczęście zawsze można tymi pokemonami nie grać, bo oprócz nich jest bardzo dużo 'normalnych' postaci. no nie bardzo bo ani nie da się ich zablokować w arcade/ story, ani zmusić kolegę by ich nie wybierał w 1v1, o turniejach nie wspominając Z tego, co sie orientuje to na turniejach, tylko graja pokemonami, co pozwalają kapuscic, bez większej wprawy. Gon, Kuma, Steve, Feng, Mardok. Z tymi topami nie dało sie kiedyś wygrywać, ale na szczęście nadszedł T5:DR Edytowane 15 września 20168 l przez MEVEK
Opublikowano 21 września 20168 l turniejów i tak już praktycznie nie ma, więc dlc to nie problem W październiku chyba z 4 są 2 w Warszawie (jeden z nich będzie w TEKKENA 7), Jeden w Łodzi i jeden w Poznaniu na PGA Co do DLC to w TTT2 też było jedno z postaciami - darmowe, ale jednak trzeba było ściągnąć.
Opublikowano 5 października 20168 l a propo turniejów. Tekken to jest jedyna gra, której oglądanie na yt jak inni grają sprawia mi przyjemność.
Opublikowano 6 października 20168 l Coś czuję, że sporo jenów pójdzie na żetoniki do automatu Tekken 7 Fated Retribution
Opublikowano 8 października 20168 l Nadal czekam na Eddy, Lei, Bruce, Beak Ten wyżej tak jak Bob mógłby dla mnie nie istnieć w Tekkenie.
Opublikowano 8 października 20168 l Ale nie macie wrazenia, ze patrzac na T7 patrzycie na T5, T6 i TTT2? A wlasnie Masorz. Ciorasz w cos na ps3 z tekkenow jeszcze? Moze online jakis? Ja lamie motzno ale pogralbym tak o.
Opublikowano 8 października 20168 l Od 2-3 miesięcy wróciłem do Taga 2. Chociaż po takiej przerwie też lamienie w chuj. Dawaj psn id, tylko pewnie pogramy jak wrócę od Chińczyków, czyli 21.10. Edytowane 8 października 20168 l przez Masorz
Opublikowano 11 października 20168 l Asuka jest w ekipie? Moja ulubiona postac. tak http://www.tekken-official.jp/tk7ac/character/ Nadal czekam na Eddy, Lei, Bruce, Beak Ten wyżej tak jak Bob mógłby dla mnie nie istnieć w Tekkenie. Lei http://tekkengamer.com/katsuhiro-harada-responds-tekken-fans-lei-wulong-whereabouts/ capoeira powinna się pojawić ale obstawiał bym raczej Christie (wiadomo, cycki) ciągle szukającej Eddiego na Bruce'a bym nie liczył. jest Josie ;( i Bryan więc temat Muay-Thai i Kickboxingu jest obstawiony Baek ma zbyt słabe plecy wśród graczy. no i jest Hwoarang. dla mnie na razie priorytet to pozbycie się zwierzyńca bo nigdy nie mogłem tego w Tekkenie zdzierżyć