Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Czy ja wiem, naprawią to prędzej czym później 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 212,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xd

• A mi jakby ktoś w 1998 roku powiedział, że 23 lata później Tekken nie będzie wyznaczał jakości grafy w bijatykach, dorzucą jakieś posrane rage arty, nawalą bezpłciowych pokemonów a muzyka będzie ssać

Opublikowano

Tekken 6 chodził be problemów

Zlituj się, na początku lagowało jak skur,wysyn. Wtedy ludzie mnieli ból du,py, że nawet Soul Calibur IV lepiej działał przez neta, o SFIV nie wspominając.

Opublikowano

dasha w T7 wykonuje się f,f ?

Opublikowano

Chciałbym 2 rzeczy:

a)naprawienie online (duh)

b)możliwość ustawienia, żeby nie widzieć przebrań podczas gry online

Bo ogólnie jak tak wczoraj oglądałem gameplaye, to gra wydaje się faktycznie bardzo dobra, jeżeli chodzi o mechanikę (zresztą grafika też mi się podoba), ale jak widzę Lee ze słuchawką od prysznica na głowie, to dostaję raka.

No ale pewnie naprawienie gry sieciowej skusi mnie i dam się ogolić.

Opublikowano

jest jakas szansa na Leia w tekken 7? są jakies informacje na ten temat? Lei to jedna z lepszych postaci :/

Opublikowano

Podobnie sprawa ma się z grafą. Umówmy się - T7 może się podobać, mi się podoba, ale dałoby się zrobić coś o wiele ładniejszego, co mogłoby chodzić lepiej i płynniej. Na PC dało się wcisnąć 4k i krótkie loadingi, na konsolach już nie? Lol, po prostu brak umiejętności. U kumpla z ps4 przy wczytywaniu mam czas, żeby piwko otworzyć i jeszcze wziąć z kilka łyków. Po prostu Namco to partacze.

Też mi się podoba, choć to nic szczególnego. Należy pamiętać, że automatowa wersja ma już nieco na karku - ponad dwa lata. Oczywiście z konsol da się więcej wycisnąć, ale namco poszło na łatwiznę. Na płynność nie ma co narzekać - betonowe 60k/s.

Chciałbym 2 rzeczy:

a)naprawienie online (duh)

b)możliwość ustawienia, żeby nie widzieć przebrań podczas gry online

Bo ogólnie jak tak wczoraj oglądałem gameplaye, to gra wydaje się faktycznie bardzo dobra, jeżeli chodzi o mechanikę (zresztą grafika też mi się podoba), ale jak widzę Lee ze słuchawką od prysznica na głowie, to dostaję raka.

No ale pewnie naprawienie gry sieciowej skusi mnie i dam się ogolić.

Zgadzam się. Powinno to śmigać jak SF4/Killer Instinct. To raz. Dwa z tymi dodatkami przesadzono i to bardzo. W porządku, zgodzę się, że można dać kilka zabawnych przedmiotów. Niektóre mogą podobać, niestety większość to klasyczny przykład tandety. Rozumiem, że są różne gusta, ale stoczyłem blisko 300 walk, odblokowałem większość przedmiotów i idzie to tak: kogut na głowę, prysznic na głowę, latarka na głowę, rozsypująca się na głowie jenga, zupka chińska.... :dunno:

Przedmiotów jest mało, a niestety większość jest lichej jakości. Choć da się stworzyć niczego sobie postaci, nawet wykorzystując zabawne przedmioty.

Kilka moich przykładów:

AXcYIY3.jpg

NnKaVoe.jpg

Opublikowano

Ktoś może polecić dobrą stronę z juggle'ami i całą terminologią, chciałbym się nauczyć. A nie czaję za bardzo tej całej mechaniki juggleowania - poradniki na gameqafs to dla mnie jakaś czarna magia, nawet w grze jak jest jakaś gwiazdka w ruchu postaci to ja nie wiem ocb. :(

A chcę być mistrzem tornamentu żaleznej pięści... rozumiecie...

Opublikowano

Patch naprawiaajcy online na PS4 ma sie pojawic dzisiaj do konca dnia.

Opublikowano

Już jest, kolega mi tu smsuje ze działa już wszystko elegancko z online.

700mb

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
  • Autor

Potwierdzam!!!      Serwery sa stabilne i grywalne  :banderas:

Opublikowano

Działa, działa, wszystko działa - nawet cały turniej udało się wczoraj rozegrać.

Na ok 15 walk - tylko w 1 przez chwilę miałem lagi.

Połowa pojedynków była vs Hwoarang - no ale życie...

Opublikowano

kurrr... czy rage art Akumy jest nieblokowalny?

wczoraj pyknąłem przed snem 10 meczów, miodzio.

Opublikowano

Te rage arty to cos w stylu tych super ciosow z Tekken Revolution? Nieblokowane i ludzie nimi spamuja? Czy to cos bardziej w stylu Xray z MK?

Opublikowano

Te rage arty to cos w stylu tych super ciosow z Tekken Revolution? Nieblokowane i ludzie nimi spamuja? Czy to cos bardziej w stylu Xray z MK?

Blokowalne i mozna je odpalić 1x rundę jak pasek energi spada do chyba 10%.
Opublikowano
  • Autor

Spamowac nie moga, bo jest jeden na runde, przy minimalnym pasku zycia, sa blokowane i karane, wybitka. Niektore sa na high, jak Stevea, wiec mozna calkowicie uniknac, schylajac sie. Najlepiej wyczekac i karac, badz walczyc pojedynczymi ciosami, przy rage przeciwnika.

Opublikowano

kurrr... czy rage art Akumy jest nieblokowalny?

wczoraj pyknąłem przed snem 10 meczów, miodzio.

Jest nieblokowany. Możesz mu naskoczyć.

Opublikowano

Desk zaczyna bawić się w Tekkena 7 :)

Opublikowano

Ładne pachy kroi xD

Z nowych postaci bardzo mi podpasowała Kazumi i zaczynam się uczyć nią grać.

Opublikowano

Czyli co, online działa już na tyle dobrze, że można już dać się ogolić za nówkę ze sklepu?

Opublikowano

Czasem traci połączenie przy wyszukiwaniu przeciwnika ale ogólnie to z rankedami nie ma już problemu :)

Opublikowano

Czyli co, online działa już na tyle dobrze, że można już dać się ogolić za nówkę ze sklepu?