23kowal 54 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 przyszłość leży w naszych rękach https://www.research.net/r/L6W2M6Z Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Welp, powrót po tylu latach do bijatyk 3D łatwy nie jest - DSS Lawem nie wchodzi regularnie, Cc Dragunovem jeszcze gorzej, zapominam o KBD, regularnie mylę punishery - no nic, to jak uczenie się gry od nowa xDDDAle i tak bawię się zadziwiająco dobrze, Tekken jednak zawsze był dobrze zbalansowany. Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 tak obstawiałem, że zrobią jeszcze mobilkę myślałem jeszcze, że dodadzą trzeci slot na jakiegoś misia, może koalę ale to pewnie za rok Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Ciekawe czy będzie obsługa kontrolerów. Jeśli nie będzie to kogoś w bamco zdrowo po(pipi)iło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Jest Bruce oraz Marduk. Ciekawe czy jednak się pojawią w T7, czy tylko wzięli ich wersje z TTT2? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Noż hooooj by to kolejna porcja majtasów i strojów bikini chyba jednak kupie a nie, był jakiś nowszy trailer, ale go skasowali ;/ Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Tytus_Bomba 1 Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Zauważyłem ze odkąd wrzucili nowego patcha do Tekkena częściej wyskakuje info o "lost connection" dodatkowo gra często się zacina w trakcie wgrywania rewanżu co wcześniej nie miało nigdy miejsca . Również samo wyszukanie przeciwnika trwa o wiele dłużej niż poprzednio (teraz około 2min z tego co sprawdzałem) także taki komunikat 3x pod rząd doprowadza mnie już do szewskiej pasji. Ostatnio w ciągu 1h nie wiem czy rozegrałem 6 meczy. Tłumaczenie ze ludzie z dnia na dzień przestali grac do mnie nie przemawia....Nie odniesliscie tego samego wrażenia? Czy to ja sie zrobiłem niecierpliwy i zrzędliwy? Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) ja niegrałem z 2-3tyg. ale co zauważyłem po paczu to, że przeciwników wyszukiwało o wiele szybciej ale połączenie nawiązywało z 1 na 5. poza tym to po zniesieniu limitu na ilość meczów rewanżowych zacząłem drastycznie spadać w rankingu. nawet po 3 sromotnych porażkach chęć odwetu przysłaniała mi zdrowy rozsądek i wystarczyło, że trafiłem na 2 takich przeciwników żeby zaliczyć bilans 2-8 i srruu. udało mi się jakoś ogarnąć i teraz przy 0-2 grzecznie dziekuję za lekcję i szukam nowego rywala. nooo chyba, że wynik w rundach był 2-3, a nie raz tak bywało, to daje sobie kolejną szansę. z tego całego sieciowego grania to najbardziej wkurzają mnie jednak ludzie, którzy po 1 walce ida w pizdu. po prostu nie rozumiem takiego postępowania. czy się wygrało czy przegrało to rewanż się należy jak psu buda, chociażby z szacunku dla przeciwnika. Edytowane 7 Września 2017 przez 23kowal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Już po 1.04 było imo lepiej, teraz różnic większych nie odczuwam. Co do rewanżów, to mam tak samo i też przepłaciłem to spadkami w rankingu. Chociaż w zeszłym tygodniu przerzuciłem się po raz pierwszy od dawna na stick, więc w zasadzie całą pamięć mięśniową robię od nowa. Tego jakie błędy zdarza mi się zrobić przez to lepiej nie skomentuję :D(a zaraz NBA 2k18 i znowu głównie pad w łapie :v ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Tytus_Bomba 1 Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Zgadzam się. 5min czekasz żeby kogoś do tańca złapać i sp%^&* po 1 walce (nieważne czy wygrał czy przegrał) z szacunku dla wolnego czasu ( ja na przykład mogę poświecić tylko około 1-2h wieczorem 22-23 na grę) powinna być niepisana zasada gry do 2 zwycięstw przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Ciekawe kto w ogóle z forum gra w miarę regularnie w T7 (na Ps4), w sumie od czasu do czasu sparing z kimś z forum byłby urozmaiceniem w graniu rankedów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 ja niegrałem z 2-3tyg. ale co zauważyłem po paczu to, że przeciwników wyszukiwało o wiele szybciej ale połączenie nawiązywało z 1 na 5. poza tym to po zniesieniu limitu na ilość meczów rewanżowych zacząłem drastycznie spadać w rankingu. nawet po 3 sromotnych porażkach chęć odwetu przysłaniała mi zdrowy rozsądek i wystarczyło, że trafiłem na 2 takich przeciwników żeby zaliczyć bilans 2-8 i srruu. udało mi się jakoś ogarnąć i teraz przy 0-2 grzecznie dziekuję za lekcję i szukam nowego rywala. nooo chyba, że wynik w rundach był 2-3, a nie raz tak bywało, to daje sobie kolejną szansę. z tego całego sieciowego grania to najbardziej wkurzają mnie jednak ludzie, którzy po 1 walce ida w pizdu. po prostu nie rozumiem takiego postępowania. czy się wygrało czy przegrało to rewanż się należy jak psu buda, chociażby z szacunku dla przeciwnika. A może przeciwnik miał laga w pierwszej walce i dlatego zrezygnował z rewanżu żeby się niepotrzebnie nie denerwować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Ciekawe kto w ogóle z forum gra w miarę regularnie w T7 (na Ps4), w sumie od czasu do czasu sparing z kimś z forum byłby urozmaiceniem w graniu rankedów. Ja chetnie zagram, jak tylko cos pocwicze, bo ostatnio nic nie gram w t7. Odniose sie tez do sieci. Zawsze daje szanse rewanzu. Jak wygram to wiadomo. Radosc na twarzy, niech sie gosc czegos nauczy w starciu rewanzowym. Jak przegram to tym bardziej chce sie odegrac. Niestety w 99 przypadkach odmawoaja, mimo dobrego polaczenia. Dla mnie to frajda z kims zagrac. A jak juz kogos znajde i gosc mnie bije to moge grac z nim caly czas, bo sie ucze. Nie mam problemu z przegrywaniem. Chetnie z Wami zagram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Ja mam ostatnio manię golfa, ale i do Tekkena 7 wrócę niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Niedługo wyjdzie DLC z golfem Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Kupiłem ostatnio T7 i jako tekkenowy noob, a od zawsze zagorzały mortalowiec, widzę to tak:- Śmiesznie mało contentu dla jednego gracza. Pod względem długości (i jakości) story mode, ilości trybów i choćby wszystkich tych różnych, pierdołowatych unlocków, ostatnie dwie odsłony MK zjadają toto na śniadanie. Choć w sumie to gierkę kupiłem pod kanapowe granie z kumplami i pykanie online z nudów. - Wszystko działa szybko, gładko i responsywnie - Easy to learn, hard to master. Ogólnie jest przyjemnie.Wcześniej co prawda zdarzało mi się po trochu grywać chyba w Tekkena 5 na PSP oraz w TTT2 na PS3, ale to tyle, co nic. Do teraz na przykład niezbyt potrafię okiełznać mechanikę bloków. :D MKX mi się znudziło, więc teraz dużo nauki Tekkena przede mną.Btw: I kto to wymyślił, żeby w trybie online nie dało się zmienić postaci bez całkowitego wychodzenia do menu głównego, nawet pomiędzy różnymi przeciwnikami? Strasznie irytujące. Edytowane 24 Września 2017 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Odezwij się na steam, popykamy online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Przymierzam się do kupna na XO. Pytanie: jak jest z liczbą graczy online? Dużo ludzi w to gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Arena ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Arenka Ok, postać do zakopania obok Pandy, Akumy i innych pokeomonów Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Dzizas czy to kolejny nieslubny Henka? Ten to byl ruchacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Dzizas czy to kolejny nieslubny Henka? Ten to byl ruchacz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Postać do zaorania. Arena bardzo w porządku, chociaż widać, że to już któraś z kolei wariacja Hon-maru z Tekken 4: Te kręgle to już wyszły? Grał ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 całkiem okej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi