Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

https://www.twitch.tv/farm2playtv

Jutro od 12 stream z turnieju w Lesznie, w którym udział weźmie wielu czołowych polskich graczy. Wystartują również dinozaury: Mashter i Boskon :).

Nie liczyłbym na popis z ich strony. Jak z nimi jakiś czas temu gadałem to mówili ze, nie graja w Tekkena od dłuższego czasu. Bardziej liczą na łut szczęścia ;)  Punisher tez będzie? Chętnie bym pooglądał jego walki.  

Edytowane przez MEVEK

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 212,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xd

• A mi jakby ktoś w 1998 roku powiedział, że 23 lata później Tekken nie będzie wyznaczał jakości grafy w bijatykach, dorzucą jakieś posrane rage arty, nawalą bezpłciowych pokemonów a muzyka będzie ssać

Opublikowano

Nie, Punishera nie będzie. Nie wiem, czy ktoś z Olimpu jeszcze gra.

Opublikowano

Dzięki, ale ja nie startuję - będę komentował ;).

Opublikowano

Di Caradolph gra w 7? W tagu kojarzę ze Niezle przyskilowal. Frizen chyba troche odpuścił wiec pewnie top2 bez zaskoczeń bedzie , prawda?[emoji2]

Opublikowano

Caradolph gra. Frizena nie będzie, bo chyba ma studia.

Opublikowano
  • Autor

Matt'owi coś nie idzie. Ja stawiam na Gajdę. 

Di - kto to ta " hotlaska " ???   :obama: :)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Anita, gra chyba od Taga 2. Strasznie przyskillowała, zasłużone 3. miejsce. Super sprawa :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Heniek 10xTGF  w jednym juggle'u :mog:
a wcześniej 5x deathfist Paulem i 8 EWGF-ów Kazem :yao:

Edytowane przez columbo

Opublikowano

Heniek 10xTGF w jednym juggle'u :mog:

a wcześniej 5x deathfist Paulem i 8 EWGF-ów Kazem :yao:

Super balans :/

Namco pewnie jakby teraz zrobil nowego Ridge Racera to i to pewnie by spyerdolil.

Opublikowano

Przed momentem na EVO 2017 Harada zapowiedział nową postać na zimę 2017. Geese Howard z SNK. Nie, żeby brakowało wszystkim kolejnego dziwoląga z projectile'ami i reversalem który działa nawet na rage arty ;)

Opublikowano

widzę, że nie tylko ja jestem rozczarowany nową postacią. KoF ma na prawdę kilka kapitalnych postaci, które ponadto świetnie by się sprawdziły w formule Tekkena. ale nie... zagrywałem się w KoF za dawnych czasów na automatach i będąc szczery to nie kojarzę tego Geese'a albo zepchnąłem go do najdalszych zakątków pamięci pozostawiając we wspomnieniach Joe, Terry'ego, King czy Kim'a.

Opublikowano

Alez sie ta impreza rozrosla. Dawno nie patrzylem, zawsze kojarzylo mi sie z graniem na sali gimnastycznej a tu jakas wielka hala. Brawo.

Opublikowano

widzę, że nie tylko ja jestem rozczarowany nową postacią. KoF ma na prawdę kilka kapitalnych postaci, które ponadto świetnie by się sprawdziły w formule Tekkena. ale nie... zagrywałem się w KoF za dawnych czasów na automatach i będąc szczery to nie kojarzę tego Geese'a albo zepchnąłem go do najdalszych zakątków pamięci pozostawiając we wspomnieniach Joe, Terry'ego, King czy Kim'a.

Był tam bossem...Charakterystyczna dla serii postać.

Opublikowano

Cóż, fajna arena?

Z postaci zadowolony nie jestem, bo uj znam KOF, mam go w uju i ogólnie brakuje mi postaci z Tekkena w Tekkenie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

O k*rwa co się właśnie odje*ało w Korei na World Tourze :o Kto nie oglądał, niech sobie choć TOP 8 obejrzy. Kto nie chce, może zajrzeć w spoiler.

Ogółem jakiś topowy gracz z Japonii o nicku Noruma, o którym nikt międzynarodowo nie słyszał (nawet nie ma sponsora czy grupy w nicku) doszedł do finałów jako Jack-7, gdzie raz przegrał z Saintem. Saint potem przegrał z JDCR (mistrz z tegorocznego EVO). W loser final Noruma wybrał Fenga i zbił Sainta niemiłosiernie (!). A potem to co odwalił z finale z JDCR to jest poza czymkolwiek co widziałem. W pierwszym meczu JDCR wybrał Dragunova, a Noruma Jacka. Noruma wygrał z JDCR i w drugim meczu ten zmienił na Heńka. Noruma co prawda chwilowo zebrał baty, ale przystosował się szybko i zaczął nawet blokować i karać d/b+2 aż JDCR przestał ich używać :P Ostatnia walka to powrót JDCR do Dragunova i istne "battle of gods" z comebackami, combosami na pół paska, podwójnymi slow motionami i blokami rzeczy kosmicznych. Ostatecznie jednak WYGRAŁ NORUMA. Japoński gracz z nikąd wpada na turniej do Korei i skopuje tyłki dwóm Koreańczykom będącymi od dłuższego czasu najlepszymi graczami w Tekkena. Ludzie już szukają czy ten Noruma to czasem nie jakiś agent Harady, który wreszcie ma swoje japońskie zwycięstwo w Tekkena ;)