grzybiarz 10 291 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) Po Tekkenie Trzecim, jako że nie miałem PS2, ograłem Tekken Revolution, czy TTT2 na PS3 (aha, wcześniej TK5 DR na PSP), no i stwierdzam że w tym Tekkenie 7 czuć klimat. Jest co robić, nawet w singlu, gra się przyjemnie, tylko te loadingi, dłuższe niż na PSXie Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Namco i Capcom nie ogarniają UE4 dlatego loadingi w T7/SFV są koszmarnie długie w porównaniu do bijatyk z np; PS2. Za takie partactwo oceny powinny polecieć solidnie w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 10.08.2018 o 20:12, mcp napisał: nikt jeszcze nie wrzucał? ten uśmiech po pierwszej wygranej xD W tagu wymiatałem Kingiem i trochę w T5. Piękna walka. Niby Koreance nie daja sie łapać, ale on jakoś nie miał z tym kłopotu. Świetne długie juggle i wykorzystanie areny. Wschodząca gwiazda - Niech żyje King. Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Trafnie ktoś to w komentarzu na YT opisał, "walka Dawida z Goliatem". JDCR to jest światowy top i do tego Dragunov, który też jest top tierem. Majin nie miał prawa tego wygrać, a jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Majin wyjaśnił wielu dobrych zawodników na tym turnieju Dobry King to poezja do oglądania. JDCR wypalił się w tym sezonie (odkąd zaczął pogrywać w SF5). Obecnie Knee powrócił na tron, szkoda że nie było go na EVO. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) Obejrzałem sobie więcej jego walk. Gość jest wspaniały. Bardo chętnie oglądałem kolejne starcia. Sprawnie posługuje sie Kingiem. Walki sa widowiskowe i często przypieczętowane jakimś gestem, śmieszną miną, czy wzrokiem - szczególnie, po wygranej. Nie sposób go nie polubić. Ale co najważniejsze, gość łamie wszelkie bariery o których nikomu sie nie śniło. Lil Majin bije Koreancow na padzie To tak jakbyś wygrał nascar, nie wiem... Polonezem! Jeszcze kilka lat temu to było nie do pomyślenia. Wszyscy przesiadali sie na sticka, bo przecież na padzie daleko nie zajdziesz. Jak chcesz grac profesjonalnie to tylko na gałce - takie słowa padały od czołowych polskich graczy. Jak widać, wszystko tkwi w głowie. Jedyne bariery, jakie nas ograniczają to te ktore sami sobie stwarzamy. Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 836 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Ostatnimi czasy nie-Azjata wygrywający na padzie z Koreańczykiem to, wbrew pozorom, nie taki rzadki widok. Na samym VS Fightiging miesiąc temu Qudans przegrał z Devilkazuyą, Dimeback z FalseGodem i Gosainem. Qudans przegrał też z Asimem, ale ten grał na sticku. W tym roku było też więcej zwycięstw USA/Europa (na padzie) vs. Korea, np. Joey Fury vs. JDCR czy Kaneandtrench vs. Knee. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Pad vs stick to zawsze byla bezsensowna dyskusja, wszystko sprowadza sie do preferencji i przyzwyczajenia. Kazdy ma swoje plusy i minusy. Lord Aris wyjasnia Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgadzam się z gościem. Kiedy wyjechałem z kraju a na automatach pojawił się w tedy T6 a ja nie umiałem grać to to było najgorsze, co mnie w Tekkenowym życiu spotkało. W Londynie pamiętam automaty miały porty na adapter do pada. Te w Irlandii już tego portu nie miały i to mnie irytowalo niemiłosiernie. Dziś już umiem grac na obu urządzeniach i nie czuje różnicy, ale jako ze urodziłem się z padem w reku, wciąż wydaje mi się że na padzie jestem efektywniejszy, chodź to może być złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 836 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Swoją drogą koksy grają właśnie w Tokyo, stream można śledzić tutaj: https://twitch.tv/tekken Ponieważ zaczął się o 5 rano i ma potrwać do 11, a to tylko top 8 (przeplatane... czymś), ja swój restream zacznę o godzinie 9, skupiając się tylko na walkach oraz najważniejszych momentach pomiędzy nimi. https://twitch.tv/jakubdi 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Nowe info o drugim season passie: https://www.eventhubs.com/news/2018/aug/18/anna-williams-and-lei-wulong-set-release-september-6th-tekken-7-season-2-dlc-pricing-revealed-along-new-video-footage/ tldr: Harada to kłamca ze słabą pamięcią. Przed konsolową premierą wielokrotnie zarzekał się, że jeśli będą dodawać jakieś klasyczne postacie, to będą one darmowe, a teraz okazuje się, że darmowe to znaczy kosztujące 500 jenów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 500 jenów to pół ramenu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Jaram sie bardziej niz czymkolwiek co wychodzi we wrzensiu. Biere season passy na steama i ps4 Anna Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 4 godziny temu, Masorz napisał: 500 jenów to pół ramenu Miało być 0 jenów. Tu nie chodzi o cenę, tylko o niedotrzymanie obietnicy. Postacie z poprzednich części miały być darmowe. Nie są. Gdyby Harada wcześniej nie zapewniał, że te postacie będą darmowe, tak jak to było w TTT2, to bym kupił kolejnego season passa bez żadnego gadania, bo w innych bijatykach płatne DLC to już od dawna standard. Niestety w tej sytuacji czuję się po prostu oszukany. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Gdzie zapewniał? Masz link do źródła? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Z TTT2 to była piękna sytuacja, niestety to historia. Chuy w Haradę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 355 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 39 minut temu, ornit napisał: Gdzie zapewniał? Masz link do źródła? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Wy tak na powaznie z tym zrodlem? Date zobaczcie. Harada napisal na twiterze w styczniu 2017 lamanym angielskim " we dont sell legacy characters". Czyli prawde. To wszystko. Niestety nieumiejacy czytac ze zrozumieniem hamburgery nakrecily drame na redicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 http://www.twitlonger.com/show/n_1spif4h Więcej teraz nie znajdę, ale w okolicach premiery, na Twitterze Harady kilka razy padało pytanie o legacy characters i za każdym razem padała odpowiedź, że jeśli takie postacie zostaną dodane, to będą darmowe. Płatne miały być tylko postacie "specjalne", takie jak Geese i Noctis. Jeszcze nius na eventhubs: https://www.eventhubs.com/news/2018/aug/10/some-people-are-expecting-tekken-7-season-2-content-be-free-based-past-statements-harada-markman-clarifies-wont-be-case/ Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) No to jest to o czym pisalem, tweet ze stycznia 2017 Cytat Also, we do not sell classic Tekken characters, Paid DLC will be special content. to bylo w odniesieniu do season passa nr 1. Czyli w doslownym tlumaczeniu "nie sprzedajemy klasycznych postaci, platne dlc zawiera specjalny kontent". Rownie dobrze mogl napisac "we dont sell potatoes". Dzisiaj ludzie by narzekali, ze nie rozdaja ziemniakow za darmo. Poza tym, Harada nie decyduje o tym co jest platne a co nie, tylko jego wydawca ktorym jest Namco Bandai. Jechanie po Haradzie w tym momencie jest nie na miejscu. Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez smoo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zakup SP2 lub pojedynczych postaci jest dobrowolny. Gra nie przestanie działać bez zakupu. Ja kupię tylko Lei'a bo resztę mam w pupie. Ew zobaczę co dadzą później. Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 To nie była jedyna taka wypowiedź. To samo mówił między innymi podczas jednego z wywiadów. To samo pisał w odpowiedziach na tweety od fanów, przed premierą gry, kiedy pojawiały się pytania odnośnie postaci z poprzednich części, które się nie załapały do podstawowego składu. Nie obiecywał, że takie postacie się pojawią, ale zapewniał, że jeśli tak, to nie będą one płatne (co z kolei samo w sobie sugerowało, że jednak kiedyś się pojawią). To nie Harada decyduje, ale to Harada wypowiada się publicznie i bierze odpowiedzialność za to co mówi/pisze. Zgadza się, to wydawca decyduje o takich kwestiach jak plan wydawniczy. Jeśli producent zdaje sobie sprawę, że pewne rzeczy nie są od niego zależne, to niech nie składa obietnic, których nie jest w stanie dotrzymać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Jeżeli mamy na konsoli dwa konta na różne regiony (np. polski i amerykański), to postacie kupione na jednym będą działały na drugim koncie? W takim SFV jeżeli coś kupimy na jednym koncie, to działa tylko tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Taki klap powinien to wiedzieć !!!! Spoiler Nie będą działały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 season pass juz do kupienia, Anna i Lei onboard Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi