Skocz do zawartości

TEKKEN 7

MEVEK

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I, według japońskich graczy, jest w tej grze u samej góry top tierów.

Tier listy tworzone przez prosow maja znaczenie dla prosow, semi prosow i conajwyzej graczy zaawansowanych. Dla calej reszty nie ma to znaczenia.

Opublikowano

Przeczytałem playtest Tekken7 w najnowszym PE. Czyżby kolejna bijatyka robiona przez Japończyków na UE4 miała mieć problemy z długimi loadingami ? Może UE4 średnio nadaje się do bijatyk ? 

Opublikowano

I, według japońskich graczy, jest w tej grze u samej góry top tierów.

Tier listy tworzone przez prosow maja znaczenie dla prosow, semi prosow i conajwyzej graczy zaawansowanych. Dla calej reszty nie ma to znaczenia.

Tak, zdaję sobie z tego sprawę.

Opublikowano

Widziałem nowe postacie w Tekken 7 . Ręce mi opadły . Czy można skopać dobrą serię bijatyk . Okazuje się że tak .Nowe postacie typu Gigas , Josie , Lucky Chloe bez komentarza zostawię . 

• Plusik 3
Opublikowano

Seria ma problem z nowymi postaciami . O ile w 5 odsłonie wprowadzono Fenga i Asukę ( na bazie Jun ) to jeszcze zrozumiem . Identycznie ma się sprawa  stylami walk na , którym opierano postać Steve ( bokser ) oraz Dragunov ( sambo ) . Mam czasami wrażenie , ze w Namco projektanci postaci idą po najmniejszej linii oporu . Od tej bijatyki oczekuje grywalnych postaci , chyba ,że seria pójdzie w slady Dead or Alive i większość zawodników będę stanowić kobiety . 

• Plusik 3
Opublikowano

Może mnie pamięć zawodzi, ale Tekken zawsze był freak-showem. Niedźwiedzie, pandy, kangury, dinozaury, smoki (duże i małe), diabły i anioły, opętane dziadki, dziadki co na nogach stać nie mogły, żywe drewniane kukły, kobiety z duchem wilka za plecami. To jest japońska gierka i dziwactwa zawsze będą. Oprócz "stworków" przecież są normalne postacie.

Opublikowano

Może mnie pamięć zawodzi, ale Tekken zawsze był freak-showem. Niedźwiedzie, pandy, kangury, dinozaury, smoki (duże i małe) .

To traktowałem jako maskotki . NIGDY tym nie grałem . 

Opublikowano

No porownywac perfekcyjne bijatyki czyli T3 i pierwszy TTT do T7 jest nie na miejscu.

T7 nie jest zla gra, nadal gram na automatach no ale szanujmy sie.

Opublikowano

Może mnie pamięć zawodzi, ale Tekken zawsze był freak-showem. Niedźwiedzie, pandy, kangury, dinozaury, smoki (duże i małe), diabły i anioły, opętane dziadki, dziadki co na nogach stać nie mogły, żywe drewniane kukły, kobiety z duchem wilka za plecami. To jest japońska gierka i dziwactwa zawsze będą. Oprócz "stworków" przecież są normalne postacie.

Gon i doktor to byly smiechowe postaci. Kuma/panda do czasu, bo od 5tki byly juz legit, ale to byly maskotki serii. Bossowie typu true ogre....to bossowie. Nie w tym rzecz. Tekken na przestrzeni serii powiekszal roster o naprawde ciekawie zaprojektowanych fighterow - bruce, jin, eddy, hwoarang, steve, marduk, dragunov. Po Tekken 5 DR dochodzily juz tylko freaki i fan servis dla stulejarzy. Do tego coraz bardziej kolorowa stylistyka i stezenie efektow graficznych os.rywajacych caly ekran, zamiast eksplorowania nowych stylow i dobrego mocapu. 

• Plusik 6
Opublikowano

Gon i doktor to byly smiechowe postaci. Kuma/panda do czasu, bo od 5tki byly juz legit, ale to byly maskotki serii. Bossowie typu true ogre....to bossowie. Nie w tym rzecz. Tekken na przestrzeni serii powiekszal roster o naprawde ciekawie zaprojektowanych fighterow - bruce, jin, eddy, hwoarang, steve, marduk, dragunov. Po Tekken 5 DR dochodzily juz tylko freaki i fan servis dla stulejarzy. Do tego coraz bardziej kolorowa stylistyka i stezenie efektow graficznych os.rywajacych caly ekran, zamiast eksplorowania nowych stylow i dobrego mocapu. 

Pod tym stwierdzeniem podpisuje się obiema rękami . Dodam , że Tekken nie jest realistyczną bijatyką i NIGDY ją nie była  .Co do freaków , lepiej obok maskotek typu Kuma/kangury i spółka zaserwować grywalne postacie .