Mejm 15 306 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 T6 to daja jako menu, zeby ludzie sobie obejrzeli w akcji wybrana postac zanim ja zakupia w T7. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Tak, jest na liście podstawowych postaci :) Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 I, według japońskich graczy, jest w tej grze u samej góry top tierów. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 O, to nieźle, przynajmniej nie będzie trzeba żadnej dodatkowej postaci kupować. Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Dayone to biorę, bo mam brak Tekkena od dawna. Z braku laku ograłem ostatnio we wstecznej TTT2. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) Eddy praktycznie potwierdzony. Edytowane 28 lutego 2017 przez Kyokushinman Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 I, według japońskich graczy, jest w tej grze u samej góry top tierów. Tier listy tworzone przez prosow maja znaczenie dla prosow, semi prosow i conajwyzej graczy zaawansowanych. Dla calej reszty nie ma to znaczenia. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Chyba, że dodatkowo jest prosty w obsłudze i ma bezpieczne 50/50 :D Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Przeczytałem playtest Tekken7 w najnowszym PE. Czyżby kolejna bijatyka robiona przez Japończyków na UE4 miała mieć problemy z długimi loadingami ? Może UE4 średnio nadaje się do bijatyk ? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 I, według japońskich graczy, jest w tej grze u samej góry top tierów. Tier listy tworzone przez prosow maja znaczenie dla prosow, semi prosow i conajwyzej graczy zaawansowanych. Dla calej reszty nie ma to znaczenia. Tak, zdaję sobie z tego sprawę. Cytuj
bartez85 8 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Widziałem nowe postacie w Tekken 7 . Ręce mi opadły . Czy można skopać dobrą serię bijatyk . Okazuje się że tak .Nowe postacie typu Gigas , Josie , Lucky Chloe bez komentarza zostawię . 3 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 A jak przyjąłeś niusy o Gonie, czy doktorku, albo tym kangurku z "dwójki"? Seria zawsze miała dziwne postacie. 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 To fakt, tylko obok Gona był Jin, Xiol, Hworang i Eddy. Obok Lucky Chloe mamy Josie i Kazumi, kobietę atakującą tygrysem Cytuj
bartez85 8 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Seria ma problem z nowymi postaciami . O ile w 5 odsłonie wprowadzono Fenga i Asukę ( na bazie Jun ) to jeszcze zrozumiem . Identycznie ma się sprawa stylami walk na , którym opierano postać Steve ( bokser ) oraz Dragunov ( sambo ) . Mam czasami wrażenie , ze w Namco projektanci postaci idą po najmniejszej linii oporu . Od tej bijatyki oczekuje grywalnych postaci , chyba ,że seria pójdzie w slady Dead or Alive i większość zawodników będę stanowić kobiety . 3 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Może mnie pamięć zawodzi, ale Tekken zawsze był freak-showem. Niedźwiedzie, pandy, kangury, dinozaury, smoki (duże i małe), diabły i anioły, opętane dziadki, dziadki co na nogach stać nie mogły, żywe drewniane kukły, kobiety z duchem wilka za plecami. To jest japońska gierka i dziwactwa zawsze będą. Oprócz "stworków" przecież są normalne postacie. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Zeby grac Gonem czy Boskonowiczem to trzeba sie bylo w T3 troche nameczyc. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Aż mi się niedobrze robi jak widzę porównania wiekowego, ale świetnego w swoim czasie T3 do tego czegoś. Cytuj
bartez85 8 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Może mnie pamięć zawodzi, ale Tekken zawsze był freak-showem. Niedźwiedzie, pandy, kangury, dinozaury, smoki (duże i małe) . To traktowałem jako maskotki . NIGDY tym nie grałem . Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 No porownywac perfekcyjne bijatyki czyli T3 i pierwszy TTT do T7 jest nie na miejscu. T7 nie jest zla gra, nadal gram na automatach no ale szanujmy sie. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Może mnie pamięć zawodzi, ale Tekken zawsze był freak-showem. Niedźwiedzie, pandy, kangury, dinozaury, smoki (duże i małe), diabły i anioły, opętane dziadki, dziadki co na nogach stać nie mogły, żywe drewniane kukły, kobiety z duchem wilka za plecami. To jest japońska gierka i dziwactwa zawsze będą. Oprócz "stworków" przecież są normalne postacie. Gon i doktor to byly smiechowe postaci. Kuma/panda do czasu, bo od 5tki byly juz legit, ale to byly maskotki serii. Bossowie typu true ogre....to bossowie. Nie w tym rzecz. Tekken na przestrzeni serii powiekszal roster o naprawde ciekawie zaprojektowanych fighterow - bruce, jin, eddy, hwoarang, steve, marduk, dragunov. Po Tekken 5 DR dochodzily juz tylko freaki i fan servis dla stulejarzy. Do tego coraz bardziej kolorowa stylistyka i stezenie efektow graficznych os.rywajacych caly ekran, zamiast eksplorowania nowych stylow i dobrego mocapu. 6 Cytuj
bartez85 8 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Gon i doktor to byly smiechowe postaci. Kuma/panda do czasu, bo od 5tki byly juz legit, ale to byly maskotki serii. Bossowie typu true ogre....to bossowie. Nie w tym rzecz. Tekken na przestrzeni serii powiekszal roster o naprawde ciekawie zaprojektowanych fighterow - bruce, jin, eddy, hwoarang, steve, marduk, dragunov. Po Tekken 5 DR dochodzily juz tylko freaki i fan servis dla stulejarzy. Do tego coraz bardziej kolorowa stylistyka i stezenie efektow graficznych os.rywajacych caly ekran, zamiast eksplorowania nowych stylow i dobrego mocapu. Pod tym stwierdzeniem podpisuje się obiema rękami . Dodam , że Tekken nie jest realistyczną bijatyką i NIGDY ją nie była .Co do freaków , lepiej obok maskotek typu Kuma/kangury i spółka zaserwować grywalne postacie . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi